Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sajtika

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TNT pilotot rendelt az elképesztően idióta magyar alcímmel ellátott Snowpiercer című pompás scifiből (tessék, Túlélők viadala, ez lett), mi meg már most elkezdtünk drukkolni, hogy össze is jöjjön a dolog. A pilot Josh Friedman (Terminator: The Sarah Connor Chronicles), Marty Adelstein (Teen Wolf)…..
Sajtika 2016.11.23 01:24:30
Édesanyáink receptje szerint 3 perc kell a lágy tojáshoz, és 10 perc főzés a kemény tojáshoz. Persze fontos, hogy a tojásokat már forrásban lévő vízbe tegyünk. Az alábbi kép pedig jól bizonyítja, hogy a szüleink nem tévedtek. Így néz ki ugyanis a tojás, attól függően, hogy hány percig főzzük. Lehet…..
Sajtika 2016.08.02 00:58:06
@Gyűrött Papír: Igen, megmondom oszinten ezt vartam en is :)
Kedvenc denevér emberünk számtalan buta kiegészítőt és ellenséget kapott az évek folyamán. Nem spóroltak a fanok sem a kreativitással, van a listánkon musical és ikonikus dalocska is. Összeszedtünk a 10 legborzalmasabb dolgot, ami Batmenhez köthető...
Klasszikus apróbetűs trükk. Nem túl elegáns, főleg az angol nyelvű résszel meg azzal együtt, hogy azt a honlapon sehol sem részletezik, hogy mit értenek BUD Airport Area alatt. Az biztos, hogy nekünk sem sikerült többszöri nekifutásra sem 1900 forintos utat előállítani. Szia Homar, Hosszú…..
Sajtika 2016.03.09 21:13:19
@dan72: Uber biztos nem 5e, szorzokat nezzed es rajossz (mint ahogy nagyon sok esetben joval dragabb.. csak ugye birkak es nem nezik, majd levonja a kartyamro' azt jovan ugyis occso'...) , hogy 8-9-10, a taxi pedig forgalomban 8-9 , a nelkul 7-8... na de mindegy. A parkolassal tenyleg jobban jarsz ez igaz. Csak setalj le.
A Taxiplusnak nem erőssége a leendő vagy volt ügyfelekkel való kommunikáció, ez világosan látszik a honlapról, ahonnan a fenti képet fotóztuk, a Facebookról, és az alábbi panaszlevélből is, amire fél év alatt még csak válaszolni sem sikerült. Kedves Homár, aktuális a…..
Sajtika 2016.01.23 22:50:36
@Kenderice: Hat mert ugye bar nem megfelelo muszaki allapot volt a problema, amivel nem szolgaltathatott volna. Akar befagy akar nem..
Sajtika 2016.01.23 22:53:17
@Semmitnemérszakitiltással: Mit csinaltak maguktol? Nem magamtol, nem verhetek meg valakit.. reszegek voltak, min csodalkozunk.
Már mindannyian gondolkodtunk rajta, ugyan mire szolgálhat az a kis zseb a farmeren. A Quora-n most előtúrtak egy 2014-es bejegyzést a Levi's vállalati blogjáról, amelyből végre fény derül a textilipar egyik legnagyobb rejtélyére. Ezt a zsebet nem másnak találták ki, mint a zsebórának. Az …..
Geszti Péterről már az első adás alatt látszott, hogy vagy érzelmileg instabil és hisztérikus, vagy egyszerűen csak szar színész. Könnyben ázó szemek, a világra rácsudálkozó tekintet: Geszti nagyon erőlködik, hogy úgy nézzen, mint akit minden tiszta hang megérint. De…..
Kedves Despota! Tavaly a nyári szünetben egy cukrászdában dolgoztam majdnem egy hónapon keresztül. Eredetileg két hónapról volt szó, de olyan dolgok történtek, amik miatt hamarabb eljöttem, Sajnos nem voltam bejelentve, egy ismerősöm ajánlotta a helyet, neki is úgy mesélték,…..
Körülbelül 1 hónapja írtam a MÁV-Startnak és a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztériumnak egy levelet a 30a vasútvonalról, a rendszeres késésekről. Megérkezett a MÁV válasza, ami rendkívül összeszedett és részletes, ezért is tartom közlésre fontosnak. A…..
Szerintem egy idő után a lány sem értette, ki kivel van. Kedves Szakítósblog! Egy gimis szakításom történetét szeretném megírni. A szereplők: Patrik 17 éves, évfolyamtársam, Jani 19 éves egyetemista és én 16 éves naív kiscsaj. A történet ott kezdődött, hogy bele voltam…..
Egy félrekefélő, piáló csajjal kezdődött minden.   Sziasztok! Kicsit „ never ending story” lesz, bocs mindenkitől, azért remélem érdemes lesz elolvasni. 2007 májusában ismertük meg egymást az akkori barátomon keresztül. Én akkor 16, ő 32. Rögtön nagyon jóban…..
Kem bankkártya-kálváriája még nem ért véget, de reméli, hogy ez a poszt segít a pozitív kimenetelben. Most ott tart, hogy az Erste Bank az előző hitelkártyáját elfelejtette törölni a rendszerből, ezért ha most újat akar, fizetnie kell. És nem is keveset. 24-én este egy CBA…..
Kenderzsupp Bezárt a Bushdoctor 2009.03.02 13:27:00
Szombaton egy szinttel megint balkánabbak lettünk, miután bezárt a legnagyobb magyar kendertermesztési szaküzlet a Jókai utcában. Vélhetőleg a válság hatására az osztrák Bushdoctor kivonult az összeomló magyar piacról. Az sem lehetett kellemes, hogy az egész rohadt maszopos…..
Bűzlő rockersrác a panelban, csótányok, rockmaraton. Tisztára kilencvenes évek, csak hát 2005-ben járunk. A kép innen Sziasztok! Sokat gondolkoztam, leírjam-e a történetem, de úgy döntöttem...miért ne? :) Gondolom nem sokakkal esik meg hasonló történet :) 2005-ben…..
 Most direktben üzennék a levélírónak: LAPÁT! Megértetted? Csávót elfelejteni, telefonból kitörölni, iwiwről leszedni az ismerősök közül, msn-en szintén, email kontaktlistájából is. Elárulom, miért halsz ebbe bele: mert azt a férfit üldözöd szerelmeddel, akit…..
Bálint szerette volna látni, mit vesz meg, de a Media Markt eladója nem szívesen mutatja meg a vevőinek, mit is tud a termék. Majd otthon kipróbálja, aztán ha nem tetszik, visszahozza. Már jó ideje szerettem volna beszerezni egy divx-lejátszót. Többszöri nekifutás után, végül is…..
Pisti egy kézben eltört telefontkijelzővel kereste fel a Nokia szervizét, ahol a mechanikai hibáknál általános "nem garanciális" választ kapta: Nem hittem volna hogy írok neked valaha, de eddíg velem mindíg csak pozitív dolog történt ha valami panaszos dolgom adódott a…..