Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LogoKirály

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérdés, miért van az, hogy a nagy multinacionális cégek évente, kétévente vagy bármennyi időközönként változtatnak valamit a logójuk kinézetén? Miért öregszik el a régi és miért kell valami ami újabb lesz, de mégis hasonlít az eredetire? Ennyire befolyásolná a divat a…..
Jó logót tervezni hosszú és bonyolult folyamat. De nem a kidolgozás, sokkal inkább magának az ötletnek a megszületése igényel időt és energiát. Hisz bizonyára Ön is olyan logót szeretne, ami egyedi, könnyen megjegyezhető és meg tudja nyerni vele célközönségét. De éppen…..
A céges arculat egy elég komplex dolog, hisz nagyon sok mindent foglal magába, kezdve a logó tervezéstől, a névjegykártyákon keresztül a honlap építésig. A céges arculat az amit a vásárlók, ügyfelek látnak a vállalatból, e miatt fontos, hogy a vállalati arculat egyezzen a…..
Lehet, hogy egyre kevesebb az eladásod, lehet, hogy a céged új irányokba indult, vagy a márkád már nem elég érdekes a vevőid számára. Bármi is az ok, egy dolog biztos: nem vagy már elégedett a vállalatod logójával, és változtatni akarsz rajta. Az alábbi kérdések…..
A céges logó megválasztása olyan feladat, amelyet nem szabad félvállról venni. Biztos vagy benne, hogy érdemes megbíznod akármelyik weboldal „instant logó” szolgáltatásában? Biztos vagy benne, hogy egy ilyen grafika egyedi módon közvetítheti a céged üzenetét? Egy…..
Amikor webáruházat szeretnénk nagyon sok tervezési fázison kell végigmenni! Sokan azt hiszik, hogy csak kipattan a fejükből a gondolat és holnapra meg is van a webáruház, amelyik sikeres lesz. A Tervezés fontosságára azonban megéri fehívni az emberek figyelmét, Rung András olyan…..
A vállalkozásod felépítésében fontos lépés egy profi logo designer megbízása – de ezt már Te is tudod. Azt azonban talán nem tudtad, hogy nem is olyan régi történet az, hogy hogyan növekedett a logók szerepe, a mester egyszerű aláírásától a cégek és vevőik közti…..
Mitől lesz az egyik logó jobb, mint a másik? Az egyszerűségtől. A jó logó a legegyszerűbb formákkal dolgozik. Emlékezetes megfogalmazása a márkádnak, és bizalmat ébreszt irántad a vevőidben. Frissnek, eredetinek kell lennie – vizuális klisék vagy amatőr effektek…..
Részt vettem életem első MarketingCommando rendezvényén, és ahogy kiderült az előadások elején nem voltam egyedül! Nagyon sokan voltak először ilyen rendezvényen, így kíváncsi lennék az ő véleményünkre is, kommentelni lehet természetesen. Összesen két előadáson voltam…..