Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Charles Augustus Milverton

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amióta 13 évvel ezelőtt piacra dobták a Sötét zsaruk című sikerfilmet, a híres Men in Black (a továbbiakban: MiB) számos földlakóban azt a képzetet keltik, hogy mindössze egyfajta intergalaktikus (és paranormális) bevándorlási hivatal alkalmazottairól van szó, akik árgus…..
Charles Augustus Milverton 2010.08.28 20:39:49
@Nagyve: Nekem tetszett amit írtál
Charles Augustus Milverton 2010.08.24 14:49:17
UFO: az (egyik) legmodernebb közlekedési eszköz, abszolút ember alkotta találmány.
"fődőnkívüli": génmanipulált emberkísérletek végeredményei, ill agyszülemények.
Nem mondom, hogy nem létezik élet a Földön kívül, mert miért is ne létezne? De amint azt már az előző posztban is említettem, az ember annyira gyarló, hogy mindent megpróbál a saját képére mintázni. Csak meg kell nézni, hogy itt a Földön mekkora különbségek vannak élőlények között, akkor majd valószínüleg ami fényévekre innen egy másik természet által lett megalkotva, az pont úgy fog kinézni, hogy emberre hasonlítson (kis zöld, ill szürke "emberkék"). A mondás jut az eszembe a szentről, meg a hajlásról. Persze, egyszerübb mindenkit a főddőnkívüli nézzedmá dumával etetni. Sokkal jobb, mintha rájönnének, hogy mire képes az orvostudomány, és az emberi fantázia. És az pedig az abszurd kategória, hogy ezek az ufók olyan nagyon fejlett technikával rendelkeznek, és mégis többen szenvednek balesetet egy évben, mint ahány repülő (a hozzájuk képest viszamaradott emberi találmány) kb 10 év alatt. Most akkor ki is a fejlett?
Ennek ellenére a beszámolók közül nem egy igaz.. ennek ellenére léteznek életformák a bolygónkon kívül is.. ennek ellenére léteznek emberek akik feketébe öltözve "riogatják" a lakosságot..
Ezek a kis zöldek meg szürkék, pont olyanok, amivé az ember fog válni az evolúció által, ha így halad tovább, és mindent a gépek végeznek helyettük. Fejlett gépi tecnikával rendelkezik, de már az emberi beszédre sem képes, mert egy virtuális világban él - nevezzük telepátiának. Lehet hogy talán ezek a kis szürke és zöld genyók a figyelmeztetés arra mivé válhatunk, ha így folytatjuk tovább?
Dan Brown „Angyalok és démonok” című bestsellerének egyik pozitív hozadéka (a szerző bankszámlájának gyarapodása mellett) az, hogy tíz- (ha nem száz-) milliók kapják fel a fejüket, ha az Illuminátusokról hallanak. Mivel mégiscsak egy thrillerről (és nem…..
Charles Augustus Milverton 2010.08.17 14:14:18
@Fullánkos Algol: Bevallom őszintén, ilyen egyszerüen és érthetően még senki sem magyarázta el nekem a történelem azon szakaszát. De most tök komolyan. Egyébként a Zeitgeist meg a Loose Change meg ezek a filmek mind-mind szemfényvesztések. Adnak az igazságból 1%-ot, hogy úgy érezd hü de okos vagy hogy tudod. És ezzel eltelsz, és saját magad vonod meg saját magadtól a maradék 99%-ot. Az emberek meghallják, hogy a banki rendszer kamatokra épül, meg a pénzek nagyrésze virtuális, meg ilyenek és úgy érzik mekkora igazságra leltek, és nem vágynak/nem tudnak továbblépni. És az óriási ellentmondást is csak kevesen értik meg: ott van egy film ami több százmillióból készült (Youtube-on fizetett, hirdetéses oldala van), és az alkotókat ahelyett hogy meggyilkolták volna a film készítése közben, még milliókért terjesztik is. És közben nem egy rész (pl 9/11) arról szól hogy mennyi embert megöltek akik tudták az igazat. De persze a film készítőit akik ezt elmesélik őket nem:)

