Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liz@Bunny

18 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Within Eleget vártam 2011.08.28 23:11:00
 ... most már ezt akarom!          ..
addict Óda a vaginához! 2011.07.19 18:40:00
Nem is olyan rég volt szó a Mooncup nevű, intim tölcsért gyártó cég kampányáról, amely egy a vaginához írt dalra és az azt övező online kampányra épült, amelynek keretében több mint 14 000 különféle szót sikerült összegyűjteniük a punci helyettesítésére, ami talán…..
Nem egyszer, nem kétszer, voltam szerelmes is, próbáltam egyszer borítani, hogy akkor váljunk el, mert én nem tudok vele élni, mást szeretek. ezt elk*rtam... Több mint egy évtizede kötöttem egy házasságot, amit nem igazán akartam, de mivel jött a gyerek, úgy éreztem nem…..
Immáron nyolcadik éve rendezik meg Chilében a VCA Downhill Versenyt, ahol profi biciklisták mérik össze tudásukat a különleges városi környezetben. A Red Bull, mint főtámogató többszörösen is profitál az eseményből: egyrészt tovább erősíti pozícióját az izgalmas- és…..
Within Monocikli 2011.02.01 17:58:00
 Minden gyerek életében eljön az a nagy jelentőségű pillanat, amikor az apukája egy seprűnyéllel a kezében szalad a nyomában. Pedig igen. Fogadni mernék, hogy ez neked sem ismeretlen. Ugyanis a dedósoknak való apró pótkerekek levétele után már csak az a görcsös, öreg…..
Liz@Bunny 2011.02.05 18:11:32
@2kisrokus: azon leszek.... :)
 ...hisz ők mindig csak azt teszik, ami a legegyszerűbb. Nem harcolnak ők semmi ellen, talán még csak meg sem próbálják. Fülüket-farkukat behúzva hódolnak be mások vagy épp saját természetük parancsának. Első hallása talán még sajnálnánk is az ilyen embert, de a…..
Within Belső utak: India Part 2. 2010.12.10 11:21:00
Mához kevesebb, mint két hétre, december 24-én már egy Indiába tartó, hatalmas Boeing ablakán fogok kibámulni, miközben odalent gyerek százezrei izgatottan ugranak ki az ágyacskáikból, az anyukák a konyhában sürögnek-forognak és az apukák akadályt nem ismerő elszántsággal…..
Within Belső utak 2010.12.02 15:37:00
 ""I seldom end up where I wanted to go, But I almost always end up where I need to be."  /Douglas Adams/  Hosszú idő óta ez a kedvenc idézetem, ami szépen lassan amolyan hitvallássá is vált az életemben. Sőt, ha őszinte akarok lenni, akkor szívem szerint…..
addict Láthatatlan óriásposzter 2010.11.07 11:10:00
Félig művészeti alkotás, félig társadalmi célú üzenet az az installáció, amelyet többek között kormányzati támogatásból hoztak léte az amerikai-kanadai határnál, Vancouver közelében. A kanadi kormány azért adott pénzt ennek a látványos és figyelemfelkeltő eszköznek…..
addict Zenére jobb a szex? 2010.10.29 10:53:00
Egy csöpögős, leginkább a szoftpornó filmekben megszokott, túljátszott jelenettel indul, de aztán egy váratlan fordulatot vesz a Studio Bussels rádióállomás humoros reklámja, amiből kiderül, mi köze van a zenének az igazán jó szexhez. A világért sem akarom lelőni a poént,…..
Liz@Bunny 2010.11.02 16:42:56
Elnézést. Helyesbítenem kell:(túl sokan dolgozták fel)
Workman Hawksley " Strip Tease "
www.youtube.com/watch?v=nrc2wATvHF4

és a Tosca, aminél nem nagyon tudok erotikusabb zenét elképzelni: www.youtube.com/watch?v=gv-PpPh4YUc

