Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vitéz Thapóccay néma bárány

0 bejegyzést írt és 3256 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszervolt országban minden megeshet, pláne, ha korrupcióról vagy mutyiról van szó? A híreket egymás után rakva érdekes képecske kezd kirajzolódni: Azt mondják az amcsik a nyilvánosságra került "fecniben", ők elég régen és elég sokszor figyelmeztették a magyar kormányt…..
vitéz Thapóccay néma bárány 2014.11.17 23:01:08
@Bukott liberális demokrata:

Nyugi faszfejkém, már többet loptatok mint eddig bárki az államalapítás óta, a bukásotok is ennek megfelelő lesz. Verjed a billentyűt és szedd össze amit még lehet, nem sokáig teheted már.
Megrepedt az összefogás Miskolcon. Juj. Az Együtt-PM nem áll be a baloldal jelöltje, egykori miskolci rendőrkapitány Pásztor Albert mögé, mert az "csúnyát" talált mondani egyszer régen a cigányokról. Hogy Pásztor rendőrkapitányként is letett ezt azt az asztalra a hivatalban…..
vitéz Thapóccay néma bárány 2014.07.04 21:53:47
@Oxica:

Tőlem indulhatnak külön, Pásztorra még szavaznék is.
Múltja volt is, lesz is az embernek. - mondta Offshore Miklós fejlesztési miniszter, az ország legnagyobb vidéki cégtemetőjének üzemeltetője. Az ember, aki ipari méretekben gyártotta és tüntette el a cégeket ezzel vajon azt akarta mondani, hogy a jövőben sem kívánna felhagyni az…..
vitéz Thapóccay néma bárány 2014.06.30 13:08:48
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

" a híradók tematikája akkor sem változik,ha a reklámadót visszavonják."

Lett vagy ötmilliárd oka az RTL-nek Orbánt szopatni.
Mit művelt Orbán Ráhel a lánybúcsúján? - lassan nagyobb kérdés lesz ez, mint a devizahiteles mentés részleteinek boncolgatása. Mert ugye valamit művelt apuci pici szeme fénye, ami nem elég keresztényi, nem elég erkölcsös, nem elég hoffmannrózsa, és ez a valami most, a barinők…..
A tegnapi napról csak két dolog jut eszembe: 1: Az Együtt szenvedéséről és itt is vagyok, hol is vagyok Gordon sarokba hemperedéséről ez: A baloldal úgynevezett főpolgármester jelölt ötleteiről meg ez: A gifszínház alkotásaival nagyjából mindent el is mondtam, kár a…..
"A politikusok személyes megítélése nem függ egy banktól vagy energetikai cégtől, ugyanakkor egy olyan híradót, amit egymillió ember figyel, rettegve néz a politikus, mondta Lázár János."  Egy ideje tűnődhettünk mi ez az átható szarszag, de mára kiderült, kegyelmesék sáros…..
vitéz Thapóccay néma bárány 2014.06.20 10:51:02
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Kérdezném, hogy a Kabai Laci és Müller Niki pornó is káros, vagy az nemzeti időtöltésnek minősül?
Lézer Dzsonniról tudjuk, hogy bírja a fényűzést, a ténsuramékkal decensen vadászgatást, és most már azt is, állami pénzen is csipázza a luxust. Azt picit utálja, mikor el kell a lovettával számolni, megsértődik és hálátlan kukacos mocskoknak nézve minket csak úgy odavágja:…..
vitéz Thapóccay néma bárány 2014.05.29 09:16:49
@elmeherceg:

Az én olvasatomban az AB indoklás azt mondja, a blogok és pl a fácse a közösségi véleménycsere helyszínei. Ahová igenis belépsz ha kommentelni akarsz, ahogy a bloghura is be kell lépned.

A tartalomszolgáltatás főállás egy hírportálnál, míg egy bloggernél csak a szabadidő eltöltése. Ott a különbség, hogy ami egy főállású szerkesztőségnél elvárás lehet (állandó moderálás pl) az nem lehet elvárás egy hobbizónál.
"Üzenjük nektek, hogy erősek vagyunk, kerek a seggünk és kemény a faszunk, s odacsapunk, mint a felajzott bika, vagy mint Fekete László mikor elüti az Ifa..."   Középpályás Ramszesz máris frontot nyitott az EP-ben. Időben kell ezt kezdeni és ha nincs igazi ellenfél akkor a…..
Érdekes kiadványt fújt postaládákba a szél Miskolcon. A csurkista Magyar Fórum miskolci különszáma úgy kampányol a Fidesz mellett, hogy egyrészt nem róluk szól, másrészt nem használja a fősodor kampányelemét, KágéBélát.  De nem kell megijedni, KGbéla nélkül is…..
Képzeljük el, ahogy a baloldal egyik képviselője egy borongós hajnalon felkapja fejét a Helló Kitty díszpárnáról, mert álmában maga alá gyűrte a megvilágosodás: vitázni kell a Jobbikkal.  Kellemes jó reggelt kívánok, a magam részéról őszintén és tényleg. Ha valaminek…..
Varánusz Boldog sonkakómát! 2014.04.20 22:27:47
vitéz Thapóccay néma bárány 2014.04.20 22:35:14
Székyné Sztrémi Melinda házhoz ment a lófaszért. Bár, végül is egy fideszesnek honnan legyen annyi esze, hogy nem dumálunk hülyeséget amíg a kamera forog?    Német barátaink - akik szerint már eddig is kiszámíthatatlan ország voltunk - most aztán első kézből…..
vitéz Thapóccay néma bárány 2014.04.19 19:02:57
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Nahát a gyurcsánybajnai miatt emmá nemvót. Annak kitelt a mandátumja április hatodikán. Azóta elmúltnégyév van, azólok időben.

