Regisztráció Blogot indítok
Adatok
röhej.hu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre! Mindig is szerettem volna, ha valaki nem unalmas csikkeket, legyeket, csavarokat meg hasonlóan fád cuccokat találna konzervben, hanem valaki tényleg izgalmasat. Landornak kijutott a jóból, párja ugyanis - velőtráző sikollyal - egy azonosítatlan rákszerű miniszörnyeteget talált…..
Egy ingyenes autós újságot lapozgatva találtam ezt a gyöngyszemet. Ez most vagy Kafkai, vagy ennyire hülyének néznek, vagy már a szótárban is az áll az "apróbetű" mellett, hogy "A kiemelt ajánlat akkor számit aprobetűsnek, ha nem is olyan frankó, mint…..
Bár a médiában sosenem cseng le, az érdeklődés visszaesett a H1N1-kérdéskör iránt, bizonyára már mindenki kiguglizta a választ és a töke tele van az oltással. Tegnap valaki azért halt meg, mert az oltást követő 6. napon megfertőződött, amikor még nem volt immunrendszere.…..
Az ünnepek közeledtével most egy szívet melengető történetet posztolunk kedves olvasóinknak a Magyar Postáról, hosszú sorról, megfenyegetett dolgozóról és hisztérikus embertársainkról. Továbbá minden elismerésünk a karácsonyi előtti pánikot elviselő kereskedelmi…..
Ritkán kap levelet a Homár taxistól, utastól annál gyakrabban, ezért is örültünk Chris jelentkezésének. Meg azért is, mert olvasónk egészen bizarr hangulatú karácsony előtti estéről számol be, részeg politikai elemzővel, jeges emelkedővel és szolgálatkész szóróautóval.…..