Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jozefk2004

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Blikk írta meg tegnap a legfrisebb "vihar a szaros biliben" típusú botrány hiteles történetét, amiben Bochkor Gábor, a Neo FM reggeli műsorának műsorvezetője bírta azt mondani a Class FM hallgatóira, hogy primitívek. Forrest Gump anyja tudna mit tanítani a Bumeráng…..
  Zagyva Gyula hívott, hogy menjünk el a Kozma utcai börtön elé, mert Gaudi-Nagy Tamással váratlanul meglátogatják Budaházy Györgyöt, ugyanis ők parlamenti képviselőként elvileg bármikor bemehetnek ellenőrizni egy rab fogvatartási körülményeit. (Egyébként készül…..
jozefk2004 2010.09.28 10:37:54
@borsikm: ha jól tudom, akkor budaházyék az akcióikkal az országgyűlési képviselők döntéseit szerették volna befolyásolni. ez egyértelműen az alkotmányos rend ellen irányul. nem életfogytiglan kell neki, de szerintem pár év (2-3) kijárna.
jozefk2004 2010.09.28 13:04:10
@TaTa86.: értem, hogy mire gondolsz. de engem nagyon aggaszt, hogy emberek azt gondolják, hogy népnemzeti-betyár-hagyományörző köntösben bármit meg lehet tenni, bármit lehet mondani.

az igaszságszolgáltatás feladata most az lenne, hogy nyílvánvaló tegye, hogy ez nem így van.

hogy ezt milyen ítélettel teszi, nekem személy szerint teljesen mindegy.
Foci vb az MTV-n! Breaking news 2010.06.14 20:46:00
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a sokakat zavaró vuvuzela-zümmögést kicsit tompítsuk. Az új rendszert kedden teszteljük, bízunk abban, hogy eredményes lesz. ..
Pulse néven jelent meg egy hírolvasó iPadre, ami már pont olyan, mint amit egy iPadre szeretnénk magunknak. Az RSS alapú olvasó a Google Readerből is leszívja a forrásainkat, és egy egészen új köntösben jeleníti meg azokat: A társalapító így nyilatkozott: "Sok embertől…..
Fura képzettársítások gyökeresedtek meg a jobboldali sajtó egy részében - ezt a részt pedig Magyar Nemzetnek hívják; annak is elsősorban a Lovas István fémjelezte vonulatára gondolok. A Nemzetben ugyanis rendszeresen azon az alapon bírálják a mindenkori szocialista kormányt,…..
Nyugodtan tekerjétek le a fűtést, a Sivatag Rózsái hastáncos csoport tuti befűti a szobát. A webdesign sem elhanyagolható, ez a leopárdos-tigrises kavalkád pedig egyenesen priceless!..
Talán valahol a jószándék vezérte a Libri eladóját, amikor nem engedte kártyával fizetni a vásárlót. Talán többször is előfordult már vele, hogy a POS (point of sale) megszívatta és kétszer húzott le egy összeget, de erre a jó megoldás biztos nem a vásárló…..
Érdekes fejtegetés látott napvilágot az RWW-n, a PCWorldön és a 9to5Macen. Az írások kivétel nélkül azt sejtetik, hogy nagy Apple-Microsoft-együttműködés várható. A szent cél a Google ellehetetlenítése.A cikkek végigveszik, hogyan hidegült el egymástól a két kaliforniai…..
jozefk2004 2009.12.22 12:07:36
@Debian Zealot: nem fake képek. a nappalis azt hiszem a TIME magazinban jelent meg annak idején.
A nap talánya számomra, hogy vajon miért kapnak szponzorautókat a celebek? Milyen reklámot kap az autómárka, ha a kedves celeb elutazik Szegedre meg vissza ...? Nem értem, ebben mi az "üzlet" a cégnek, pont most, a nagy válság közepette, mikor 50%-kal csökkentek az…..
Vastagbőr Feri, a reformer 2009.03.04 14:01:00
Gyurcsányt elhajtották a fenébe Brüsszelben, mikor pénzt kuncsorgott a kelet-európai térségnek. Igaz, nem lehet ezen csodálkozni, mert elég rendesen elszólta magát. Elmondta, hogy sürgős pénzügyi segítséget kell adni azoknak az országoknak, amelyeknek a finanszírozása rövid…..
Külföldön (vagy akár belföldön) sétálva a turista számtalan olyan képet készít(het), amelyek nem illeszthetők egyetlen témakörbe sem. Nem építészeti műremeket örökít meg, nem történelmi emlékhelyről tanúskodik, nem kapcsolódik híres emberhez, de még csak egy meztelen…..
Az Audi és a Volkswagen is leáll a termeléssel 1 hétre. A döntés indoklásaként hozzátették: a gazdasági válság miatt csökken a rendelésállomány, ezért fogják vissza a termelést. A lenti képeket végignézve felmerülhet az emberben a kérdés: Hogy lehetett ekkora…..
Egy kedves user összeszedte egy videóba Friderikusz debütálást a Megasztárban. Üdv a Vastagbőr-klubban, Sándor! Most megy a vita itt a munkahelyen, hogy vajon szemét/bunkó/geci volt-e Friderikusz, vagy egy jó arc? Mielőtt krokodilkönnyeket hullajtanánk a megsebzett lelkű…..
jozefk2004 2008.10.16 15:45:17
1-2 éve találtam neten ezt a rendkívül részletes szakdolgozatot Friderikusz Sándor munkásságáról.

elib.kkf.hu/edip/D_11902.pdf

A legjobb, hogy kifejezetten az általa képviselt személyiség változására koncentrál.

Nagyon érdekes, szerintem igazi profi.
hángörienidiocc Legyen-e tandíj? 2008.02.26 09:45:00
Erre a kérdésre röviden úgy lehet válaszolni, hogy legyen, de nem most, nem így és nem ezért.Akkor lássuk hosszabban is. De még mielőtt belevágnánk egy megjegyzés: Akik a tandíj miatt a társadalom kettészakadását vízionálják, tévednek. Ugyanis az már megtörtént. Akik…..
Kedves olvasók, rövid, de sajnos ismét artikulálatlan üvöltözés következik, előre is elnézést kérünk: Ki volt az a szánalmas félnótás a Magyar Televízióban, aki megrendelte a Világ Legjobb Sorozatának szinkronizálását? Faszkorbács! Faszkorbács! Faszkorbács!..
A nyár utolsó napja, legalábbis Pártai Lucia szerint, holnaptól tíz fok, meg szürke nyálban úszó pesti bérházak. Éppen ezért borongjunk egy kicsit ma este, már jó előre, a meglepetések elkerülése végett. 20:50-től a Mester és Margarita tévéfilmsorozatát adja a Duna…..
A rendőrség augusztus 27-én lefoglalta Magyarország egyik legnagyobb torrentszájtja, a PoWeR OF FREEĐOM szerverét és az üzemeltető egyéb gépeit. (Bár a felhasználók már 25-én arra panaszkodtak, hogy nehezen vagy egyáltalán nem tudnak belépni az oldalra, ez még a szolgáltatás…..
w Pótvizsga 2007.06.08 04:00:00
Erről [screenshot]csak röviden, mert hát azt akarják ezek a szerencsétlenek, hogy foglalkozzon velük valaki, cserélje ki a pelust, figyeljen oda rájuk. Viszont a kisegítő korrepetálás nekem nem feladatom. 1. Nem kerítés, hanem viadukt, és nem az árpádsávból, hanem a…..