Illuminátusok pedig az óbabiloni birodalom óta léteznek, mindegy hogyan hívjuk őket. Nagyon egyszerü felfogni miért kell egy háttérhatalom, miért kell átverni az embereket. Ott vannak pl Hammurabbi(-ppi) törvényei. Sokak szerint a valaha volt legigazságosabb (és első valódi) jogrendszer. Ha kiszurják a szemedet, akkor az illetőét is kiszurják. Hát létezik ennél nagyobb igazság? Igen, létezik, az ami mögötte van. Az embereknek ez arról szól, HOGY HA KISZÚRJÁK A SZEMED, akkor majd az övét is kiszúrják. Vagy HA TE KISZUROD VALAKINEK A SZEMÉT, akkor majd a tied is kiszurják. Pedig ennek az a lényege, hogy: NE SZÚRD KI SENKINEK A SZEMÉT. Emlékeztetném a kételkedőket, hogy az ókorban járunk. De ha ez a bölcs ember elmondta volna nekik, hogy valójában ezt jelenti, ha így írta volna le a tövényben szószerint, hogy ez a mondanivalója, akkor kb kiröhögték volna:) nem véletlenül hogy a drága jó felvilágosultak ezt a civilizációt tartják mintaként. Az emberek (közösségileg, nem egyénenként) birkák. Jelenleg hétmilliárd van belőlük és kordában kell őket tartani. Közösségileg nem képesek arra hogy a szószerinti utalásokat felfogják, ezért különböző szimbólumokhoz nyulnak a saját szórakoztatásukra, és bármilyen furcsa is a civilizált(!!) emberiség fennmaradásáért teszik. Szóval az Óbabiloni Birodalomban kezdődött meg a valódi emberi civilizáció, egy magasabb szintre emelkedés, és azért mert szükség volt rá az emberi faj további fejlődéséhez, fenntartásához. Ezek előtt a dolgok előtt kb nomád nép volt az ember, innentől kezdve nevezzük civilizáltnak az embert, bármilyen furcsa is első olvasatra. Ezt hívják evolúciónak. És vannak, akik a mai napig is őrzik ezeket a titkokat, mit hogyan kell csinálni, hogyan kell kordában tartani a népet, csak nem olyan ügyesek (és sokkal nehezebb dolguk van), mint az elődeik(nek). Onnan indult minden ezért fontos megérteni a kezdeteket is, hogyan fejlődött ez tovább. Kell valaki aki a lasszót tartja a birkanyáj körül, és minél többen vannak annál erősebben kell szorítani, mert ha elengednek mindegyik másfelé szalad, és akkor aztán káosz lenne a világban. De persze a birka ugy érzi, hogy a nyakánál fogva szorítják és fáj. Ezt a babiloniak tették meg először, civilizált módon, és azóta is próbálják az ő mintájukat követni, azzal hogy mindenkit hülyének néznek, mert aki elég okos az majd ugyis rájön. Ez egy egyszerü teszt, amin 7 milliárd emberből 6.999.000.000 elbukik. Valahogy ki kell szürni azokat akik képesek magasabb közösségi szinteken is gondolkodni. Csak túl nagy hatalommal jár, és mivel az ember gyarló, folyamatosan visszaélnek vele, és már marhára nem arról szól, amiről az elején. Pedig Hamu bácsiék nagy arcok voltak, olvassatok róluk, mi volt előttük, és mi jött utánuk. A mai Irak területén éltek. Ja,igen, mert Irakot sem az olaj miatt rohanták le.. Hitlernek is kellett egy Longinus lándzsája.

Na mindegy nem okoskodom tovább,mert csak hülyének néznek:) mindenesetre köszi a posztot Tiboru :) és azoknak üzenném, akik megkérdőjelezik a cikk hitelességét, hogy ez pont erről szól. Hogy a szerző felvázol bizonyos tényeket, és mellé lerak pár véleményt, ezzel buzdít téged arra, hogy elmondd a sajátod, mert nem látod sehol a cikkben, és ettől több vélemény születik a kommentekben, és lehet fejlődni - már aki tud szelektálni. És elég jól csinálja. Nem kínál megoldást, pusztán megadja az esélyt hogy elmondhass olyat amit más nem tesz meg, és elolvashass olyat, amit más leírt, de magadtól nem gondoltál volna rá. Vagy legalább kitölthesd a dühödet a zsidókon, hisz ugyis mindenről ők tehetnek, ezt mindneki tudja :)
Charles Augustus Milverton 2010.08.17 19:00:33
@franta: Én magamnak osztom a lapokat, így sosincs ellenfelem, és sohasem veszthetek. Igaz, nyerni sem fogok, de ez a party nem erről szól. A játék megismeréséről, és ha úgy tetszik elsajátításáról szól. Senki nem mondta hogy szeretni fogod.. de hogy benne élsz, azt garantálom. És az hogy az osztót a saját képedre formázod, és jóságos emberi alakra öltöd, istennek nevezed, az a te szuvenír jogod.
Bukott? Mindannyian bukottak vagyunk, hiszen sosem lehetünk szabadok, majd rájössz te is, ha meg nem, az a te szerencséd és a te boldogságod. Vannak akiknek problémát jelent önnön létezésük felett uralkodni, de valakinek azonban olyan helyzetekben is ott kell lenni, amikor nem létezik jó döntés, csak kevésbé rossz. Valakik felvállalják a bünbak szerepét az emberiség érdekében (nem, még nem szakadt rám a plafon, és nem is fog), és cserébe gusztustalanabbnál gusztustalanabb bábfigurákkal (politikusok,médiaszereplők) halmozzák el a világot, hogy azokra figyeljenek, s addig ők a háttérben meghúzódva tovább cseledkedhetnek. És nem magamról beszélek, a félreértések elkerülése végett.
Nem érdekelnek a kultúrtörténet szent iratai, mert mindegyiket ugyanabból a megfontolásból írták: hogy hinni tudj. Hogy el tudd fordítani a fejed, hogy ne neked kelljen szembe nézni vele. Mert az emberek napról napra bizonyítják hogy még a saját sorsukkal sem képesek szembenézni a legalapvetőbb szinteken sem. Persze vannak kivételek, de azért a többség eléggé létszámfölényben van. Evés,ivás,tánc,b@szás és alvás - legszívesebben ebből állna az életük, és erre senki sem kényszeríti őket. Az Édenkerti mesében sem volt senki kezében egy pisztoly hogy "harapd már meg azt az almát vagy kinyírlak". Te döntöd el minek dőlsz be, és minek nem.
Egyébként az egész hozzászólásod egy sértődött ember benyomását kelti, aki elégedetlen a sorsával, és úgy érzi mások (a bábok) jogtalanul jutnak olyan előnyökhöz amikhez ő sosem juthat hozzá. Én nem tartozom közéjük, a bábok közé, rám nem kell mérgesnek lenned. Nem vagyok tagja semmilyen társaságnak, a saját elveim alapján gondolkodom. Nem vagyok se náci, se zsidó, se komcsi - csak a tisztánlátás végett.

