Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gályarab

0 bejegyzést írt és 985 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Mt blog! Plázában kereskedelemben dolgozunk, ~168h, br.~122ezer-netto~81ezer, napi 8h, h-vas, 8:30-21:15, 2 műszakban, mindenféle rendszer nélkül, irodai bejelentéssel (a minimálbér a középfokú végzettséget…..
gályarab 2017.01.06 11:35:48
Munkaidőkeret: ki kell kötni az elejét és végét, tehát ez a megállapodás, amit aláírattak, szerintem érvénytelen jognyilatkozatnak minősül:

48. A munkaidőkeret
93. § (1) A munkáltató a munkavállaló által teljesítendő munkaidőt munkaidő-keretben is meghatározhatja.
(2) A munkaidő-keretben teljesítendő munkaidőt a munkaidőkeret tartama, a napi munkaidő és az általános munkarend alapul vételével kell megállapítani. Ennek során az általános munkarend szerinti munkanapra eső munkaszüneti napot figyelmen kívül kell hagyni.
(3) A munkaidő (2) bekezdés szerinti meghatározásakor a távollét tartamát figyelmen kívül kell hagyni vagy az adott munkanapra irányadó beosztás szerinti napi munkaidő mértékével kell számításba venni. Munkaidő-beosztás hiányában a távollét tartamát a napi munkaidő mértékével kell figyelmen kívül hagyni vagy számításba venni.
(4) A munkaidőkeret kezdő és befejező időpontját írásban meg kell határozni és közzé kell tenni.
94. § (1) A munkaidőkeret tartama legfeljebb négy hónap vagy tizenhat hét.
(2) A munkaidőkeret tartama legfeljebb hat hónap vagy huszonhat hét
a) a megszakítás nélküli,
b) a több műszakos, valamint
c) az idényjellegű tevékenység keretében,
d) a készenléti jellegű, továbbá
e) a 135. § (4) bekezdésében meghatározott munkakörben
foglalkoztatott munkavállaló esetében.
(3) A munkaidőkeret tartama kollektív szerződés rendelkezése szerint legfeljebb tizenkét hónap vagy ötvenkét hét, ha ezt technikai vagy munkaszervezési okok indokolják.
(4) A kollektív szerződés felmondása vagy megszűnése a már elrendelt munkaidőkeret alapján történő foglalkoztatást nem érinti.
gályarab 2017.01.06 11:46:11
@gályarab: azt pedig, hogy egy adott munkakör mitől minősül min. középfokú végzettséget igénylőnek, a FEOR szerinti besorolás dönti el.
gályarab 2017.01.07 05:39:58
@IT Knight: Azt nálam is már próbálták, de ha normálisan értesz a joghoz, akkor hiába ás elő akármit, vagy hiába keres akármilyen spéci jogászt. Ha határozott vagy és kiállsz az igazadért, és tudja, hogy ismered a jogaidat, eszébe sem jut majd ilyesmi. Tapasztalat.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt blog! Segítséget szeretnék kérni!Augusztusban volt 4 éve, hogy iskolatitkárként dolgozom egy alapítványi iskola tagintézményében, legelső dolgozóként. Hétfőn délután kezembe nyomtak…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt MT!   A 43 évesen 2 diplomával állást nem találó hölgy mellett nyilván labdába sem rúghatok férfi létemre. Jó magam 50 évesen ( akit többnyire 40-nemk néznek )  közgazdász diplomával anyanyelvi német…..
gályarab 2016.09.08 11:12:46
@Yobbágy Fery: Autóvezetői.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   Majdnem 5 hónapja dolgozom a munkahelyemen és szeretnék azonnali hatállyal felmondania közvetlen főnököm állandóan változtatja a munkaidő beosztást, legutóbb visszamenőlegesen…..
gályarab 2016.09.05 15:14:20
@Sörömpőőr: Első 3 hetet, mert a betegszabadság az munkanapokra jár, míg a táppénz naptári napokra.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   Nem konkrét munkaügyi tárgy miatt írok önöknek, hanem „mindössze” azért, mert nincs állásom, idestova 2 és fél éve. Ezalatt természetesen nem azt értem, hogy semmit sem dolgoztam az eltelt…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi Terror!   Azért írok az oldalukra, mert eljutottam arra a pontra, hogy teljesen kilátástalannak látom a jövőmet. 30 éves múltam nemrég, érettségivel és középfokú angol nyelvtudással rendelkezek…..
gályarab 2016.07.26 14:03:37
@Szumátriai Patkánymajom: Nekem sokminden lett jobb azáltal, hogy hittem benne. Egész hihetetlen dolgokat értem el ezáltal (nemcsak munka terén, úgy általában az élet különféle területein).
gályarab 2016.07.26 14:51:09
@Faszerkezet: Köszi :)))) Sem vemhes nem voltam még, nincs györök, szoliba munkaidőn járok (de járok!), és már rég (évek óta) nem látom azt az illetőt, és tök másik cégnél dolgozom azóta már.
Viszont legalább végre elmosolyodtam a nap folyamán tán először, köszönöm Neked :)
gályarab 2016.07.26 14:51:46
@gályarab: munkaidőn kívül, jah, ez kimaradt.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt MHT! Az alábbi történet az egyik kollégámmal esett meg a munkahelyünkön, ahol már ő is évek óta dolgozik. Sajnos már többször is előfordult, hogy késett néhány percet, de ilyenkor minden alkalommal…..
gályarab 2016.07.07 09:34:25
@Tibi !: Mert mit kéne tennem? Felrúgni a mávot? Kiugrani elé hősi halált halva? Attól jobb lesz? A máv az márcsak ilyen.
gályarab 2016.07.07 10:57:21
@Silkent: Rossz az, aki rosszra gondol. De az meg még rosszabb, akinek már eszébe sem jut :D
gályarab 2016.07.07 14:31:18
@leprecHaUN: korbács, bilincs

