Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WhatTheFuck (törölt)

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történet ott kezdődik, hogy azt láttuk folyamatosan, hogy a gagyi munkákhoz is autó kell. Ez még hagyján, de azt is tudtuk, hogy amennyiben találunk is munkát (szerencsére találtunk), akkor is kell autó a továbblépéshez.Voltunk ügynökségnél, ahol azt hazudtuk, hogy van autónk.…..
WhatTheFuck (törölt) 2010.09.20 15:41:37
@Zlot: hat tatyo ez egy szubjektiv velemeny! az hogy te nem nyuglodsz es neked nem eri meg, az nem jelenti azt hogy masnak se erje meg.

Plane ha ert is hozza, ha pedig igy van akkor mit szamit a szerviz.

nyilvan nem irodistaknak muszaki faszkalapoknak nem eri + ;)
Felháborítónak tartom a fiatal HR-esek viselkedését, ahogy a tapasztaltabb korosztályt lépten-nyomon lekezelik. Pedig hol van az ő tudásuk és tapasztalatuk! Az álláshirdetések zöme már nem is köntörfalaz, a szövegezésben egyértelműen értésünkre adják, hogy csak fiatalok…..
WhatTheFuck (törölt) 2010.09.19 15:22:15
@Réka ‎: magadra ismertelv valamiben :D
WhatTheFuck (törölt) 2010.09.19 15:24:08
@Réka ‎: csak azt nem ertem hogy mi a faszt kotszkodsz itt velem.

A cikkhez nem tudsz erdemben hozzaszolni? szanalmas egy picsa vagy
WhatTheFuck (törölt) 2010.09.19 17:51:54
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): elmondom hogy ismerem az irast! ami teljesen szubjektiv!
az a o szemszogebol van!

egyeb hivatalos forras?

viszont en arrol beszelek hogy mindnefele himi humi cegeknek nem adok ki adatokat magamrol, nem toltok fel CV olyan fejvadasz cegekhez ahol valoszinusitheto az adat gyujtes,az meg termeszetes ha felveszik az embert akkor kitolti a nyomtatanyt!

egyebkent meg engedd mar meg hogy ugy csinaljam ahogy nekem tetszik es nem ahogy eloirjak, mert az nem torveny hogy ugy kell irni az oneletrajzot.

te is valami agymosott hulye lehetsz

na szep napot
Mai mottónk, a minapi eseményekre reagálva: „Hajléktalan, tetszik érteni? Hajlék-talan.”   Rendőr: Jónapot kívánok, kérem az igazolványát és a lakcímkártyáját. Hajléktalan1: Á, elnézést, kicsit elbóbiskoltam. Tessék, a személyim. Rendőr: Köszönöm.…..
WhatTheFuck (törölt) 2010.09.17 19:40:56
Vettem egy autót. Nem nagyot, nem kicsit. Szóval az történt, hogy a suli végeztével, még júniusban odahívtam Bálint fiamat, megbeszélni, mi lesz a nyáron. Elvégezte az első osztályt, jól olvas, én pont ebben a koromban rágtam át magam az első könyvemen, a Frakk a macskák…..
WhatTheFuck (törölt) 2010.09.16 19:10:23
Vannak olyan megalázó helyzetek multiplayer játékokban, amikért az ember legszívesebben a való életben vette revansot; azt hiszem, mind találkoztunk már ilyenekkel. Persze ezek a helyzetek az esetek 99,99 százalékában pont azon a szinten maradnak, mint amikor az ember úgy gondolja,…..
WhatTheFuck (törölt) 2010.09.13 19:29:29
@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: ilyenekbol lesznek pontosan azok az emberek ami cikben is van. mit lepodsz seggfejek mindig vannak meg lesznek.

Lehet hogy pont o is egy a sok elmebeteg kozul :)
WhatTheFuck (törölt) 2010.09.13 19:32:31
@Reggie: perszehogy mindneki jol jar, lesz midig valaki akit lehet szopatni :D
Tavaly és idén is úgy adódott, hogy alig több, mint egy napot töltöttem Londonban: egyik este érkeztem, másnap este eljöttem. Üzleti ügy, konferencia szerdán, szabadprogram csütörtökön, de csak 16:30-ig, mert indulni kell a reptérre. Kíváncsi voltam, mit lehet ennyi idő alatt…..
WhatTheFuck (törölt) 2010.09.09 14:01:43
@csabil: Jah esha szerencsed van akkor az M25 be lesz allva , es onnan sehova egy jo darabig :D
Addigra mar fordulhatsz is vissza.

