Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lillamilla

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A keresztény egyház és a Pápa maga is mindent megtesz, hogy a gyerekmolesztálási ügyekről mindenki hallgasson, mert tudják nagyon jól, hogy milyen rohadt szemétládák, mind egytől-egyig. Itt már rég nem az a kérdés, hogy vajon hány pap és egyházi intézmény érintett,…..
Egy darabig ellenálltam annak a kísértésnek, hogy a Jobbikkal kapcsolatos, „minden napra egy újabb” gyakorlata alapján megjelenő ügyekről írjak. A házasságtörőnek beállított pártelnök, a képeken békésen drogozó szóvivő és az önfeledten pornózó gárdista…..
Régóta megy a puncsolás, hogy legyen Fasszombat rovat a Subbán ha már Vasárnapina van. Borzasztóan szeretjük az olvasóinkat és jogosnak is érezzük a kérést, de nem hiába nem volt eddig. A neten található SZEXI férfi képek nyolcvan százaléka titkárnők által tovább küldött…..
lillamilla 2010.03.20 11:14:16
www.balian-buschbaum.de/was-ich-liebe.html

Ein mampfendes Eichhörnchen im Schnee zu beobachten - hahhhaaahhaaa
lillamilla 2010.03.20 12:32:34
Most már eltelt két egész hónap a 2010-es évből, így bőven volt idejük a világ sörfogyasztóinak kiválasztani a 2009-es év legjobb söreit.  Hozzá kell tennünk mindjárt az elején, hogy természetesen nem ez az egy lista létezik 2009 legjobb söreiről, de mi az egyik…..
lillamilla 2010.02.28 23:08:41
@hsz00: egyetértek. csokis, fahéjas stb. broááf
Reklám a javából Le ne vedd! 2010.02.27 21:04:24
Ne, kérlek ne vetkőzz tovább! Azonnal húzd vissza azt a felsőt! Nem igazán vagyok kíváncsi a folytatásra, és az egyéb testi hibákra ilyen mélyen ülő mellek láttán...
Ha létezik olyan elvetemült aki Barátok köztöt néz, és travikat szeret kúrni annak jó hír, hogy a most felbukkant szereplőt lehet! Kriszta és a haverjai oldala.THX EB..
lillamilla 2010.02.27 10:42:06
@Dr. Körömlakk ®: az őszinteség dícséretes, halleluja, de nekívánnyadmá, hogy rohaggyonleafasza szegénynek (különben meg, simán lehethogy örülne is neki) :-)
Nem nézek tévét, sajnálom, a rádiót is elzárom, újságot nem vettem már régen. Figyelem, hogy nőnek a fák, hogy szállnak a tűzben a sziporkák, nézem a felhőket az égen. ... A barátom rég nem láttam már, pedig érte tényleg nagyon kár, megőrült, és politizálni kezdett. Az…..
Messenger, Facebook, Twitter... csak hogy hármat említsünk azok közül az alkalmazások közül, ahol az emberek ún. avatárokat használnak. Mik azok az avatárok? Megjelenítendő képecskék, amiket te választasz, és a te azonosításodra szolgál az adott oldalon, fórumon stb. Webes…..
  Annak, hogy a Lehet Más a Politika pontosan mit is akar, még nem volt időnk részletesebben utánanézni. Mindenesetre az általuk választott zöld-fehér szín nyugtatólag hat a Nyakó–Szijjártó  csörtékben megfáradt lelkünkre – nem véletlenül festik ilyenre a…..
lillamilla 2010.02.24 20:30:05
@Levéltetű: :-))))
Megmondom őszintén nem gondolkodtam sokat azon, hogy mi legyen az első kérdésem önökhöz. Ma így is, úgy is az egyik legnagyobb kérdés az a politikában, de úgy általában az életünkre is nagyon nagy hatással lehet, hogy melyik párt hogyan szerepel majd a közelgő választásokon.…..
A srácok vagy nagyon unatkoznak, vagy nagyon utálják Csák Lászlót és/vagy az MSZP-t, mindenesetre "kis vidéki "unalmas, soha nem történik semmi" községük" összes plakátját ellátták némi tréfás utólagos tartalommal. Követendő példa, így kéne ezt…..
lillamilla 2010.02.24 20:11:59
@ZöldMarci: Zöldmarci, ezt te írtad?
akárhogy is, ez viszont nagyon vicces :-D

hircsarda.hu/politika/3067-lmp-aktivistakat-porszivoztak-fel-fideszesek/
lillamilla 2010.02.24 20:13:55
Parázs vita alakult ki köztem és egyik ismerősöm között. Én határozottan azon a véleményen vagyok, hogy a Kinder Maxi King reklámjánál idegesítőbb szart per pillanat nem lehet látni a tévében. Ebben lehet, hogy az elfogultságom is benne van, mert mindenféle tejes édességet…..
Mivel a közgázon 3 héten belül ma harmadszor is bombariadó volt, ezért még van időm reggel egy posztra, lássuk mit találtam:Újabb kép került ki a külföldi divatblogokra Mihalik Enikőről. A kérdés csak az, hogy ez egy Vogue-nak készült kép, amely nem került be a lapszámba,…..