Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LoGi

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan itt a téli szünet, amit valójában el lehet felejteni, hiszen az évekkel ezelőtt megtapasztalt tendencia mostanra teljesen megváltozott. December közepén is vannak új részek több sorozat esetében, valamint januárban nagyon sok visszatérő van, vagy épp újabb szériák…..
LoGi 2011.12.12 22:28:46
Legjobb visszatérő Chuck (amit meg se említettél :( éééééés. Meh, nekem se az új Fringe vagy Castle évad se tetszik annyira, Castle-ben igazán meg kéne már lépni a meglépendőt.
Aztán itt látva a sok sorozat nevet rájöttem milyen sokat nem nézek még a rengeteg nézett mellett, és hogy milyen érdekes, hogy melyiket próbálom be és melyiket nem. Egy biztos: a nagyon hype-olt (pl. Alcatraz) sorozatokat beszoktam, és azokat is, amiben olyan színésznek van fontos szerepe, akit én már ismerek valahonnan (Hart of Dixie - pedig nem is olyan jó, de nézegetem néha, Touch biztos ilyen lesz, New Girl és még vannak.) De amúgy ez akkor is igaz szokott lenni, ha nem első évados sorozat éppen. Pár sorozat évadját nem kezdtem még el idén: Gossip Girl és The Big C, The Walkind Dead, The Middle, illetve H50-ból is csak 1 rész, de nem meglepő ez szerintem, van jobb bőven még.
Aztán most azon filózok, felkéne-e venni az említett sorozatok közül valamit-e a listára vagy nem. Jelenleg van 12 el se kezdett sorozatom még (ennek fele 1 évados, 3 sok évados), és 18 amivel komoly lemaradásban vagyok :D
Bár a te kedvenceidre nem igazán fogok alapozni, írásodból az jön le, nagyon különbözik az ízlésünk.
Mellesleg junkie körben is érdekes, hogy kit mi vesz rá egy sorozat bepróbálására szerintem. Sajnos nem gondolhatom azt, hogy amit érdemes nézni, azt úgy is berendelik majd, és hallok majd még róla.
Mi más, Suburgatoryban (ahol még a második részben jöttem rá, hogy én ismerem Jane Levy-t a Shamelessből - de várós - :D) épp nem néztem még a legutolsó részt, ami után a sorozatjunkie-ra is született a lehúzó írás, lehet emiatt is halogatom, nem akarom én is kaszálni. Szóval akkor a kritikák is nagyban befolyásolóak tudnak lenni ugye :D
Random gondolataimnak vége.
"Bender: On the count of three, you will awaken feeling refreshed, as if Futurama were never cancelled by idiots and then brought back by bigger idiots." Az egyik legritkább jelenség a televíziózásban. A sorozat, melyet elküldtek az örök vadászmezőkre, magyarán a…..
LoGi 2011.12.04 21:12:00
@Gaines: Tudom én ezt, én is mindent megtettem ez érdekében amit tudtam (azt a nagyon keveset :D). De a Chuck még nem volt elkaszálva, ellentétben a fentebbi sorozatokkal ^^
Hála annak a sok kampánynak persze, elég egyedi ötletek voltak (subway + NotANielsenFamily, stb.)
A brit sorozatok remake-jenek hírére óvatos duhajként reagálok, mert égettem már meg magam velük (Coupling), és nem akarok nagyot csalódni a végeredményben. Jó, ott az Office, ami az első két évad után szépen saját lábára állt, és tökéletes kísérősorozata lett az…..
Újabb Lost-szereplő tér vissza a tévébe: Josh Holloway, azaz Sawyer, azaz James Ford a Community című NBC-vígjáték évadzárójában lesz vendégszereplő. A duplarészes záróepizódra májusban kerül majd sor, Holloway karaktere pedig egy paintball-csata kellős közepén bukkan majd…..
Nem először látok ilyet, de ez a fajta munkateljesítmény amit most láttam ez kiverte bennem a biztosítékot... Tiszta ideg vagyok, nem vicc... Egyik kedvenc blogom a Comment:Com írta meg nemrég, hogy milyen elképesztő sületlenség volt a TV2 Mokka című műsorában tegnap. Beszarok.…..
A blog utolsó napjai a visszatekintés jegyében telnek, úgyhogy itt egy videó a szerintem 10 legjobban sikerült videómról (Nagyjából spoilermentes). Hogy ne tűnjek nagyképűnek, természetesen majd jönnek a legrosszabb videók is ;) Majd még készül 2 további visszatekintő is,…..
Ej, de kár ezért a videóért, a sorozatot eddig nagyon vártam, de most meglehetősen lelombozódtam. A beszélő fejek nem működnek, némelyikük egy mondatot nem hitelesen előadni, kár volt leforgatni ezt a szart. Ettől még belenézek, de már vannak előítéleteim. ..
Nem sokáig ült otthon Kiefer Sutherland a 24 befejezése után, pedig igazán ráférne, hiszen Jack Bauer bőrében nyolcszor mentette meg a világot (na jó, az USA-t) a különféle tragédiáktól. Az új project jóval kisebb volumenű, mint a Fox egykori sikersorozata volt, hiszen egy The…..