Nahát, már a munkáról is a szex jut eszetekbe?
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt MT blog!   Egy szállodában dolgozok. nem nagy cég, de nem is kicsi, 40 embert foglalkoztat. Ismert hely, négy csillag superior fine dining étteremmel. A dolgozókra itt az ügyvezető igazgató által kialakított…..
gályarab 2016.06.30 10:54:54
@pushup: Erre direkt nem akartam kitérni, hogy nem minden hónap 22 napból áll, pont erre való a tb naptár a bérszámfejtőknek.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   A következő a helyzetem: a kislányom idén márciusban töltötte a 2. életévét, így ismét munkába álltam. Szerettem volna a korábbi 8 órás állásomba visszatérni, azonban mindenféle indok - komolytalan:…..
gályarab 2016.06.27 09:28:47
@Sörömpőőr: Hát igen, ráadásul a gyesről, gyedről, gyetről visszatérő után kapja a járulékkedvezményt is, tehát munkáltatóként még így is jól jár.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   A mai nap kaptam egy levelet: Tájékoztatás bértartozás miatt, melyben leírják, hogy "Tájékoztatom, hogy Önnek a gazdasági csoportunk nyilvántartása szerint 5781 Ft munkabér tartozása keletkezett.…..
gályarab 2016.06.21 11:24:04
162. § (1) A munkabér jogalap nélküli kifizetése esetén, ezt a munkavállalótól hatvan napon belül, írásbeli felszólítással lehet visszakövetelni.
(2) A jogalap nélkül kifizetett munkabért az általános elévülési időn belül lehet visszakövetelni, ha a munkavállalónak a kifizetés alaptalanságát fel kellett ismernie vagy azt maga idézte elő.
(3) A munkáltató a munkavállaló munkaviszonnyal összefüggő tartozásainak megtérítésére irányuló igényét írásbeli felszólítással érvényesítheti.

