Regisztráció Blogot indítok
Adatok
felka

0 bejegyzést írt és 657 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap egy itteni magyar fiú kérdése indított el bennem egy lavinát. Csak azt dobta fel hogy miért van az, hogy rengeteg az olasz-magyar pár, de a felállás gyakorlatilag mindig ugyanaz, a pasi az olasz, a nő a magyar. Eddig sokat nem töprengtem ezen, teljesen evidens volt nekem, hogy ez a…..
1893. A 23 hónapos Francois Bertillon rendőrségi fotója. Bűne, hogy néhány körtét emelt el...
felka 2015.03.23 11:09:52
@NagyságosSodalisO [eng]: összefoglaltad a lényeget. Engem is mindig csesztetnek, hogy valósággal "keresem" a szörnyűségeket hogy aztán kiboruljak...de ha nem tudok róluk attól megtörténnek es sajnos a jövőben is megfognak.
A pályafutását könyvkereskedő-segédként kezdő angol Henry Peach Robinsonról már olvashattatok blogunkon, mai bejegyzésünkben pedig egyik, akkoriban nagy port kavart négyrészes fotósorozatát mutatjuk be, mely a Piroska és a farkas című mese illusztrációjaként jelent meg…..
Régen jártunk Olaszországban, így nagyon örültem olaszmamma írásának, aki nem kevés tapasztalat birtokában van már az itáliai virtust illetőleg. Mint kiderül, külföldiként (pláne nőként) munkát találni szinte lehetetlen, de ha sikerül, akkor az élet jó. Jöjjön tehát…..
De nem azért, mert Drakula vagy Báthori Erzsébet feltámadt vagy vérhas ütötte volna fel a fejét az országban. A folyó vér azon kutyák ezreihez tartozik, akiknek a kiirtására a román parlament bólintott rá, mégpedig elsöprő többséggel — 266 igennel a 23 nemmel szemben. (1) Az…..
felka 2013.09.24 22:39:48
@ZöldElla:
reménytelen ez.....reménytelen..
Most van kedvem és időm is írni. Megpróbálom összeszedni, hogy mennyi egy pörgősebb prosti kiadása és bevétele. Fontos kiemelnem, hogy ezeket a számokat nem feltétlenül kell szó szerint érteni, hiszen embere válogatja, hogy ki, mire, mennyit költ. Lehet, hogy valaki belvárosi…..
felka 2013.09.02 14:53:29
@noname.blogger:
helló, kozmetikus vagyok.
lássuk mit lehet csinálni egy kozmetikusnál.
említett foglalkozás esetében a szépen, precízen kivitelezett gyantázás minden testrészen elengedhetetlen..lehet már otthon is de elég nehéz lesz...ha arctisztításra kerül a sor nos azt is csúnyán el lehet cseszni otthon, felülfertőzések, stb...de mondjuk nincs szükség rá mondjuk tényleg. akkor jön a most divatos 3d szempilla, ami tényleg sokat dob a megjelenésen. ilyen munka mellett bizony nem árt áldozni a bőr állapotának megőrzésén, uh.s, mezoterápiás hatóanyag bevitel,testkezelések...hogy az éjszakai életvitel nyomai ne látszódjanak majd a már nem aktív korban esetleg...stb...hidd el számít ahogy 20 évesen élsz később megbosszulja magát kamatostul.
Ma egy poszt erejéig félreteszem a személyes történeteket, mert kíváncsi vagyok, mit gondoltok arról a brit kampányról, amely megpróbálja lebeszélni az uniós polgárokat arról, hogy a szigetországban vállaljanak munkát és persze arról is, vajon tényleg megtelt-e (ha nem is szó…..
felka 2013.07.05 09:32:07
@négyzethálós:

" szerintem ez egy üdvözölendő lépés. Potyautasnak ne menjenek oda. És inkább ez legyen, mint a sunyi ellenségesség felszínen píszí multikultival."

