Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bobek:)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Máris itt az új játék, újabb két jegyért, de még az előző is érvényes, azaz nyugodtan lehet párhuzamosan több játékban is játszani. A feladat megint nem túl bonyolult, ezúttal csak arra vagyok kíváncsi, hogy melyik a kedvenc pálinkád!Ahova kérem a választ: a kép alatt…..
…el ne hagyj! – így tanultam a gyerekkoromban, de kamaszkorom óta hajlamos vagyok megkeresni a magam útját, még akkor is, ha ez rizikósabb, mint a bevált módszerek alkalmazása.Az idei nyárra a magyar utazási irodák időnként elképesztően kedvező árakat kínáltak a…..
Bobek:) 2010.08.24 14:58:25
@Ezt Zsófi mondja:: Sziasztok! Szerintem lehet kifogni nagyon olcsó repjegyeket, különösen, ha nem főszezonban utazik az ember- ahogy Nóra is írta. Én tegnap nézegettem jegyeket, és Genfet illetékkel együtt 8 000 Ft-ért oda-vissza meg lehet járni, de hasonló áron vannak jegyek például Stockholmba is.
Aki pedig a lakáscsere után érdeklődik, annak tudom ajánlani a www.hospitaliyclub.org site-ot. Itt nincs díja a regisztrációnak, viszont van több ezer regisztrált felhasználó a világ minden részéről! Persze ezt a fajta szállást kisgyerekkel nehéz megoldani...
 Ma, azaz augusztus 3-án van a születésnapja Gárdonyi Gézának, akinek eredeti neve Ziegler Géza volt. Gárdonyi Agárdpusztán született 1863-ban. Édesapja, Ziegler Sándor a szabadságharcot fegyvergyár létesítésével támogatta. A család szinte az egész országot…..
Bobek:) 2010.08.10 13:07:22
  - avagy ne hagyd magad manipulálni… Eddigi szokásunkat megtartva nem fogok politizálni ezeken az oldalakon. Mindössze egy érdekes jelenségen gondolkodtam el, ami rengeteg tanulságot hordoz. A tények: az idei nyárelő roppant víztömeget zúdított országunkra,…..
A 12-24 fős házibulimra nagyon kevés időm volt felkészülni, a főzést kb. 3 óra alatt bonyolítottam le. Nehezítette a dolgomat, hogy hústalan étkekkel is kellett készülnöm.Az olaszoktól „lopott”, nagyon egyszerű, de mindig nagyon sikeres előételem a bruschetta. A…..
Bobek:) 2009.12.23 13:47:12