Ám:
BH1992. 732. Tévesen kifizetett munkabér vagy díjazás jóhiszemű felvétele esetén - az erről történt értesítés átvétele tényének és időpontjának vitatásakor annak megtörténtét és időpontját egyértelműen tisztázni kell [48/1979. (XII. 1.) MT rendelet 65. § (1) bek., 1990. évi XXXIV. tv, 14/1973. (XII. 27.) MüM r. 19. §, 17/1979. (XII. 1.) MüM r. 20. §].
A munkabér jogalap nélküli kifizetése esetén annak visszakövetelésére eltérő elévülési szabályok érvényesülnek, attól függően, hogy a kifizetés alaptalanságát a munkavállaló úgymond felismerhette (illetve saját maga idézte elő) vagy sem, továbbá, hogy a munkavállalótól visszakövetelendő összeg valóban munkabérnek minősül-e vagy sem.
A munkabér fogalmát, illetve összetevőit a Munka tv. nem határozza meg, e tárgyban eligazítást ad azonban a KSH Munkaügyi Statisztikai kérdőívekhez adott útmutatója, amely szerint keresetnek minősül a munkavégzésre irányuló jogviszony alapján a munkavállalónak pénzben vagy természetben fizetett díjazás. A kereset munkabér összetevői: alapbér, a bérpótlékok, a kiegészítő fizetés (pl. a távolléti díj), prémium, jutalom, a 13. és további havi fizetés.
A jogalap nélkül kifizetett munkabért a téves kifizetéstől számított 60 napon belül lehet visszakövetelni az (1) bekezdés alapján. Például a munkáltatók jelentős részénél manapság már számítógépes programok alapján történik a bérszámfejtés, de pl. tévesen bevitt adatok miatt előfordulhat, hogy a munkavállalónak több munkabér került kifizetésre, mint ami megilletné.
Ha a munkavállaló a téves kifizetés alaptalanságát nem ismerhette fel, (illetve nem ő idézte elő) akkor az általános elévülési időhöz képest e jóval rövidebb határidőn belül van lehetősége a munkáltatónak igényét érvényesíteni.
Ha a munkáltató a kifizetéstől számított 60 napon belül nem intézkedik a visszakövetelés felől vagy nem is vette észre a téves kifizetést, akkor a határidő jogvesztő jellege miatt a munkavállaló mentesül a visszafizetési kötelezettség alól.
Amennyiben a téves kifizetést a munkavállaló felismerhette vagy azt ő maga idézte elő, akkor - a (2) bekezdés alapján - a visszaköveteléssel az általános elévülési időn belül, azaz három éven belül élhet a munkáltató.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Tanácsot szeretnék kérni egy kissé rendhagyó ügyben. Azt hiszem, nem szeretném perre vinni a dolgot. Csak az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e beadni a kártérítési igényemet?…..
gályarab 2016.06.20 11:57:41
@nyíregyházi betti: Ilyen is van, lehet, hogy tényleg ezért tört be az orrom, de én akkor nagyon ki voltam rá akadva, hogy ez mindenre milyen fasza magyarázkodás, mintha áldott állapotban már egyből mindent lehetne.
gályarab 2016.06.20 13:50:50
@erol: Csúfondárosan röhögni kezdett rajtam egy pasival és mutogattak rám, és én beszóltam, hogy rajtam ne röhögjenek, majd elmentem onnan. Ez utánam jött, szólt hogy nézzek hátra, és amikor ezt megtettem, a jobb egyenessel találkoztam :D Egy párszor.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Cím !   Leírnám a problémámat, megpróbálom lényegretörően. Úgy érzem munkahelyi terror célpontja vagyok. 28 éve dolgozom a szakrendelőben.2008.óta főnővérként., a 4 . intézményvezető mellett. Jelen vezetőt…..
gályarab 2016.06.13 10:06:45
@Silkent: Mondjuk egy főnővér kívánatos kompetenciái közé nem elsősorban a kifogástalan helyesírás tartozik. Mindenki másban jó. Én is tudnék találni szinte mindenki írásában hibát, ahol már helyesírásit nem, stilisztikait még ott is. Azonban amit ő a betegekért tesz, azt meg nem tudnám utána csinálni. A szakmaszeretet és elhivatottság manapság nem sikk, pedig több ilyen ember kellene, aki lelkesen végzi a munkáját.