P.S.: ki dönti el ki lesz a zsüri tagja? aki elegendő tudást összeszed és az élet engedélyezi ezt számára. Akár te is lehetsz. Vagy én. Vagy bárki.. A tudás hatalma. Ha megszerzed, gyakorolhatod.

@Eugenie Danglars: pontosan tudod te mi az az okkultizmus, ne játszd a butát :) és hogy ki lesz kiválasztott? aki kiválasztja magát és az életét teszi fel rá. Bárki lehet. Akár te is.
Cool List Hungary 2009 Palik Juli 2009.12.03 10:00:00
Híres ember a papád? Annyi baj legyen! Találd meg a saját stílusod, járj a legkúlabb bulikba, lógj együtt a legkúlabb arcokkal, és akkor Te is fénysebességgel kerülhetsz fel a listára, mint Juli!..
Az a meggyőződés, hogy bizonyos (etnikai vagy vallási) csoportok embertársaik vérét használják fel rituális szertartásaikhoz, olyan régi, mint a humán civilizáció. Az elmélet kétségtelenül valós alapokon nyugszik, hiszen mindannyian tudjuk, hogy a történelem különböző…..
Charles Augustus Milverton 2010.08.03 13:45:44
(OFF) @Johnny336: Azért jót tett Jézus PR-jának az elmúlt 2000 évben az a keresztrefeszítés. Valószínüleg ha életben hagyják nem jelentené most azt, amit. És ennek pont ez a lényege, nem róla szól, hanem azokról akikben egy bizonyos hitvallást ébreszt a történet. Nagyot lendített a keresztenységen annak az embernek(?) a halála, és azóta is ebből élnek. A különböző vallások mindig túlmisztifikálnak mindent, a Jézus-sztori nem a keresztényeké, és nem is a zsidóké, hanem mindenkié, akit erkölcsileg, életvitelszerüen egy magasabb szellemi szint felé csábít. FOgalmazhatnék egyszerübben: Jézusnak meg kellett halnia, hogy Jézus lehessen. A cél szentesíti az eszközt.

(HALF-OFF): EMlékeztek még a Tánczos Gábor-ügyre? TÖbb helyen olvastam, hogy ott is ÁLLÍTÓLAG ilyen vérvád volt a kiváltó indok, mert ÁLLÍTÓLAG szegény kislánynak kb egy csepp vére sem maradt. Igaz, nem feltétlenül zsidóbarát oldalakra hivatkozott, aki mutatta nekem, de talán ti többet, pontosabbat is tudhattok erről, hiszen ez alig egy évtizede történt, és itt kis hazánkban.

Tipp: ez nem egy mocskolódós fórum, aki csak olyan véleményre képes, amely 1. általánosít (legnagyobb retardáltság), 2. gyülöletre épül, annak (remélem mások szerint is) nem sok helye van ezen a helyen. Persze, akinek nem inge, ne vegye magára. Ja, igen, és messze nem vagyok zsidó, mielőtt még valaki erre a szintre alacsonyodna.. köszi.