Rizikos, az a par font meg nem oszt nem szoroz
Régóta nem találkoztunk, úgyhogy először leültetett beszélgetni. Ahogy szép lassan végigpásztáztam a szobát, örömmel láttam, hogy nem változott semmi. Még az illatok is ugyanolyanok. Semmit nem változott az elmúlt évek alatt, pedig rajta talán már jobban kellene látszania az…..
WhatTheFuck (törölt) 2010.09.04 19:20:28
@sanyikám: es ilyen finom masszor lanyt hol lehet talalni aki erotikaval szinesiti a masszazst?

MErt a hirdetesek nekem olyan kurvasnak bizonyulnak ami nekem nem jon be viszont egy ilyen masszorno mar annal inkabb..

szoval ha vki ismer egyet dobhatna egy mailt
WhatTheFuck (törölt) 2010.09.04 20:14:08
@yooccoo: tudom es en masszornorol beszelek :)
WhatTheFuck (törölt) 2010.09.04 20:18:28
@sanyikám: jah koszi :) nem rossz..

hogy csuszhat mar az a matrac :)
50 cent úgy kiakadt azon, hogy a nagymuttere kivitette vele a szemetet, hogy ott is hagyta a picsába. ( Nem hiszem el, hogy a nagyanyám kivitette velem a szemetet, gazdag vagyok bazmeg, hazamegyek, nem kell nekem ez a szar. )..
WhatTheFuck (törölt) 2010.09.01 11:51:27
@Hadacska: Hallod cuna leszel a csajom, mar regen gazdag punit keresek :) eddig en voltam a penzes zsak... :)
comment:com Minden jót, Mónika! 2010.08.27 15:41:00
A médiahatóság üzent Mónikának. A pár hete alakult NMHH egyik első sajtóközleményében minden jót kíván a banki pénztárosnak álcázott magyar Jerry Springernek. Persze gúnyosan, kárörvendő félmosollyal. Minden jót, Mónika! Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és…..
WhatTheFuck (törölt) 2010.08.27 20:28:10
@Ötdiplomás tanár: ott van meg az M1 ott meg talan akad normalis musor, en pl elmondtam a digi tv elofiztesemet. allandoan a netet bujom ugy is akkor meg minke fizessek, ha filmet akarok nezni megyek moziba vagy hozok valamit a tekabol... ezt videken a parasztok is megcsinaljak, es a media meg azt hiszi hogy mennyien nezik az t a sok szart, a masik pedig ha belegondolsz, biztos elofordult mar veled veletek hogy csak ugy be lett kapcsolva a tv hogy szoljon valami amikor egyedul vagy, voltal otthon. S amit ez a ket retek csatoran mer statit az szart sem er kb annyira mint maga a ket csatorna.

Egyszer egyszer fellestem az oldalukra, rengeteg szart kaptak a kommenteloktol es ennek ellenre sem fvoltak kepesek levenni a szarokat a palettarol....

ugyhogy minde 1 s kocsog rtl es es tv2 dolgozonak kivanom higy a gyereke azon a a szaron nojjon fel amit ok sugaroznak! rohadt szemet egy geci brigad vagytok. egytol egyig aki ott dolgozik, es abszolut nem is tartom a musorvezetoket, vezetoket komoly hiteles embernek!
mind egytol egyig egy megalkuvo, utolso senkihazi seggnyalo szar emberek vagytok!!!!!
Csatlakozás     Pár évvel ezelőtt egy munkaközvetítőn keresztül egy skót szállodába housekeeper-nek mentem. A közvetítői díj 350 Font volt,a velük aláírt szerződés nagyjából 90 %-ban nem teljesült. Talán az egyetlen biztos pont a minimál órabér volt. A…..
Nem is tudom, hol kezdjem, olyan jó hét volt.Most, hogy felmostam (reggel ablakot pucoltam), megpróbálom megírni időrendben.Péntek (05.21.):Egy barátom elhatározta, hogy eljön hozzánk hétvégére. Úgy volt, hogy délután négyre ér ide, ehelyett háromnegyed hat lett belőle. Ami nem…..
Olvasónk helyzete gyakorlatilag kilátástalan.Az én történetemet hosszú lenne leírni, ezért megpróbálom röviden. 2007. évtől felmondott hiteleim vannak különböző bankoknál, sajnos rákerültem a BAR listára is, szégyen kimondani, de 12db hitellel vezetem a listát, amiről…..
WhatTheFuck (törölt) 2010.07.14 22:05:50
@neBaszz: tesokam nem kell ide ajro, bazd meg a fuking eurodat ott kint svajcba, pont ezert vagyunk itt bassza meg a kurva gyurcsany es az orban, meg az sok rohadek aki SZETLOPTA EZT KIS ORSZAGOT. atbaszott itt mindenkit az EU.