Szerintem egy jól megválasztott zene határozottan nagyot dobhat az élményen, de nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy egy rádióállomásra merném bízni az éjszakámat, ugyanis egy idegesítő szám, vagy egy óvatlan pillanatban beköszönő időjárás jelentés ugyanígy gallyra tudná vágni még az életkedvemet is. :)
Tényleg nem szeretnék úgy tenni, mintha ennek a hírnek lenne bármilyen mélysége, kontextusa, mintha érdemes lenne bármilyen következtetést levonnunk belőle, egyszerűen örülök neki, hogy gyorsuló világunkban megállunk néha egy pillanatra, és van időnk az igazán fontos dolgokkal…..
Liz@Bunny 2010.08.11 11:22:52
Mindketten az Emporio Armani divatmárka arcai és egyben (ha nem elsősorban) testei lettek. Céronaldó és az eszméletlenül szexi Megan kisasszony Beckhaméket váltották ebben a szerepben, ami tekintve Victoria egyre riasztóbb külsejét, már önmagában is pozitív változás az Armani…..
Within Szép az élet! 2010.06.18 10:09:00
Talán irónikus, hogy ezt a mondatot épp egy esős reggelen írom, de éppen ezért ez a gondolat egy nagyon jó példa arra, hogy a boldogság nem feltételekhez kötött. :) A mai napom is épp úgy indult, mint a többi mostanság. 5.50-kor kiugrottam az ágyamból, felhúztam a futócipőm és…..
Within Esernyő-dodzsem 2010.06.16 17:43:00
A mai reggel igazi dübörgős, haragos, nyári zuháréval indult, amitől mindenki zsebében kinyílt...az esernyő. Ebben az a legviccesebb, amikor egyik pillanatról a másikra megtelik az utca színes, kockás, mintás, kicsi és nagy esernyőkkel. Majd az egész város lassan úgy kezd…..
Within köszönet 2010.06.15 14:49:00
Szeretnék köszönetet mondani annak a kedves barátomnak, aki a minap elküldte nekem a megoldást a gmail rendszeren belüli e-mail-szűrés hogyanjáról. Már csak annak örülnék, ha ki is írná neki, hogy a felhasználó nem elérhető... :)Nem tudom eldönteni, hogy jobban sajnálom-e őt,…..
A vuvuzelát vagy csak imádni vagy csak gyűlölni lehet (inkább az utóbbi), ami valószínűleg attól is függ, melyik oldalán áll az ember, hiszen a fújásában még csak-csak lehet valami öröm, hallgatni viszont rosszabb mint Lexikét az Anettka Space Projetes bejelentkezéseiben. A…..
A Saatchi & Saatchi New York (Jedlicska Marci aktuális munkahelye) által készített szpot úgy érvel a házasság mellett, hogy tulajdonképpen ellene érvel. A homoszexuálisok szeretnének házasodni? Nosza, nem is szívathatjuk meg őket jobban, minthogy engedélyezzük nekik. Mindezt a…..
Within Kellesz, mert nem kellek 2010.06.08 15:23:00
Mindannyian ismerjük a jó öreg mondást, miszerint "mindig az kell a legjobban, amit nem kaphatunk meg". Pár hónapja rájöttem, hogy mint mindenben, ebben is van, aki a maximumra törekszik.Nevezzük ezt a fiút az anonimitás és az emberi méltóságának megőrzése érdekében…..
Within Nehéz döntések 2010.06.08 15:07:00
Furcsa ez... furcsa figyelni, ahogyan az élet ide-oda sodor, sokszor felülírva a szabad akarat kiváltságát. Gyakran úgy tűnik (persze csak ha nem hinnék a kívánságok és az ok-okozat hatalmában), hogy az élet nyújtotta lehetőségeink rajtunk kívül álló módon érkeznek meg az…..
Akárhányszor is nézem meg erről az online kampányról készített bemutató filmecskét, akkor sem tudom meggyőzni magam arról, hogy azon kívül, hogy a férfiak jókat röhögtek, miközben egy kissé kiélt fejű nő mellét cibálták jobbra-balra, bármilyen konkrét hasznot hajtott…..
Az importálás automatikusan történik, blog.hu-s blogod adminfelületén a Beállítások/Motorháztető menüben töltsd fel az importfájlt és kövesd a rendszer utasításait. További részletek itt! ..
Within Mentsd, ami menthető! 2010.05.22 11:27:00
Úgy döntöttem, hogy ezentúl ezen az oldalon folytatom a blogom írását, mert a másik helyen fura dolgok kezdtek történni a bejegyzéseimmel ( Itt most természetesen nem arra gondolok, hogy arra kezdtem gyanakodni, hogy esetleg valaki más is olvassa az írásaimat rajtam kívül... :) Bár…..