Az idők folyamán nekem is meg kellett tanulnom, hogy a szakmaisághoz hasonlóan fontos - ha nem fontosabb -, hogy az emberi kapcsolatrendszerekben is ügyesen navigáljak. Ha valakivel nem jövök ki jól a munkahelyen, akkor lehetek akármilyen szakember, könnyen úgy járhatok, hogy kicsináljanak. Az unszimpatikus, szarkeverő kollégákkal is meg kell találni a hangot, aztán lehet tartani a tisztes távolságot, csak ne tartsanak be. S ez a manőverezés még nehezebb feladat sokszor, mint akárhány papírt, képesítést megszerezni, mert ezt nem lehet külön tanulni, az élet fog megtanítani rá.
gályarab 2016.06.13 15:49:45
@Valakiateleprol: Jó, de ha fontos az állás, akkor nem mutathatom ki az ebből fakadó undoromat az illető(k) iránt. Smúzolni sem kell. Ha nem szólok hozzá, de egy felületes jó viszony megmarad, vagy legalább ne érezzen ellenségnek, azzal még nem hódolok be, viszont nem gerjesztem a haragját sem.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt MT!   Közgazdászként végeztem turizmus-vendéglátás szakon. A záróvizsgát letettem, két nyelven tudok folyékonyan kommunikálni, de csak az egyikből van meg a szükséges szakmai nyelvvizsgám, ezért nincs még…..
gályarab 2016.06.03 13:08:48
@kekecke: Azért lehet, hogy a mindennapi munka során elég, ha elegáns, míg ezen a rendezvényen meg szigorúan kosztümben kellett volna megjelenni. Ilyen esetben azért lehet kínos.

Nekem is volt hogy nem szóltak róla, hogy aznap tárgyalás, jegyzőkönyvvezetés, én meg elmentem a szokott göncben, ami oda viszont már kevés volt.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi Terror! Feltételezem, az én esetem nem lehet egyedi, de nagy bajban vagyok, és gyors segítségre lenne szükségem. Egy vállalkozónál dolgozom, már több mint három éve értékesítési ügyintézőként.…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi Terror!   Nem találtam ehhez hasonló kérdést, így remélem jó helyen teszem fel. A rövidke történetem a következő, 1 hét leforgása alatt, a beígért vezető beosztásból a kirúgásom lett a próbaidő…..
gályarab 2016.05.04 10:00:20
@Szumátriai Patkánymajom:

"Ezernyi fajta népbetegség,
szapora csecsemőhalál,
árvaság, korai öregség,
elmebaj, egyke és sivár

bűn, öngyilkosság, lelki restség,
mely, hitetlen, csodára vár,
nem elegendő, hogy kitessék:
föl kéne szabadulni már!

S a hozzáértő dolgozó
nép gyülekezetében
hányni-vetni meg száz bajunk.

Az erőszak bűvöletében
mint bánja sor törvényhozó,
hogy mint pusztul el szép fajunk!

3

A földesúr, akinek sérvig
emeltek tönköt, gabonát,
csákányosokkal puszta tért nyit,
szétveret falut és tanyát.

S a gondra bátor, okos férfit,
ki védte menthetlen honát,
mint állatot terelni értik,
hogy válasszon bölcs honatyát.

Cicáznak a szép csendőrtollak,
mosolyognak és szavatolnak,
megírják, ki lesz a követ,

hisz „nyiltan” dönt, ki ezer éve
magával kötve mint a kéve,
sunyít vagy parancsot követ.

4

Sok urunk nem volt rest, se kába,
birtokát óvni ellenünk
s kitántorgott Amerikába
másfél millió emberünk.

Szíve szorult, rezgett a lába,
acsargó habon tovatűnt,
emlékezően és okádva,
mint aki borba fojt be bűnt.

Volt, aki úgy vélte, kolomp szól
s társa, ki tudta, ily bolondtól
pénzt eztán se lát a család.

Multunk mind össze van torlódva
s mint szorongó kivándorlókra,
ránk is úgy vár az új világ.

