Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cervantes444

140 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Asylum-filmek valószínűleg addig fognak felbukkanni a Baaad Movies-ban, amíg az működik. Hihetetlen, hogy ez az idióta cég még mindig milyen produktívan hányja ki magából ezeket a paródiáknak is beillő snuff-filmeket. Az Avengers Grimm nem "örvendhet" olyan negatív-kultusznak,…..
Immár 4 éve hagyomány, hogy minden nyáron megrendezzük a Filmelemző Oscart, a videókészítők versenyét, ahol Ti készíthettek filmbemutatókat nekünk, hogy aztán kiválaszthassuk és díjazhassuk a legjobbakat! Az Oscar idén is megrendezésre kerül, egészen konkrétan mától kezdve…..
Na, meghalt minden hangfelvevő progim. Nagyszerű! Orvosolnom kell a hibát. Lehet elég lesz egy kisebb mikrofon csere. Vagy újratelepítés. Viszont így sajnos még várni kell új videóra, megint. Azért vicces, hogy ez pont akkor történik, amikor tényleg használnám a mikit. De ebben…..
Mókusfészek Első bejegyzés 2014.06.27 11:54:13
Szevasztok! Ez itt a blogom első bejegyzése. Illetve nem, mert annak idején én elkezdtem ezt a blogozást, de akkor még elégé sete-suta volt, néhány jó ötlettel, de csomó helyesírási hibával (ami ismerve a hebrencs stílusomat, most is el fogok követni, mert figyelmetlen idióta…..
Cervantes444 2014.06.27 13:22:41
@Alkoholpista: Gyerekkori becenevem volt.
Íme a születésnapi különkiadás, amit az előzetes után többen is kitaláltak (ennek örültünk is, mert ezek szerint rendesen figyeltetek az előző 6 évben :) ), és ez nem más, mint Donald G. Jackson filmográfiájának nyitó darabja, A szamuráj útját és társait megelőlegező Roller Blade. Sajnos bizonyos…..
Baaad Movies Baaad Minis - Paranoia 2013.12.16 14:16:04
Egy új alrovatot kívánok indítani ezzel a bemutatóval. Minden más infó a videóban! ..
Cervantes444 2013.12.16 17:07:11
@BlackSheep89: Ugyan, annyi baj legyen, szerintem egy évben egyszer nektek is lehet hibázni. Meg hát igazság szerint a többség nem tudja és én is csak azért tudom, mert az egyik melóm egy cocagyárban volt. :D De mondom, a videó jó lett és én támogatom az ötletet is, különösen ha marad ez a színvonal.
Cervantes444 2013.12.17 14:32:49
@noxwill: Ez nem is Harrison Ford...ez Harrisoff Ford!:D
Alig várom, hogy megnézhessem ezt a borzalmat... a Starving Games után! ..
Baaad Movies Filmbarátok #40 2013.11.29 12:16:50
A videó mellé egy kis közlemény: ma lesznek feladva a nyeremények az Oscar nyerteseinek. Elnézést mindenkitől a késésért, de összejött egy-két probléma, amik miatt elhúzódott a dolog. Viszont mostanra minden megvan, a filmek és az oklevelek (amiknek az alapját Frog készítette a…..
Több éve már, hogy videó készült az első részről, de az emléke még most is elevenen él bennünk. Készüljetek fel, a második rész még az elsőhöz képest is vállalhatatlan.  ..
Akkor eljött tehát a negyedik Filmelemző Oscar-t lezáró pillanat. Összesen 18 videó érkezett, ami elég szép szám. Mennyiségben úgy néz ki, ez a verseny is méltó a korábbiakhoz, a minőségről pedig valószínűleg a hétvégén (vagy jövő hét elején, attól függ, hogy tudjuk…..
Hát eljött ez a nap is. A blog, végleg bezár. Nem törlöm, nem tüntetem el minden nyomát, csak hivatalosan is lezárom. Egy korszak vége (By: David). De valaminek a vége egyben valaminek a kezdete! Nem, nem a sorozat szűnik meg. Daviddel rajzfilmet fogunk csinálni az alapötletből. És…..
Sziasztok drága blogolvasók! Jó híreim vannak! DaveMile barátommal, közös erővel, elkezdtünk dolgozni, a Dinka Villa rajzfilm adaptációján! Mindenkit várunk szeretettel YouTubeon, ahol az epizódok adaptációi fognak megjelenni és ha sikeres lesz és nagy lesz az érdeklődés, akkor…..
Dinka Villa Dinka Villa Intro 2013.09.15 23:03:51
Itt van DaveMile legújabb alkotása! Gondolom, most már sejtitek mi készül itt :) Iratkozzatok fel YouTube csatornánkra!..
Na sziasztok! A YouTube egy csodálatos hely, bármennyire is amortizálja a Google állandó jelleggel. Feltöltheted saját kreatív alkotásaid, megnézheted mások műveit, vitatkozhatsz a tenyérbe mászó trollokkal ÉS megismerhetsz igazán tehetséges srácokat. Eme videómegosztón ismertem…..
Hol volt a második évad? Miért nem indult el soha? Hova tűnt a blog, miért nem volt legalább, egy ,,bocs fiúk, de nem" poszt? Sokáig volt csönd és úgy véltem ideje megtörni. Hol kezdjem? Annak idején útjára indult VOLNA a második évad és össze is gyűlt az új csapat. De sok…..
Rolla papa: Hölgyeim és uraim! Fiúk és lányok, szinglik és párok!   Leva: Lezártuk a szavazást és az eredmények alapján….SZUPER JÓZSIBÁCSI KAPJA A GALOVÁCZ DÍJAT!  Gratulálunk neki! Józsi, mit tervezel a villában?   SzuperJózsibá: Nó asszonydja, hogy……..
Cervantes444 2013.09.11 17:26:19
@Viverzon: Valamit érezhettél, hogy pont ma kérdezted :) ugyanis most gondoltam rá, hogy mégis csak folytatni kellene, illetve a régi részeket egy kicsit megszépítem. De előre beígérni nem szeretnék semmit :)