Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Loona1989

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A coloring bubbles jóvoltából most karácsonyi csomagolókat nyerhetsz velünk. Ugye Neked is jól jönne pár tekercs dekortapasz, matrica, pecsét, ajándék címke és néhány pergamin tasak a karácsonyi készülődéshez, csomagoláshoz? Játssz velünk és mi megajándékozunk egy több,…..
Loona1989 2013.11.19 11:06:07
"Sziasztok!Mostmár 99,99% hogy nálam is lesz cukiság otthon:)Ő egy alig másfél hónapos kis homokszínű angóra vadászgöri, aki a hét végén költözik hozzám. Neve még nincs (a tenyésztőtől fog kapni egy törzskönyv-nevet, de az nem ugyanaz) ,szívesen vennék…..
Vera Wang fogalom az esküvőt tervező menyasszonyok számára (ugye mindenki emlékszik a Bride Wars/Csajok háborúja című filmben elhangzott idézetre, mely szerint: 'You do not alter a Vera to fit you, you alter yourself to fit Vera.'), ugyanis egy ilyen esküvői ruha felér egy…..
Ha pedig beöltöztök, akkor Ti is olyan komolyan veszitek, mint Heidi Klum, akinek már 10 éve vannak furábbnál-furább jelmezei az alkalomra? Volt már a kísértés almája, Betty Boop és holló is, de a legborzasztóbb a tavalyi robotszerkója volt... Mindenesetre a lelkesedése magával…..
Először is kell harisnya a Calzedoniából, lehetőleg egy melegebb, kötött és egy trendi pöttyös is, hogy ősszel is tudjam hordani azokat a lengébb ruháimat, amelyek egy vastag harisnya-kardigán kombinációval téliesíthetők. Aztán körül fogok nézni az Intimissimiben is, hogy…..
Aki régóta olvassa az OurFashiont, az tudhatja, hogy van egy "hobbiblogom" is az Ószeres. Holnap régiségvásár lesz Egerben és nagyon nem tudom eldönteni, hogy menjek vagy maradjak. Biztos fantasztikus kincsekre lehet majd lelni, de egy takaros vasárnapi alvás sem árta nekem,…..
Loona1989 2011.09.17 20:13:28
Rick Genest -közismertebb nevén Zombie Boy, aki Lady Gaga klipjében és Thierry Mugler kifutóján is szerepelt- agyontetovált bőrét először rémisztőnek, de vitathatatlanul karakteresnek találtam. A lenti, lengyel Fashion magazinban megjelent fotókon Mateusz Stankiewicz képein pedig…..
Több márka már kedden elkezdte a leárazását (cikk róla ITT), és ahogy már akkor is beharangoztuk, egyre több márka folytatja a tavaszi/nyári kollekciója kiárusítását.A Sinéquanone MOM Parkban szintén 30% kedvezményt kaphattok mától. Az Andrássy úton frissen megnyílt…..
Ezek az első kismama polók amik nagyon tetszenek. Általában nem kedvelem a feliratos, "cukizós" dolgokat, de egy kismamának kénylemes dolgok kellenek, így el tudom képzelni, hogy felvenném ezeket az atlétákat.Egyébként a poszt írása közben jöttem rá, hogy egyetlen…..
OurFashion Butterfly by Dora Abodi 2011.04.28 11:41:00
Tegnap már írtuk a Facebook oldalunkon, hogy Abodi Dóra új fürdőruha-kollekciójának a bemutatóján vagyunk (sőt, képeket is tettünk fel a Twitterre), most pedig már itt is vannak a képek a szexiszexi darabokról. Dórát a kollekció tervezésekor két ikon, Dita von Teese és Marilyn…..
Loona1989 2011.04.28 12:04:37
Indult nemrég egy pályázat, ami színesebbé teheti a környezetünket. Szó szerint. A Let's Colour projekt 2010-ben indult, idén pedig Magyarországra is elért. Célja hogy egy közösség összefogjon, és kifessen egy iskolát, társasházat vagy akár egy teljes utca összes épületét…..
Sziasztok!   Van Magyarországon olyan multicég ( Zalában) amely családcentrikusságra hivatkozva bevezette a 12 órás munkaidőt. Reggel 06 - 18 ig tart és 18 -06 ig. Több ezren dolgoznak 12 órát állva. A nagyfőnökök azt mondják, ha nem tetszik, el lehet menni.   Nem…..
Véget ért 2010 és hamarosan kezdődik a díjátadó szezon: a Golden Globe jelöltjeit már kihirdették, folynak a találgatások az Oscarra és a Glamour Women of the Year is közeledik. Ennek apropójából én is számot vetettem a tavalyi évvel és elgondolkodtam: vajon kiket jelölnék és…..
Észrevétlenül elsuhant a január, és nyakig benne járunk a farsangi és báli szezonban. Aki régóta olvas bennünket, az sejti már, hogy én nem vagyok egy bálozós karakter, viszont a farsangi bulikat imádom. Természetesen itt a klasszikus, jelmezes mulatságokra gondolok. Viszont…..