Amúgy a mostani vidékjáró Fabnak mondtam érdemes lenne a mosti árokkaparókat fotografálni, érdekes poszt lenne a közmunka helyzetről.
vitéz Thapóccay néma bárány 2014.04.19 21:34:08
@épészmérnök:

Mondanám, hogy az agyát, de az szemmel láthatóan nem egy agyon barázdált valami :-D
Varánusz Mesterházy a hibás! 2014.04.16 08:18:43
Egy hete az a mondás, hogy a baloldal most aztán tényleg levonja a megfelelő következtetéseket a választási eredményekből, istenuccse dekódolják mit üzentek a választók. Hogy néz ez ki a gyakorlatban? Szekeres Imre egykori selyemrambó például ott ül a jászságban ahová…..
vitéz Thapóccay néma bárány 2014.04.16 13:25:53
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

" Mesterházy: Néha nehezebb továbbcsinálni, mint abbahagyni"

Ebben az esetben válassza a könnyebbik utat és nyugodtan hagyja abba.
vitéz Thapóccay néma bárány 2014.04.16 13:31:23
@Husz_János_Puszita:

És mi lett a vége? Felfalta a narancs pikkelyes mechagodzilla, vagy megmentette a szőke szüzet a világgal együtt és üzekedtek boldogan az idők és Viagrakészletek végeztéig? :-D
vitéz Thapóccay néma bárány 2014.04.16 13:32:57
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Volt aki elhitte, hogy lesz nyomozás?
" – Maga melyik párt színeiben indul? – kérdezzük, mert lassan tényleg kezdjük elveszíteni a fonalat. – Hát a szocialistákéban. – Az nem lehet – hitetlenkedünk, és elővesszük a képviselőjelöltek listáját. – Ide az van írva, hogy az Együtt 2014…..
vitéz Thapóccay néma bárány 2014.04.13 10:55:48
@Enrico72:

Kétharmadnak kétharmad, de mondd milyen érzés, hogy egy Hagyóistát kellett megvenni hozzá, és most lehetsz neki hálás?
vitéz Thapóccay néma bárány 2014.04.13 11:41:50
@Enrico72:

Nebassz, én úgy láttam csak leesett 150 millió a vizsgálatlanul hagyott kamu ajánlások után. Most kezdtek szemérmeskedni, mikor a Vezér Strici kurva hálózata termőre fordult?
A hét kérdése: hogy mondják szocialistául, hogy elbizakodottak és önhittek voltunk? Így: "burokban voltunk, farkasvakságban szenvedtünk". Burokban, mi? Mi többiek azért még emlékszünk, hogy a Nagy Bútorösszetolás utáni első hangulatmérés idején a Jobbik azonnali…..
vitéz Thapóccay néma bárány 2014.04.12 17:46:48
@Habakuk999:

Gordon végre megmondta mit akar, ez is valami. Az önállóságukat támogatom, csakazértis.
Ez egy ilyen ország. Választások még sehol, eredmény az ablakban, de a kinemlesz-miniszter kaszting már zajlik. Fazekas Sándor további vidékrontásának esélyei nullák, pedig ő aztán mindent megtett ami tőle tellett: - Időutazott, mint Marty MekFláj,  - Őrizte a kamudiktori…..
vitéz Thapóccay néma bárány 2014.03.29 15:09:41
@Blogger Géza:

Nem lesz az olyan rettenetesen uncsi, Ángyán eddig három kötetnyi érdekességet talált benne. És ez csak ő, és nem az itt is megforduló átbaszott gazdák egyike.
vitéz Thapóccay néma bárány 2014.03.29 18:04:57
@Blogger Géza:

Megnézném ahogy ezt megpóbálod elmagyarázni egy itteni gazdának az elmutyizott BNPI pályázat után. Szerintem kibontanának mint egy halat kézzel, és elásnának Kanyok nyócvanezres bétéjének telephelyén. Ott a gazban úgyse keresne senki.
Tekintetes Vésztörvényszék, tisztelt Vérbíróság! Ami ebben az országban az önök asszisztálásával folyik az elképesztő, vérlázító és túlmegy minden határon! Itt kérem a becsületes köz-nemköz szereplő már a nyuggereket sem rendszabályozhatja idegrendszeri…..
vitéz Thapóccay néma bárány 2014.03.26 10:08:41
Nehéz eldönteni a gazdasági szabadságharc melyik eredménye viccesebb: mikor anyu kifecsegi apuról, hogy micsoda lepcses pofa, vagy mikor a kettejük szerelemgyereke, Államadósság Kid úgy nő, mint parlamenti szauna után a lábgomba. Mire a kedden kiadott legfrissebb dollár pekidzset GDP…..
vitéz Thapóccay néma bárány 2014.03.20 10:19:45
@Fabius:

Micsoda tusé :-D

A stadizóleum bement öv alá.
Ha nem Orbán megismételt kétharmadát idézné elő, remekül szórakoznék ezen a kampányon. Előkerülhet itt gyakorlatilag bármi, a szinte csak csalásra és közpénznyúlásra alkalmas jelölőrendszertől Putyinéknak eladott energiafüggetlenségen keresztül az utolsó vasig elvert…..
vitéz Thapóccay néma bárány 2014.03.11 09:33:28
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Borsodiként mondom, a Jobbikra soha, de a többivel maximálták egyetértek!
vitéz Thapóccay néma bárány 2014.03.11 09:36:46
@kifordított nagyanyó:

A nap, mikor Fab a Jobbikra szavaz az a vég kezdetének napja lenne Vonáéknak :-D :-D

( sokkal kritikusabb azokkal akire szavazott, lásd LMP )
Napok óta a Cuslág könyvön, a belőle citált idézeteken és a vélt vagy valós hatásain röhögök. Ennél szebben nem jellemzi semmi a hazai politikai közállapotokat: A mutyista kókler a kijárónál is szigorúbb mázsát kap a csínytevéseiért, leguggolja amit kell neki, majd eladja…..
Lázár János jött, (meg)látott és győzött. Nem volt szégyellős, nem válogatott az eszközökben, nem játszotta a finnyás úriembert - miért is tette volna? - de végül sikerrel lenyomta a versenyszférát, mint hálószobai fing a libidót. Az eredmény egy halott és egy sikerrel…..
vitéz Thapóccay néma bárány 2014.03.04 08:10:30
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

A lengyeleknél otthonosan mizgó Fab mesélgetett ezt azt Orbán kinti megítéléséről. Mára legnagyobb polák híve is csak fikázni tudja, amu azért jelent valamit.
Legkedvesebb Orosz Medvénk éppen bemutatót tart a világnak és nekünk, mennyire veszi komolyan: 1: a nemzetközi szerződéseit, 2: olyan faszságokat, mint államok szuverenitása meg hasonlók. Kárpátalján már mozgósítanak, keleti végeken lakó barátok szerint elindult a menekültek…..
vitéz Thapóccay néma bárány 2014.03.03 11:43:56
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ezúttal giga lájk kiafasztamásnak! :-D
vitéz Thapóccay néma bárány 2014.03.03 11:55:53
@Aerion:

Mester!

Ez eddig a legszebb, leghosszabb magyarázat arra, hogy miért szopja a jobboldal vérhólyagosra Putyin faszát. Téged és a többi hasonszőrűt olvasva azt kell mondjam Fab helyzetértékelése megint tűpontos volt mikor Viktor fidesztálibos kényszerpályájáról írt.
vitéz Thapóccay néma bárány 2014.03.03 12:03:16
@jaegtoer:

pszt!

Mink itt Borsodban a svejci csapatok annektálására várnánk.
Azt mondja a hírek, hogy a kutyát  nem érdekli a gazdasági növekedés csodafegyvereként számon tartott Növekedési Hitelprogram. Ezt speciel simán meg tudom cáfolni, mert de, nagyon is lenne akiket érdekelne, legalábbis az én ismeretségi körömben éppen most szembesültek azzal,…..
Remélem nem maradt ki senkinek a hír, hogy tegnap az emberi erőforrás minisztérium elment az emberi erőforrás kölcsönzőbe, és bejelentette kölcsönigényét.: Tessék nekem olyan embereket adni, akik készség szinten tudnak írni olvasni, rendelkeznek helyismerettel és még a platós…..
vitéz Thapóccay néma bárány 2014.02.26 13:01:32
@E.Csaba:

Szerintem kizárt, hogy ne tudna. Ahhoz az is elég ha Fab ismerőseit felkeresik.
Az Index megkérdezte a kereseti toplista éléről Gyurcsányt letaszító Papcsákot, honnan termett az a 160 milliócska? Mi, akik jobban ismerjük Pártökle Ferit jót röhögtünk már az újságíró urak naivitásán is, és előre borítékba is raktuk volna Szent Tehén Ferenc reakcióit:…..