köszi, hogy ilyen hajszálpontosan megfogalmaztad ami elől hazamenekültem Olaszországból. Ők pontosan ezt csinálják. igaz o.o. nem igazán célállomás....
Jól felfújták ezt az asszonyverő csingapilóta-ügyet! Pedig ha valaki idetéved a civilizált világból, lehetne több esze annál, mint hogy egyedül csámborog a városban! Vagy valahol egészen másutt gyökerezik a baj? Egy Magyarországon élő brit állampolgár az a terhes anya, akit…..
felka 2013.06.19 15:44:25
@ErrOr: "Az emancipációt meg ne magyarázd ebbe bele, a hülyeség nem nemek függvénye."
nem én magyarázom bele, csak fentebb sokan azért tartják helyesnek a pofont mert elvégre emancipáció van, nyugodtan lehet nőt (is) verni.
@Karipapa01: ez nagyon durva. azért megkérdeztem volna a szülőket hogy miért nem figyelik kicsit jobban a gyereket.
felka 2013.06.19 15:51:53
@Karipapa01: ez durva. lett volna pár kérdésem a szülőkhöz.

@ErrOr:"Az emancipációt meg ne magyarázd ebbe bele, a hülyeség nem nemek függvénye."
nem én magyaráztam bele, de sokan ezért örültek hogy pofont kapott a nő, mert hogy mi akartunk az emancipációt, és amellé jár a pofon (is).
felka 2013.06.19 15:52:36
Felpofozta a 4-es villamos elé lépett nőt a vészfékkel még éppen megálló sofőr, miután kiszállva szóváltásba keveredett vele: Tegnap este 6 óra előtt két hölgy a kijelölt gyalogátkelőhelyen a Mechwart ligettől a Széna tér végállomás felé haladó 4-es villamos elé…..
Volt már poszt a világ minden tájáról, Kínától Új-Zélandon át a Fülöp-szigetekig, nem is beszélve Európa szinte összes országából, ám emlékeim szerint Ukrajna eddig kimaradt. Ez szomszéd ország lévén egyfelől furcsa, másfelől érthető is. Ezt a hiányt pótolja…..
A paraszti logika szerint, ha a semmit megfelezzük, akkor még kevesebb semmi történik majd, viszont az Éjjel-nappal Budapest alkotói elérték, hogy legalább annyi semmi történjen 25 perc alatt, mint korábban 48 alatt. Bravúros, mondhatom! Na, ott zökkentünk vissza a mi kis alternatív…..
felka 2013.06.07 22:08:41
@mokusmogyi:
én is sokat gondolkoztam már a 3. ponton.
majd kitalálják hogy nem is terhes csak produkálta a tüneteket stb...így jönnek ki belőle legfeljebb.
Egy nonprofit szervezet azzal szeretné megkönnyíteni a halálos betegségben szenvedő gyerekek szüleinek e borzalmas helyzet feldolgozását, hogy gyönyörű portréképeket készít a gyerekekről és szüleikről. Kérdés, mennyit segíthet ez a kezdeményezés. A Soulumination…..
felka 2013.05.22 09:29:27
@Belovai Péter: 3
+1

"bőgés"...
Tovább versenyezhet a Dal című showműsorban a Radics Gigi Eurovíziós Dalfesztiválra szánt nótája, az Úgy fáj. Ez volt az a dal, amikvel kapcsolatban korábban felmerült a gyanú: egy román énekesnő, Paula Seling Timpul című 2003-as slágeréről…..
felka 2013.03.03 08:30:57
@Emanuelle:
bocsi, viccesen másképp hangzik...:D
de ez a pasi túl sokszor mondogatja...
Na hát eléggé lemaradtunk a hogyvoltokkal, de igyekszem bepótolni. Igazából túl sok említésre méltó esemény nem nagyon történt. Továbbra is zajlik Novák Laci ámokfutása a gyíkká reinkarnálódott Andrással, és már konkrétan belépőt akar szedni a vevőktől, hogy…..
Amikor a The Voice első élő adását Szabó Kimmel Tamás műsorvezető nem maja papnak vagy tüntető diáknak öltözve nyitotta, és még egy cigánykereket sem vetett a dublőrje a bevonuláskor, hanem szimplán énekelt egy jót, na akkor mondtam hálát az X-Faktornak. Azért, mert ha az…..
felka 2012.12.22 14:10:02
@deanmoriarty:
"itt sincsenek olyan nagyon kiemelkedő tehetségek. Az x-fakor 2-est érdemel egy 10-es skálán a voice meg 2,5-est."

