Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aya_nieIsen

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Facebookra ment ki ez a közlemény az idén ingyenesre tervezett rendezvénytől: "A Hegyalja Fesztivál területén folytatott és tervezett munkálatok következtében az idei Hegy’ elmarad. A végsőkig küzdöttünk ennek elkerülése érdekében, de sajnos a döntés elkerülhetetlenné…..
aya_nieIsen 2014.03.26 10:47:41
@hambig: Semmit nem tettek ingyenessé. Nyilván nem akartak elővételben jegyeket árulni, és már akkor sejthető volt, hogy nem biztos, hogy menni fog a dolog.
aya_nieIsen 2014.03.26 12:33:49
@Sword: A nem visszajáró foglaló miért is kár a városnak? Szerintem egyébként bárki megrendezheti, ha annyira jó ötletnek tartja, meg kifizetődőnek. Nem más faszával kéne verni a csalánt.
A budai Hegyvidéken, a Svábhegy északkeleti lejtőjén járunk. Lélegzetelállító kilátás nyílik innen a fővárosra, mintha az égből tekintenénk le. Tiszta időben keleti irányba a Gödöllői-dombságig, sőt még azon túl is ellátni; míg dél felé a Duna ezüstösen csillogó…..
Van úgy, hogy egy termék pont elfogyott karácsonyra és utána januárban semelyik bolt nem rendel semmit, de a magyar gyártmányú Wayteq-kel ezt eljátszani legalábbis durva cinizmusra utal: Közeledett a karácsony és azon töprengtem, hogy mit is vásároljak kedves feleségemnek. A…..
aya_nieIsen 2014.03.14 11:56:34
@Tanácstalan: Köszi, hogy leírtad ezeket, kár, hogy én nem erről beszéltem, hanem arról, hogy low-end cuccoknál low-end supportot lehet elvárni, mint a fenti példa is mutatja. Szerinted, ha a nagyker szó nélkül cserélné, akkor lerázna a bolt? Na ugye. Evidenciákról ill. szövegértelmezésről vitatkozás helyett viszont inkább keresek egy kis pénzt, úgyhogy kiszállok.
aya_nieIsen 2014.03.14 11:31:13
@Tanácstalan: Örülök neki, de a cikk nem is arról szól, hogy mennyi ideig működnek, hanem, hogy milyen szintű "támogatásra" lehet számítani. Persze nyilván a bolttal van kapcsolatban az ember, azok kicserélhetik, ha olyan kedvük van. Ezzel szemben egy nemzetközi garanciás, márkás cuccot a fél világon akárhol bevihetsz a helyi szervízbe.
aya_nieIsen 2014.03.14 11:43:11
@Tanácstalan: Nem mondtam, hogy a gyártó hibája, viszont a szóbanforgó márka inkább ilyen OEM jellegű, feltételezhetően kínában gyártott készülékekre tett brand. Egyébként te most mit szeretnél bebizonyítani? Itt a sztori, hogy milyen szervízháttere és supportja van a márkának. Ilyeneknél a "nagyker" se cserél, ha egy típusból nem hoznak még egy konténerrel, akkor ugye járni jár a csere, meg a javítás, csak nem lesz miből.