5

A munkásnak nem több a bére,
mint amit maga kicsikart,
levesre telik és kenyérre
s fröccsre, hogy csináljon ricsajt.

Az ország nem kérdi, mivégre
engedik meggyűlni a bajt
s mért nem a munkás védelmére
gyámolítják a gyáripart.

Szövőlány cukros ételekről
álmodik, nem tud kartelekről.
S ha szombaton kezébe nyomják

a pénzt s a büntetést levonják:
kuncog a krajcár: ennyiért
dolgoztál, nem épp semmiért.

6

Retteg a szegénytől a gazdag
s a gazdagtól fél a szegény.
Fortélyos félelem igazgat
minket s nem csalóka remény.

Nem adna jogot a parasztnak,
ki rág a paraszt kenyerén
s a summás sárgul, mint az asztag,
de követelni nem serény.

Ezer esztendő távolából,
hátán kis batyuval, kilábol
a népségből a nép fia.

Hol lehet altiszt, azt kutatja,
holott a sírt, hol nyugszik atyja,
kellene megbotoznia."

1937...
gályarab 2016.05.04 10:34:10
@Szumátriai Patkánymajom: Igen. Azért is írtam ki a dátumot, mert eltelt azóta 100 év, és ugyan, mi változott? Az összes ilyen társadalomkritikai művet írhatták volna akár ma vagy tegnap, ugyanannyi aktualitása van.
Én leginkább ezen szoktam elgondolkodni:
-miért nem változik az ember, akármelyik történelmi korban él is,
-és miért nem tanul a múlt hibáiból soha?
gályarab 2016.05.05 09:36:44
@tff: Arra nem gondolsz, hogy a jogi fórumon is előadta ugyanezt a problémát, csak gondolta, itt is megkérdezi? Nem ez lenne már az első ilyen eset. Én ide már többször írtam posztot még régen, és az jelent meg egyből másnap. Ezek valós posztok, nem máshonnan lenyúltak.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   Felvettek egy 0-24-ig nyitva tartó kisboltba, mint eladót még októberben. Minimálbérre bejelentve természetesen, azzal a szépen hangzó ígérettel, hogy a próbaidőt követően a rendes, kézbe kapott…..
gályarab 2016.04.15 10:15:45
@Sörömpőőr: Én olyanról tudok, aki szürkén van foglalkoztatva, szerintem olyan nagyon jól sem keres, ráadásul ezt már nem fogják neki tovább emelni, perspektíva semmi...abszolút nem csinálnám, de ő tudja. Mert abból még, hogy kap mondjuk egy 20-assal többet, mint ha rendesen adóznának utána: tartalékolni nem lehet annyit, amiből 90-100 éves koráig megél (mert én a hosszú életben is azért hiszek, én pl. legalább 120 évig fogok élni :D )
gályarab 2016.04.15 10:36:03
@Valakiateleprol: A 100-120 évet én is úgy értettem, hogy akkor élünk addig, ha nem lesz miből, hogy annál többet szenvedhessünk. Ha lesz miből, akkor bezzeg elpatkolunk idő előtt :(
Éshát igen, munkahelyek kellenének. Már nekem is vannak munkanélküliség miatt kieső hónapok, ami ebből a szempontból dupla szívás. Szívsz először, amikor állásokért kuncsorogsz, majd szívsz amiatt is, hogy ez kieső idő, és végül amiatt is, hogy ezáltal máris kevesebb nyugdíjat állapítanak meg.
gályarab 2016.04.15 13:04:11
@kisQtya: Hát én már nem vagyok ilyen szerencsés. 34 éves fejjel több gyógyszert voltam kénytelen lenyelni, mint más egész életében. De ez már egy másik történet.
Az egészség ma is csak szerencse kérdése.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Cím!   Tanácsot szeretnék kérni. Elhelyezkedtem, egy nagyhírű Multi cégnél. Félév után más területre kerültem át, a közvetlen főnököm két hét után kiakart rúgatni, azért mert nem voltam neki szimpatikus.…..
gályarab 2016.04.08 13:29:36
@gályarab: Engem mószerolna, ő viszont hülye. Engem ha kirúgnak, valamit úgyis találok, de vele mi lesz.. :)
gályarab 2016.04.08 13:43:35
@Szumátriai Patkánymajom: Hát akkor már csak egy embernagyságú posztert vagy bábut kellene helyetted odaállítani, a megfelelő szögből és megvilágításból akkor is látszódna, hogy ott vagy - pedig nem is. Mennyi szabadidőd maradhatna.
gályarab 2016.04.08 14:11:50
@Szumátriai Patkánymajom: Abban tényleg biztos voltam, hogy ezen már elgondolkoztál, hogyan lehetne ezt kivitelezni, és hosszas elemezgetés után az jött ki, hogy sehogy :)
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Üdv!   Régóta olvasom a blogot, most úgy alakult, hogy nekem lenne tanácsra szükségem. A lényeg: könyvtárban dolgoztam, ahol március 7-én aláírtuk a munkaviszony közös megegyezéssel történő megszüntetését. Március…..
gályarab 2016.04.07 11:23:08
@Sörömpőőr: Őszintén szólva én is elmentem volna a kilépőpapírokért még akkor is, ha hárman támogatnak el odáig. Saját érdekemben.
Tb-n bejelenteni papírok nélkül tényleg nem tudják, úgyhogy még tutkó nincs.
gályarab 2016.04.07 15:21:56
@Diorella Queen: Ritka undorító is, főleg ha gyerek van, mert mit várnak, hogy majd azt mondod neki otthon, hogy bocsi, de ebben a hónapban most nem tudok enni adni, bízzunk benne, hogy majd jövő hónapban pótoljuk.
Vagy ezt mégis hogy gondolják?

