Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hjan

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kora tavaszi kertbeindító munkák közül a legnépszerűtlenebbek a talaj kondicionálásával kapcsolatos teendők, vagyis a kapálás, az ásás, a gyommentesítés, tehát a közeg előkészítése. A hagyományos kézi eszközzel végzett kapálás és ásás ugyan hatékonyak, de kifejezetten fárasztóak, ezek a munkák…..
"Több százan tüntettek a Magyar Rádió épülete előtt, és leverték azt az egy éve elhelyezett emléktáblát, amelyet előzőleg megkoszorúztak a magyar szabadságharcosok első hazai világtalálkozójának résztvevői. A megmozdulást a többi között a Magyarok Nemzeti Szövetsége és a Keresztény Nemzeti Unió…..
hjan 2018.12.18 21:27:11
@ubu1a: +1
Vajon hogyan készültek Manhattan évtizedek óta álló felhőkarcolói? Milyen volt a sziget látképe az Empire State Building vagy a Chrysler Building megépítése előtt? A háromrészes sorozat első részében képekkel mutatjuk be a huszadik század első harmadának manhattani…..
Most már könyörtelen vagyok. Amikor az első őszi levelek lepotyognak, a gazdaboltban már az egérméreg után tekergetem a nyakam.Még régen történt, amikor egy reggel a konyhában, a kenyereskosár szélén egy meglepődött egér nézett szembe velem. Azóta tudom, ahogy hidegebbre fordul…..
hjan 2011.11.03 13:30:11
@Fanyuvo: (pont egy hete a kocsimban a géptető borítást rágta szét)
vigyázz az nyest!
a rosszabb az amikor a vezetékeket kezdi rágni!
Jó reggelt kívánok! Most, hogy túl vagyunk a kampányon és a választásokon, engedjék meg, hogy bejelentsem az ideiglenes-szakértő-válságkezelő-sápoló-sarcoló kormány újabb ötletét a "hogyan húzzunk le még egy bőrt a bérből és fizetésből…..
hjan 2010.04.27 13:26:52
@Szibarita: buszbérletem 11700Ft ennek 82%-a 9594Ft amit a cég kifizet, ha kocsival járok 9Ft/km akkor havi 4500-5000Ft-ot fizet a cég, szerintem a cég is jobban jár meg én is ha kocsival járok. Kocsival napi fél óra az út háztól házig, busszal 1óra+1óra gyaloglás a buszmegállóba.
Szerinted?