Tiboru kitartást a kommentekhez. Jó hogy visszatért a konteoblog a pauzából. Lesz még valamikor témaajánló szavazás? Csak mert a nyári szünetben sok érdekeset olvastam ám, biztos vagyok benne hogy mások is ;) na peace.
A terrorizmus, pontosabban az ettől való félelem (főleg az emlékezetes, és általunk is bemutatott 9/11 óta) belopakodott a hétköznapjainkat betöltő gondolatok közé. Mondom ezt akkor is, ha tudom, hogy Magyarország közelmúltját és jelenét (pár elmekórtani, és szerény…..
A konteósok (a Voynich-kézirattal foglalkozó poszt kommentjeinek tanúsága szerint) igencsak kedvelik a régi kéziratok megfejtésével összefüggő feladatokat. Mai kínálatunk egy hasonlót mutat be, noha ebben az esetben nem is az írás tartalma a kérdés (ezt már nagyjából…..
Charles Augustus Milverton 2010.03.05 05:33:25
@tiboru: Erről az ufós dologról csak annyit hogy láttam neten a fókusz riportját. Nem akarok senkinek beletiproni a lelkébe, hiszen az ország 80%-a vidéken él, de.. A nyilatkozó helyi csávó eléggé parasztos volt (robotolgató munkásember, szabadidejében alkoholfogyasztással, játékgépezéssel, evéssel, szexszel és alvással tölti evilági idejét). És akkor bemond ilyen szavakat a kamerába miközben mélyen belenéz a riporter szemébe: "szájenszfiksön" meg "fényjelenség". Tán csak nem Nemere-rajongó az öreg? Vagy esetleg a szájába adták a szöveget? Inkább az utóbbi, egyértelmű hogy meteor volt. Erre utal a kék,piros , sárga fényjáték is. Hiszen ezek a láng színei. Gyujtsatok meg egy öngyujtót pl. A tűz beleseje kéken ég, a külseje (vagy hogy mondjam, na) sárga, és ahol falja az anyagot ott vöröslik. Ez egy atmoszférában éppenhogy elégett kődarab volt, nem volt itt semmilyen ufó :D De magyar UFÓS posztot én is "követelek", többek között például a 80as évek végén volt egy világszerte igencsak keményen dokumentált hazai eset.

További sok ihletet és szabadidőt kiívánok neked, hogy ezeket megírhasd nekünk:D Vagy mi is írhatunk neked, és ha eléggé izgi megjeleníted?
Charles Augustus Milverton 2010.03.06 20:00:13
@sapuh: Várj, igazad van, de én azokról a "legendákról" beszélek amik azóta keringenek, már a 234. film húzza le az utolsó bőrt is róluk már a tizmilliomodik tanulmány készül ujabb és ujabb elfeledett elveszett egyiptomi kincsekről, és persze mindegyikről van egy korabeli, hitelesített feljegyzés. Én ezekre gondoltam. Rohadt sok aranyuk volt, de azért valljuk be az emberek pár ezer évvel ezelőtt is biztos szerettek gizdázni, és sokkal nagyobb horderejűnek leírni saját magukat mint amilyenek voltak. Hiszen akkor hol volt még az APEH? :)
Charles Augustus Milverton 2010.03.06 20:26:47
@obscuriloquium:

egyenlőre be kell érned egy korabeli újságcikk beszkennelt változatával:

hirhatter.com/ufo_hun1.jpg
hirhatter.com/ufo_hun2.jpg
hirhatter.com/ufo_hun3.jpg
Paródiák Konteo - Petőfi halála 2009.08.26 08:00:00
Mi történt Petőfivel 1849 július 31-én Segesvárnál? A "hivatalos" álláspont szerint elesett, mi, konteósok azonban nem érjük be ilyen egyszerű magyarázattal!Aki esetleg fel szeretné eleveníteni Petőfi életét, az elolvashatja itt, mi azonban csak a kérdéses napra…..
Egy jogállamban az öszeesküvéselméletek iránt érdeklődő tömegeknek joguk van ahhoz, hogy szabadidejükben rögeszméikhez többé-kevésbé illő szórakozási lehetőségek közül válasszanak, a konteóblog pedig – ahogyan azt többször tapasztalhattátok – közszolgálati…..
Charles Augustus Milverton 2010.01.18 04:52:24
@naavii: Naavi! Könyörgöm! A csávóról aki csendet csinált kérlek küldj egy használható linket! BÁrmit kérhetsz cserébe, de amit belinkeltél az 404-es (nem betölthető) oldal! Kérlek, írj!!!
A múlt heti első részben röviden felvázoltuk a szabadkőművesek vélt (vagy valós?) genézisének több forgatókönyvét és megismerkedhettük a két nagy áramlattal (az angolszász és a kontinentális, vagyis a reguláris és az irreguláris közötti különbségekkel). Nézzük meg…..