erről van szó.
felka 2012.12.22 14:50:43
@sixx:

"hat basszatok meg, en jonak lattam, azt irtam le. erre a kurvaanyam. nektek a szar is keseru."

..csak hiányoltuk a megszokott éleslátást amiért idejárunk.
felka 2012.12.22 15:01:05
@jim455:

dehogy szive-joga hozzá... még mielőtt elküld melegebb éghajlatra...
hogyvolt Házasodna a gazda - 1x03 2012.12.13 10:00:00
Szinte már giccsbe hajló reggeli csendéletbe csöppenünk András gazdánál: kergetőző őzikék, a konyhaajtóban finom falatok után ácsingózó vizsla kutya, benn a maradék két arajelölt meg sürög-forog, próbálnak a gazda kedvére tenni egy nagy adag rántottával, meg valami setét…..
Mostanában megszaporodtak az írországi posztok, a mai is onnan, egészen pontosan Shannonból érkezett és amennyire meg tudom ítélni, egész reális képet fest. Vagy ha nem, majd ti megcáfoltok. „Ugyan született már néhány írás Írországról, de mivel friss tapasztalataimat…..
Vannak úgynevezett értékeket közvetítő műsorok, és most nem azokra gondolunk, amiket a kinyúlt garbónyakba motyogó professzorok néznek hajnal kettőkor a köztévén, hanem mondjuk a XXI. századra, vagy az On the Spotra, és vannak olyanok, amik szimplán csak szórakoztatni akarnak,…..
felka 2012.12.07 18:33:33
Pont amikor tényleg kezdem megszeretni a Voice-t, a Tv2 ellen-X-Faktorát, pont akkor jön egy olyan adás, ami pont annyira igazságtalan, hogy picit keserű szájízt hagy maga után, és elrontja a felhőtlen szórakozást. Jó, tudom, hogy ez egy tévéműsor, és párbajban szereplő duók…..
felka 2012.12.01 19:32:23
@Shyad-Khourongai: abszolút nem csak te vagy így vele. már írtam is fentebb róla, egyszerűen nem értem mit hallott Caramel, vagy bárki megmagyarázhaná hogy mitől kéne lepetézni tőle...
A tévében jelenleg látható legjobb paródiaműsor, az X-Faktor újabb élő adása ismát felhőtlen szórakozást ígér, ki ne hagyja senki, aki szeret röhögni más nyomorúságán. Vajon hány hangot talál el Jmmy fia Krisztián? Hányszor mondják azt a minősíthetetlen foskazán…..
A SuperTV2 indulásának árnyékéban a The Voice tegnap egy antipatikus Jim Morrison-klónnal és másfél jó hanggal igyekezett megtartani azt a másfél millió nézőt, aki még nem unt rá a műsorra. Ja, és egy borznak fazonírozott barátnőt is bezavartak a színfalak mögé, hadd legyen…..
Nem tudni hogyan, csak azt hogy miért (a nézők kihisztizték), de a lényeg, hogy Tamás atyát alakító Száraz Dénes visszatér a TV2-be, egyészen pontosan a Jóban Rosszban című napi szappanoperájukba. A színész a sorozatban  Tamás atyát, a szerelmes papot alakította egészen…..