Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mmonitor

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
http://csajokespasik.blog.hu/2013/03/12/aki_biszex_az_beteg..
mmonitor 2013.03.12 12:09:40
@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Nem következik belőle semmi, a posztolónak írtam hátha jobban megérti. A véleményedet meg nagyjából leszarom.
http://csajokespasik.blog.hu/2013/01/31/2_ev_utan_mar_csak_szexre_kellek..
„Szeretem a feleségem, de nem bízom benne, és mégis reménykedem, hogy lehetne valami ezzel a fiatal lánnyal, akivel olyan jól megértjük egymást” - mivel a feleség nem egyszer csalta meg posztolónkat, egy idő után a férj is kedvet kap egy kis félrelépéshez. Egy fiatal…..
„Visszakerült a képbe a kolléga, aki fiatalabb ugyan a nejemnél, de soha nincs senkije, és elkaptam már néhány rajongó pillantását, amit a nejem felé vetett” – a féltékenység tárgya a feleség gyanúsan figyelmes főnöke, aki egyik alkalommal hazakíséri az…..
mmonitor 2012.02.02 15:39:07
„Ha más mesélné, csak félig hinném el, vagy úgy sem. Sajnos akkor nem tudtam gondolkodni, és nagyon elvertem a pasast„ – igazi mintaférj mai posztolónk, aki apró meglepetésekkel kényezteti asszonyát. Egy szép nap újabb meglepetést készítene elő, de ő lepődik…..
„Nem hiszem, hogy velem lenne a baj, nem egy barátnőm volt már és még senki sem mondta, hogy zombi lennék. Megilletődött, jó… de ennyire?” - Amikor a lánnyal külsőre semmi baj nincs, csak a személyes találkozón változik kukává, elég kiábrándító tud lenni.…..
Az ismerkedés számos fajtája terítékre került már, de az SMS társkeresés eddig valahogy kimaradt. Következő posztunk főszereplője egy fiatalember, aki életében először kipróbálja az SMS randevút. Először és utoljára. A hölggyel külsőleg nincs semmi baj, de a lapjait hamar…..
„Elmosogattam, rendbe szedtem a gönceit: ennek ellenére hamar egy hülye lotyó voltam” - Hányszor lehet büntetlenül elhitetni a szomszéddal, hogy flörtölünk vele? Levélírónk túl kedves volt a szomszédban lakó férfival, aki közeledésnek vélte a gondoskodást. Amikor a…..
„Az a lány, aki k*rvának van öltözve, ne csodálkozzon, hogy annak is kezelik” – Levélírónk egy korábbi posztunkra reagál, mélyebbre megy a felvetett kérdésben és megpróbálja megfejteni a fiatal, önigazolást kereső lányokat. Mivel neki is sok tapasztalat akad az…..
„Ezalatt nagyon jókat szexeltünk és féltem, hogy lassan bele fogok szeretni, mint ahogy ő is belém” – Egy túl fiatal srác és egy túlságosan megállapodni vágyó csaj esete következik. Az ágyban minden jól megy és pont ez a baj, ugyanis a kapcsolat kezd elmélyülni,…..
„Három napra kölcsönadta a lakását, de olyan hideg volt nála, hogy nem tudtunk szexelni: szerintem direkt csinálta” - összetett kérdést vázol fel következő posztunk, melyben adott egy pasi, adott egy csaj, és az előbbi tenyérbe mászó barátja. A csaj választás elé…..
Ferenc a Vodafone ügyfele, de minhárom szolgáltatóval megszívta. A problémájára, hogy a más hálózatból érkező sms-eket nem kapja meg a telefonjára, mindenki egymásra mutogat és nem igazán foglalkozik a panaszával. Kedves Olvasók! A Vodától vettem egy Samsung S5230-as…..
A naív néni nem tudta, milyennek kell lennie egy kicserélt gázórának, ezért simán aláírta, hogy átvette és minden oké, holott a TIGÁZ emberei valamiért lehagyták róla a plombát. A szolgáltató szerint meg a néni piszkált, úgyhogy fizessen. Egy "kedves" történetet…..