Nekem is volt dolgom egy ilyen céggel. És ki a f.szt érdekel a körbetartozásuk? Az legyen az ő nyomoruk.
gályarab 2016.04.07 15:23:33
@gályarab: arról nem is beszélve, hogy vastagon van ott még, ahonnan az jött (vagy nem jött). Csoportosítsák át az összeget addig, oldják meg, úgyis olyan ügyesek, amikor svindlerkedni kell.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     A halálraítélt korosztályt olvastuk. Nézzük csak meg, milyen korosztályból származnak országunk politikai és pénzügyi vezetői? Igen, a 45-65 évesből. Tehát saját korosztályukat nem segítik, csak gyilkolják. Miért?…..
gályarab 2016.04.06 20:19:38
@Sörömpőőr: Volt már, hogy ilyen tök régi ismerősöket is beizzítottam. Meg egy csajnak egyszer én is csináltam helyet az akkori munkahelyemen, pedig alig ismertem. Csak ahogy panaszkodott, megsajnáltam. Ha jól tudom, ő még ma is ott dolgozik, ahova bevittem. Szerintem nem ciki szólni, senki nem szakad bele abba, hogy beajánl, beviszi az önéletrajzodat vagy akármi, lehetőségekhez mérten persze.
gályarab 2016.04.06 20:25:45
@monddazigazatmar: Én azt, aki szakmailag hozzáértőbb. Nem baj, ha idegen, bár ha hozzáértő, az sem hátrány azért, ha valakit ismer a cégnél, amiatt sem diszkriminálnám. Bizonyítson a tudás.

Sosem loptam munkahelyről, átverni sem szokásom a munkáltatót. És amire büszke vagyok: soha nem volt protekcióm, hanem minden esetben szabályos kiválasztás, pályáztatási eljárás során esett rám a választás.
gályarab 2016.04.06 20:26:50
@Sörömpőőr: Bár hiába izzítottam be őket, ilyen módon sosem jött össze semmi.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Irodai call centeres részmunkaidős munkára jelentkeztem, 2016. Március 16.-án kezdtem.  A szerződést kitöltöttem  mit sem sejtve, hogy én nem kapok belőle saját példányt. Az adataimmal aláírtam majd elkérték  a…..