Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Levrone

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Totalcar Hátsóülés-rovata ismét egy kéretlen videóval jelentkezik. Természetesen ezúttal is az aktuális ebéd-utat jártuk meg oda-vissza két konkurens típussal. És nem lettünk okosabbak. Illetve igen, hamarosan olvashatják. ..
Belsőség Megríkatott minket 2012.10.27 13:39:40
1974. Az pontosan 38 évvel ezelőtt volt és ha tudnak, gondoljanak vissza, vajon milyen autók alkották az utcaképet akkoriban? Bárhol a világon, nem csak nálunk. Mi után fordultak meg az emberek? Mondjuk egy Mk.2-es Capri, egy-egy dobozforma izomautó vagy kólaüveg-Corvette? A Porsche 911…..
Kurtz Ezredesnek (is) szeretettel. /Nagyra értékeli a jószándékot, de ő már kangoo- és zumbaórákra jár, ráadásul lúgosító-elválasztós-90 napos diétán van - M.T./   Brother Love      Én mondom neked, hülyeség ez a gyúrás! Szevasz apám, mi van veled? Te még…..
Levrone 2012.04.21 15:32:33
Baromság az egész poszt. Tényleg a közhiedelemben élő prekoncepciókból és közhelyekből táplálkozik. Ne keverjük már a testépítést a szteroidok használatával.

Egy igazi testépítő az aerob teljesítményre is qrva nagy hangsúlyt fektet, mivel anélkül nincs megfelelő oxigén anyagcsere, emiatt pedig az izomnövekedés is elmarad. Nem véletlen, hogy azok, akik igazán nagy eredményeket értek el a testépítésben, mind-mind tanult emberek.

Heti öt alkalommal edzek, elég keményen, kb 15 éve. 95-97 kg vagyok, színtiszta izom. Költöztetésnél mindíg engem hívnak :-( , mert én vagyok a legkitartóbb és legerősebb az ismeretségi körömből. Mivel életemben még csak rá sem néztem szteroidokra, ezért nem a vízmegkötött, parizerjellegű izmaim vannak, hanem minőségi, érett izomzat. Még senki nem panaszkodott (hölgyek természetesen), hogy nem teszene neki amit lát, amit fog, tapint, érez. Volt, hogy abbahagytam kb egy évre az edzést, de a minőségi izom és az étkezésre való odafigyelés miatt semmiféle elhízás nem jelentkezett (izomból nem lesz zsír, tetszik érteni?). Egy év alatt lement rólam kb 3 kg, kicsit puhábbak voltak az izmok, de 1 hónap edzés visszahozott mindent. Impotens senki nem lesz a fehérjéktől, maximum aki szteroidokat tol, annak a mellékveséje kevesebb tesztoszteront termel, ezért amikor abbahagyja, nehezen áll vissza az eredeti szintre és ez egy kicsit meglátszik a teljesítményén is, nyilván.

Ja, én sem vagyok szellemi nyomorék, programozóként tolom. (Oké, attól még lehetnék... :-) )
Új dízelmotort kapott a Qashqai, a Murano ülésein másképpen varrják a bőrt, és kihozza az elemi ösztönt a nőkből a szörnyeteg Juke-R. Nissan Live menetpróba Malagában. ..
Levrone 2011.11.06 14:18:55
@P12_dCi: szerintem nézd meg ezt a tesztet:

autopult.hu/tesztek/minden-csalad-vagyalma-renault-grand-scenic-1-6-dci-130-teszt.html

Igaz, hogy az is egy Grand Scenic, ami megint egy 1500 kilós tégla, de ott 5.1-et evett a teszt alatt, ráadásul sok egyéb is kiderül róla. Érdemes megnézni, nagyon jó kis cikk.
Kétség nem férhet hozzá, hogy a PSA-konszern az utóbbi évek legkomolyabb minőségi ugrását hajtotta végre. Most elérkezettnek látták az időt arra, hogy címmérkőzésre hívják ki magát a Volkswagent. Vélemények az azonos című írásunkról...