Regisztráció Blogot indítok
Adatok
minimalart

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Retrojátékos anzikszünk számomra kedvenc állomásához érkeztünk. Azokhoz a játékokhoz, amilyenekből nekem sose vettek, pedig mindig rettentően vágytam ilyenre. Nem mintha nem lettek volna jó játékaim, de valahogy én inkább Legót meg Merkurt kaptam a szüleimtől, meg nagyon jó…..
Tibi barátomnak (IPK) köszönhetően én is szeretnék hozzájárulni e jópofa és hétköznapi blog bővítéséhez. Igaz, kicsit talán más szemmel, mert én csak rosszat tudok mondani az autókról, mert hát jó autót nem hoznak javítani. Így jutottam el az elmúlt évek alatt, hogy a…..
minimalart 2010.09.10 21:52:52
@Nszabi: Úgy látom az egyik Rovered 600-as széria. Nekem is egy 620 si van, csak csatlakozni tudok, lassan négy éve van meg és kétszer volt szerelőnél. Stílusát tekintve, meg a rokon Accordot ha melléállítod elunod az életed és még. Ez a nem a fos 75-ös amit mellesleg (a nálunk németautóbuziságban szenvedő többségnek mondom) a BMW tolt el, de nagyon.
Kritikus pont volt, hogy amikor jön a kőműves felmérni, mindkét autó legyen a garázsban, mert ha meglátja a Porschét meg a Volvót, a magyar iparos már csak úgy megnyomja az ácsirónt, hogy kitörik a hegye. Vélemények az azonos című írásunkról...
minimalart 2010.09.08 10:01:06
@zöldi: Erről van szó. Az egyetlen értelmes dolog ami nem időpazarlás, ha a gyerekeddel vagy. A munkamániás és az önző típus persze majd sír amikor a 18 éves gyereke tojik a fejére! Ja kérem, amikor kicsi volt, ki volt mellette? A dadus, az óvónő...Hát akkor most tessék örülni a Porschenak.
Amúgy azért nem teljesen a tehetségen és a szorgalmon múlik. Vannak irreálisan túlfizetett szakmák, munkakörök.
Mikor eldöntöttük, hogy mindössze tíz autót állítunk ki standunkon, már akkor lélekben szemberöhögtük magunkat. Tudtuk, hogy lesz bónusz, nem is egy. Kettőt most bemutatunk, de a harmadikat, amely ma, kedden is, a levegőben lóg (mert nem kapkodjuk el) csupán egy villanásnyi kép…..