Az insider sorozatoknak megvan a maga varázsa, no meg a saját célközönsége, éppen ezért kissé ingoványos talaj az, amin a Törtetők nyomába eredő Episodes áll. Szélesebb közönséget megnyerni egy annyira bennfentes sorozattal, mint a Törtetők, csak úgy sikerülhetett, hogy…..
A Kapj el, ha tudsz című filmre emlékeztető esetről számot be a Daily Mail múlt héten, olyanról, amiről az ember azt hinné, hogy nem nagyon fordulhat elő egy olyan, meglehetősen szigorú szabályok alapján működő rendszerben, mint az igazságszolgáltatás. Arról nem is beszélve,…..
LoGi 2011.01.17 16:23:10
Valami magazin fotózásán járt a Chuck szőkecsaja, van a hepajról egy tonna kimaradt fotónk, sajnos vízjelesek, ez van.  ..
Ma hajnal háromra elfogadták az új médiatörvényt. Igaz, nem ez blogunk fő profilja, de úgy éreztük, nem árt, ha olvasóink innen is értesülnek arról, mi vár ránk a tejjel-mézzel folyó szép, új világban. Az alábbi szöveget az MTI bocsátotta ki három részben, kicsit húztunk…..
LoGi 2010.12.21 11:22:02
@betonfelhő: egyetérteeek. egyetlen 1 kicsi pozitívum az eredeti szinkron, de az is csak nekünk, akik inkább azt preferálják, a többi eléggé gáz.
kitolták a digitális átállás határidejét is :( pedig az jó dolog lesz, és a több magyar műsör több fost jelent majd. ezentúl már be se kell kapcsolnom a tv-t többé, el is adhatom.
Van egy olyan tévés műfaj Magyarországon, ami jobban megosztja a lakosságot, mint egy Novák Előd - Kovács László iszapbirkózás tenné, pedig az se lenne semmi, tessék csak nyugodtan elképzelni, hajrá. A kereskedelmi tévék nem scripted, azaz forgatókönyv nélküli kategóriába…..
Ahogy itt a blogon is olvashattátok, nálam az utóbbi évtized "felfedezése" a sorozatok voltak. Míg a 90-es években még kifejezetten negatív szónak számított (A nagyi meg a sorozatai...), mostanra mondhatni a társadalom kihagyhatatlan kelléke lett. Nálam minden a 24-gyel…..
LoGi 2010.12.11 18:44:32
A Dead Like Me és a Gyilkos elmék (korábban a Chicago Hope) egyik legkarizmatikusabb, de egyben leghisztisebb színésze, Mandy Patinkin ismét elkötelezte magát egy sorozat mellett, márpedig ha ő beszáll valamibe, abból az esetek nagy többségében sorozat lesz, nem áll meg a pilot…..
LoGi 2010.12.10 14:33:28
Az Inside és az Alias című sorozatok mutatós szőkenője, Rachel Nichols lesz a Gyilkos elmék új állandó női szereplője AJ Cook helyén. Azt ugye eddig is tudtuk, hogy Cook szerződését nem hosszabbították meg, és azt is, hogy Paget Brewster  kevesebb epizódban kap szerepet…..
A Hollywood Reporter rendszeresen közzéteszi a legtöbbet letöltött filmek, zenei albumok és tévésorozatok listáját. A legfrissebb tévés lista alant (a PirateBay statisztikái alapján), előtte pár megjegyzés. A Chuck sikere nem meglepő a geekfaktor azért erősen ott van a…..
Már nem csak az Ezek megőrültek veri el nagyon a Való világot, de vasárnap még a Napló is nagyot rúgott bele, pedig a Tv2 riportműsorát nemrégiben még egy Cobra 11-gyel is képes volt legyőzni az RTL Klub.A valóságshow ráadásul jócskán az RTL csatornaátlaga alatt teljesített,…..
Midseasonben érkezik az NBC-re a The Cape című új Hősök-pótlék Gail Berman és Lloyd Braun tollából. A főszereplője egy rendőr, becsületes tetőtől talpig, üldözi a gonoszt meg a korruptat, és ebbe persze belebukik, mert kell a konfliktus, hogy legyen sorozat. Nem hal meg, csak…..
Michael C. Hall öltönyben, kád szélén, vérben, nyakkendőben. ..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.10.21 09:30:00
Még tíz tévéműsor, amibe Obama elmehetne haknizni. Legjobb: Dirtiest Jobs.Chris Klein jövő héten a Good Guys-ban forgat, Jack (Colin Hanks) egykori társának szerepében.A 16 és terhes című MTV-reality megszülte a Tinimuter (Teen Mom) című spinoffot, az meg életet adott egy újabb,…..
Az NBC, annak ellenére, hogy újonc sorozatai nem hozzák azokat a számokat, amiket el lehetne várni tőlük, mégis bizalmat szavazott három újoncnak, és a nézettségi versenyben lemaradozni látszó, de a kultstátuszt lassan kivívó Chucknak is - teljes évados, azaz 22 epizódos…..