Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matroz.f.j.

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Profigrammer's Pénz beszél… 2018.11.11 21:18:42
A fizetések kapcsán egy dologban mindenki egyetért. Az övé, kevés.   Az elmúlt hetekben egyre több - a magyar dolgozók keresetével foglalkozó elemzés, statisztika – jelent meg.  Mindemellett az év vége felé szokásos gazdasági jelentések is napvilágot láttak, melyek egy része aggodalomra adhat…..
matroz.f.j. 2018.11.12 09:11:06
@math0: A poisson az nem diszkrét eloszlás? (milyen eséllyel következik be egy esemény, poisson esetében ráadásul egy ritka esemény!)
Nem volna jobb a log-normálhoz hasonlítani? ha már...
Újra tombol a spárga szezon! Ezt legalább annyira várom tavasszal, mint az epret. Annyira rövid ez az időszak, hogy szinte mindenbe teszek spárgát. Egyrészt, mert nem tudok betelni vele, másrészt nem is nagyon van más lehetőségem, mert ilyenkor lelkesedésemben rendszerint túlvásárolom magam… Ezúttal…..
matroz.f.j. 2018.05.26 16:04:46
Remy Dalmore Fegyverek földjén 2017.08.08 17:47:47
Reggel olvasgattam a CNN híreit, és hirtelen nagy késztetést éreztem rá, hogy beszerezzek egy fegyvert, amivel megvédhetem a családom és magam életét. Ne legyünk kicsinyesek, mindjárt egy 44-es Magnum beszerzését tűztem ki célul, mert jól néz ki, és állítólag nagyot durran. Tervem természetesen…..
A köztévé beszámolt a bajai halfőző fesztiválról, ahol a halfőzés mellé pálesz is járt, legalábbis erre tippelünk a videó alapján, mert az élő kapcsolásban bejelentkező riporter azon a részeg hangon hozta le a kis színest, amihez legalább hat feles kell, de gyorsan, melegben, húzóra. A kissé…..
matroz.f.j. 2017.07.09 16:48:35
ccc
Ha már voltál Izlandon, bizonyára lenyűgözött a sziget különlegessége, megnézted a vízeséseket, a fekete lávaköveket, a gleccserből leszakadt kék jégdarabokat és lépten-nyomon újabb ámulatba ejtő látnivalóra csodálkoztál rá. Azonban van még néhány pikáns és meghökkentő érdekesség, amelyekről nem…..
Az előző 10-es kapcsán elhangzottakat nem ragoznám tovább, következzen a folytatás, de a biztonság kedvéért álljon itt még egyszer a lista vezérlő elvévé vált gondolat: "Mert nem az a lényeg, hogy hány százezer ember szórakozott jól a filmeken, és hoztak sokszázmilliós bevételt az alkotóknak.-…..
matroz.f.j. 2016.12.22 09:20:58
@danialves: Nyugi, látod csak a beszólás rögtön...
Mivel csak tegnap olvastam a listádat,éppen pótolom a hiányzó és engem is érdeklő filmeket utána referálok, ha érdemben lesz mit.
Amit írtam az arra vonatkozott, hogy ha belépsz akár egy kocsmába is és azt látod éppen a tulaj üti a népet, nem biztos, hogy maradsz inni akkor sem ha amúgy jó a hely.
A lemezjátszó biznisz mostanában úgy pörög, mint a motolla, úgyhogy egyre többen próbálnak kisebb-nagyobb falatkát kiharapni a tortából. Vannak akik kegyetlenül drága, minőségi anyagokból összerakott termékekben gondolkodnak, mások meg inkább rámennek az extrém megoldásokra, hogy így hívják fel…..
Válasszunk Vona és a melegek 2016.11.15 20:57:00
Nem hiszem, hogy Vona meleg lenne. És ezen nem változtat semmit az sem, hogy akad olyan blogger aki azt mondja nem ismer olyan pasit aki lefeküdt volna vele. És az sem, hogy más pedig azt mondja ő viszont ismer ilyen pasit. Az sem számít, hogy a Photoshop korában egyesek azzal akarnak meggyőzni,…..
matroz.f.j. 2016.11.16 12:44:09
@gyurmicsek: Miért utálta a kocsikat?
Akkor is mondta, hogy a négy kerék jó a két kerék rossz.
matroz.f.j. 2016.11.16 12:52:08
@von Putri: Ez azért van mert bizonyos emberek csak megmondani szeretnek dolgokat, olvasni nem szeretnek / tudnak. főleg nem Rejtőt.
10 féle ember van, aki érti a kettes számrendszert és aki nem.
Exkluzív interjút adott a Nyugati Fénynek a magyar liberális ikon, az SZDSZ és a Fodor-féle MLP alapító tagja, aki 30 éve küzd az elvszerű liberalizmusért Magyarországon. Puza László kipakol arról, milyen bolsevista módszerekkel, sötét pénzügyi érdekek mentén működik a Fodor-párt, amelyik immár…..
  Rita keresztnevű olvasónk számolt be egy érdekes bokszgáláról:     Multi, közös légterű irodaház, a földszinten egy kantinnal. A szokásos kávé, ásványvíz, rostos és üdítők mellett pár egyszerűbb kajával: szendvics, virsli, stb, főleg azoknak, akik nem tudnak kijutni ebédszünetben valamelyik…..
Ritkán kap levelet a Homár taxistól, utastól annál gyakrabban, ezért is örültünk Chris jelentkezésének. Meg azért is, mert olvasónk egészen bizarr hangulatú karácsony előtti estéről számol be, részeg politikai elemzővel, jeges emelkedővel és szolgálatkész szóróautóval.…..