Pszichoterápiás jelleggel időről időre leközlünk külföldi, főleg nyugat-európai kuncsaftszopatásokról szóló történeteket. Ismerkedjenek meg a legmagyarosabb brit telekommunikációs céggel, melynek szereplői nem hajlandók szerelni, ha nem találnak parkolóhelyet. Az remek…..
D.A. csótányokkal múlatta az időt a BVSC uszodában, aztán gondolta jelzi a panaszkönyvben az undorító kis állatok jelenlétét, de a néni szerint már más megtette és úgyis mindegy, bármit tehetnek, a csótányok nem mennek sehova. Mi azért a csótányirtással megpróbálkoznánk a…..
Hát most mi sem lennénk szívesen RobRoy szomszédai, úgyanis ő az a fazon, akinek minden reggel 6 és 6:30 között bekapcsol a riasztója a parkolóban. És a csajának is és mindenhol máshol, ahol szeretnék kinyitni az újonnan vett Fiat Bravo-t, ugyanis a központi zár mindkét kocsinál…..
Valentin vélhetően megtanulta, hogy piszlicsáré hiba miatt többet nem fogja szervizben hagyni a telefonját. A tavaly februárban vásárolt Nokia N85 szinte azonnal meghibásodott, a főpanel cseréje után pedig a rádió romlott el benne. Na, ezt már nem kellett volna…..
mmonitor 2010.03.17 15:09:22
@Kulics: Angliában élek már sok éve de nem találkoztam az irigység ilyen fokával. Miért hülye az a posztoló, aki drága telefont vesz? Mi közötök van hozzá? A paszt nem arról szól, hogy kinek mi az igénye.
mmonitor 2010.03.17 16:15:33
@Max, a Birca: Én is. Van egy tenyérnyi számítógép a zsebedben és ráadásul még telefonálni is tudsz rajta. Nincs ebben semmi kivetnivaló sztem.
Zsófi, a felbőszült kismama lenti panaszát elküldte a CIB banknak is, sőt még egy fórumot is indított a békásmegyeri fiók ügyében, ahol úgy tűnt, szándékosan toltak ki vele. A nyitás előtt szöszmötölő alkalmazottaktól ugyanis hiába kért egy széket, hogy kivárja az ATM…..
Általános alapalállás a hazai kiskereskedelemben, hogy a vevő definíció szerint csaló féreg, akit úgy is kell kezelni, lehetőleg olyan modorban, hogy máskor eszébe se jusson pofázni. Zsuzsanna lejjebb azt fogja elpanaszolni, hogyan kezelték hazug alakként egy nagykörúti Sparban,…..
Ibolya nem gondolta komolyan a Celldorado IQ-tesztjét, ezért beírta a felugró ablakba a telefonszámát:Egy évvel ezelőtt vettem észre a Fillér utcában sétálgatva, hogy egy álomszépen csillogó hatalmasnál is hatalmasabb vadonat új mesebeli terepjáró parkol a II.ker.Fillér utcai…..
Stadler József, a magyar puszta Andy Warholja az első pillanattól a Homár óriási kedvence volt, barátunk ugyanis bármihez nyúl, abból félelmetes kúlság származik. És itt most nem csak a népszerű Utolsó vacsorára gondolok. Az ilyen istenáldotta tehetség a Vaterán se tud…..
Úgy képzelem, hogy ezt szinte minden Homár-olvasó látta az Index címlapján, de ha valaki még nem, akkor hadd okozzak meglepetést: a nap legkeményebb sztorija az, hogy az égő kaposvári irodaház mentésén dolgozó önkéntes tűzoltók autóira az akció közben Mikulás-csomagot raktak…..
A Sanoma karácsonyi akciójában 2 Nők Lapja előfizetés mellé egy ajándék újságelőfizetés is járt, ezt használta ki levélírónk is, aztán hiába várta a saját Nők Lapjáit. Miután három számot sem tudott eljuttatni hozzá a kézbesítő, szerette volna lemondani az…..