Nezz szet mit gondolsz miert akar mar anglia is menekulni a kocsog zsido barosso tol ge vajon miert, mi a faszert kell ez geci uj vilag globalis kormany meg a faszom tudja UNIO minek mond meg mi a fasznak, EDDIG NEM VOLT JO NELKULUK?????

EMBEREK TERJETEK MAR ESZHEZZZZ!!!!!!!!!!!!

Alex Jones Bilderberg, Rockefeller, Rotchild es meg lehetne sorolni reggelig.
Akinek nem mond semmit az itt felsorolt nev az guglizza ki, aki meg tudja azok azt is tudjak hogy mi a palya!

EBRESZTO AGYMOSOTT EGYETEMISTA KOCSOGOK, nem latjatok mi folyik (itt gyongyoson :D) a VILAGBA
WhatTheFuck (törölt) 2010.07.14 22:18:39
@soproni1: ez odabasz :D :D szivembol szoltal!
Érdekes arcok dolgozhatnak a Kama Games-nél. Most például azzzal szórakoztatják magukat és bennünket, hogy addig nyüstölték az új iPad-et, amíg egy emulátorral rá nem varázsoltak egy működő Windows 95 operációs rendszert. Tény, hogy a legtöbb emulált alkamazáshoz hasonlóan…..
WhatTheFuck (törölt) 2010.04.12 20:47:49
A bűnözésnek is van közgazdasági elmélete. Nem meglepő módon azt állítja, amit a tan mindig, vagyis hogy a bűnelkövetést racionális mérlegelés előzi meg: bűnözünk, ha az elkövetés várható haszna meghaladja a büntetéssel járó várható kényelmetlenségeket. A modell…..
WhatTheFuck (törölt) 2010.03.13 16:15:42
@Jaffar: Szerintem mondjuk az lenne fair ha nem az allampolgarok fizetnek meg kulonbozo adonem jogcimen azt az iszonytato mennyisegu penzt amit ezek a vizfejek az evek soran elherdaltak, ellopta stb.

szerintem ez volna fair
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
Egyik olvasónk csak nagy nehézségek árán tudott kikecmeregni egy C-hitelnek indult adósságból. Az ügyfél előbb az OTP Banknak, majd felmondás után az OTP Faktoring Követeléskezelő Zrt-nek tartozott, de az adósságát végül az AVS Informatikai Kft-nek fizette ki. Aztán jött egy…..
Ismerjék meg az embert, aki - levelezgetésben kimerülő - harcot indított a híres hamburgeres ellen, mert az megerőszakolja a magyar ábécét. Mártont sérti, hogy a McDonald's CBH-nak nevezi a csirke-bacon-hagyma-szendvicset, pedig a csirke szó cs-vel kezdődik. Engem aztán nem zavarnak…..
Sziasztok. Tegnap a munkahelyi szerver gépen érdekes programra bukkantam. KGB Employee Monitor.   Utánanéztem, és kiderült hogy egy kémprogram, ami minden billentyűzet lenyomást, képernyőmozgást, meglátogatott oldalak helyeit meg kismillió dolgot ment.   Szedtem le a…..
WhatTheFuck (törölt) 2010.01.06 13:22:47
@Terézágyú: ez igy sosem igaz, mindig fugg a korulmenytol, ha teged is felbosszantanak akkor valoszinu te mindig tartod magad,es kimert vagy? na en nem, es nem is erdekel ki mit gondol leszarom.
Ha nincs a posthoz kommnted akkor koccolj le es ne velem foglalkozz!
WhatTheFuck (törölt) 2010.01.06 13:25:01
@Strici: de ha te egyszer elfogadtal valamit, azt miert akarod te megvaltoztatni?

az megint maskerdes hogy az alairas elott figyelmeztesd a munkaadot a torvenysertesre, viszont meg mindig nem tartanak fegyvert a fejedhez hogy ird ala.
S a kezedben a dontes, hogy elfogadod vagy tovabb allsz
WhatTheFuck (törölt) 2010.01.06 13:33:43
@demizson bobby: az eleje vonatkozott rad hogy nem olvasol figyelmesen :) es lemaradt a smiley.
A tobbit pedig altalanosan irtam a sok hoborgo faszhoz...
Építős blog Még több Oyster 2010.01.02 08:23:00
2010. január 2-tól elfogadják az Oystert az összes londoni vasútvonalon is. Így az eddig a TfL (Transport for London, a londoni BKV) egyébként sem kis számú járatán kívül újabb alternatíva nyílt az Oystert használó utasok előtt a brit fővárosban. Oyster kártya (Forrás:…..
WhatTheFuck (törölt) 2010.01.02 10:01:44
@pszichoapu: ha regisztralva van a kartyad a tfl weboldalan akkor meg tudod nezni ott is.