@Csokis: Mit cáfolsz? Azt, hogy nem volt rendes garitok? Ennek semmi köze ahhoz, amit írtam, lásd
hu.wikipedia.org/wiki/Szalmab%C3%A1b_%C3%A9rvel%C3%A9s
Már nem csak a hajvágás tud bio lenni, hanem az edzőterem is. Naiv ügyfélnek nem jött be a dolog, mert néhány hónap után szteroidot kapott az edzőjétől, amitől begyulladt a segge. Panaszát érintetlen formában közöljük. Ki akartam gyurni magam Pesten, monták egy olcsó jó…..
aya_nieIsen 2014.03.12 20:34:29
@igi1: Vénásan? LOL. Intramuszkulárisan adják be őket, a tályog oka meg egyszerűen hamis cumó is lehetett.
A mai poszt tulajdonképpen kapcsolódik a szombati íráshoz (miként azt ott meg is ígértem), hiszen most is fordított határátkelésről lesz szó, amennyiben ezúttal egy angol írta meg, miért döntött anno úgy, hogy Magyarországra költözik, és milyennek is látja 9 év elteltével…..
Nem egyszer láttuk már ezeket a videókat, nem is kétszer, de mindig akad, akinek ez még friss. Ráadásul most össze is hasonlítjuk, és nektek, kedves olvasók, lehetőséget adunk arra, hogy megmondjátok, vajon a zwickaui vagy az eisenachi gyár volt menthetetlenül és kőkorszakian…..
aya_nieIsen 2014.02.16 18:13:48
@Trabakrobata: ez anakronizmus, mert Nyugaton le se szarták ezt, hanem vettek új kocsit, a régit meg eladták Keletre. A vasfüggöny mögött meg közben még mindig vártál a Trabantra, amire elkezdtél befizetni évekkel azelőtt.
aya_nieIsen 2014.02.16 20:03:50
@csedársajt: ennek semmi köze se a trabanthoz, se ahhoz, amit írtam. megjegyzem, én nem vettem fel devizahitelt, igaz, kocsim sincsen. valamit biztos rosszul csináltam.
Egy tanártól kaptuk ezt az emailt. HÁLAADÁS avagy miért vagyok én hálás a jelenlegi oktatásirányításnak Mindig, mindenhol csak azt olvasom, hogy a különböző iskoláknak miért nem tetszik a KLIK működése. Senki nem ír semmi konkrét információt, ezért én vállalkoztam rá,…..
aya_nieIsen 2014.02.13 20:54:29
@Jozsó_: " A vírusvédelmet viszont tényleg meg lehet oldani ingyenes eszközökkel."

Magánszemélyként igen. Iskolaként kicsit más a jogi helyzet. Sokszor szoktál szoftvert, licenceket vásárolni?
A legfrissebb ONYF (Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság) adatokat alapul véve a Figyelő elkészítette a budapesti és az országos nyugdíjtérképet, amin "feketén-feherén" látszik, hogy hol laknak Budapesten belül és az országban, az átlagos számok tekintetében,…..
aya_nieIsen 2014.02.07 16:06:03
@maxwell, a fontoskodó birka: annak az összevetésnek se lenne semmi értelme. öröklakást fizetésből vásárló pályakezdők? LOL.
Bár idén szeptemberig fogják csak az összes taxit sárgára festeni/fóliázni, van aki más most sem bízik a többiben. Zsuzsanna ragaszkodott a sárgához, ami kisebb zavart okozott az előtte parkoló sofőröknél: A történet tegnapi. Színházlátogatás és egy kiadós séta után…..
aya_nieIsen 2014.01.18 11:59:48
@atpijkamo: "Több taxissal beszéltem. Átfesteni nagyon drága, átfóliázni is. Sárgán eladni lehetetlen, a fóliát nem lehet tudni, hogy lehet leszedni. Inkább abbabagyják.

Ha vesz egy jobbfajta 4 éves használt kocsit, a tíz éves határig nem jön vissza az ára, pedig tip-top, elmenne még jó pár évig. Ha olcsóbb fajta új kocsit vesz, az sokkal drágább, és szétesik."

LOL, és te elhiszed, amit egy taxis mond, különösen pénzügyekben. Jaj, még abba kell hagynia, meg nem jön vissza a kocsi ára:D igen, a végén kiderül, hogy filantrópiából dolgoznak :D nevetséges, nyilván nem fogja azt mondani, hogy amíg összeszedi a fizetését sárga taxi nélkül, addig nem fog belemenni, hogy jobban ellenőrizzék, és nehezebb legyen kummantani a lóvéval
B. esetében a tanár nem fogadta el az orvosi igazolást egy zh hiányáról, így keresztféléves tanulmányai egy egész évvel tolódnak, aminek anyagilag is jelentős következményei vannak. Kérdését teljes terjedelmében a levélben olvashatjátok. Kedves Ellenőrző blog! Én egy…..
aya_nieIsen 2010.01.11 21:17:11
@melkaart: én iskoláról beszéltem. munkahely meg lehet sokféle, nyilván mérlegelni kell. ha a suliban nem fogadják el, h beteg vagyok, akkor bemegyek, mert szarok bele és az én érdekem. egy munkahelyen, ahol a főnöknek meg lehet mondani, hogy bocs, fertőző beteg vagyok, és erre hazaküld, az egy normális szituáció, és jó főnök.