Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szelektív.HU

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két év alatt befejezte a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtési rendszer kialakítását a főváros. A projektben a Fővárosi Közterület-fenntartó Zártkörűen Működő Nonprofit Részvénytársaság (FKF) 400 ezer új szelektív hulladékgyűjtő tartályt helyezett ki, így…..
Felgyulladt. Magától? Öngyulladás? Kettő szelektív kukának szó szerint csak a hűlt helye volt meg. Hiába vinnénk papár hulladékot oda vissza kell vinni oda ahonnan hoztuk.              Több százezer forintos kár. És…..
A Nulla Hulladék Hét záró rendezvényére a Blaha Lujza téren 2010. november 26-án 16-21 óra között. ! Kevesebb szemetet! Budapest, 2010. november 26. Péntek - A Humusz Szövetség és további 46 csatlakozó szervezet, társaság a hulladékmegelőzést népszerűsítő Nulla…..
Tiszta udvar, rendes ház! Az első táblákat 1952-ben Nagyléta házain helyezték el. Vöröskereszt indította útjára a tisztasági mozgalmat. Nem telt el sok idő, és az ország minden falujában megjelentek a kis táblák.   Ehhez hasonló kezdeményezések működnek, de nem…..
Vajon a sztároknak hogy telnek hétköznapjai? Mit kezdenek a hulladékokkal? Tömörítenek palackot? Szelektíven gyűjtenek? Kezdődik a Forma 1, versenyszellem, de a pihenés előtte?   Tovább a cikkre: http://internetfigyelo.blogter.hu/425... http://szelektiv.hu/..
Till Attila műsor vezetésével fergeteges, játékos, környezettudatos szelektív napot rendez a National Geographic. A Zöld jövő eredményéül szolgáló energiatakarékosság és újrahasznosítás szerepét mutatja be e májusi családi program Budapesten. A program a Ötvenhatosok…..
Kevesebb hulladékból több hasznosult 2009-ben Az újrahasznosítással mindenki nyer! - Uniós támogatással indítja útnak eddigi legnagyobb környezetvédelmi kampányát az ÖKO-Pannon a V.A.M Design-ban Budapest, 2010. február 12. – A lakossági szelektív hulladékgyűjtés…..
Több célt is meg lehetne fogalmazni, és a környezet megóvását - bár ez a legfontosabb - ki is lehet nyugodtan hagyni. Nem kell MEGAzöld tudattal élnünk, elég ha pénztárcánkra gondolunk. Anyagias világban annyira ez nem is megvetendő. Bár a szelektív hulladékgyűjtés nincs…..