Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jano76

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytassuk egy kicsit a lapos Föld elképzelésével kapcsolatos gondolkodást! Merthogy már magyar Lapos Föld Társaság is létesült, méghozzá Székely Sándor feltaláló által alapítva, ami hát ebben a formában valahogy oximoronnak tűnik a számomra. Egy előző írás már szólt a témáról – ha azt még nem…..
Jano76 2017.08.09 11:28:41
nem semmi kommentek vannak itt lapos Föld oldalról... Nincs gravitáció, nincs űr, nincsenek csillagrendszerek, nincs univerzum... Legalább arra vennék a fáradtságot, hogy nyáron kifeküdjenek a kertbe és nézzék az égboltot. Lassabb, gyorsabb fénylő kis pontok jönnek-mennek az égen, ezek bizony nem űrszemetek, nem bolygók és nem is csillagok: MŰHOLDAK az Istenadták! És ha van elég türelme a delikvensnek, ha már kint fekszik a kertben, várjon 90 percet. UGYANAZ a műhold, nagyjából UGYANABBAN a sávban ÚJRA MEGJELENIK és újra elhalad... Lapos Föld esetében hogy is van ez? Mi tartja ott: a JóIsten. Jah, nem, némi kerületi sebesség, némi légellenállás, némi gravitáció és időnként egy kis motor... Majd élete végén szépen visszahívják valamelyik óceánba... GPS nincs... akkor térképek sincsenek, helymeghatározó rendszerek sincsenek. Ez aztán igen! Nekem van kézi GPS mérőm, amelyiken ki lehet szépen rajzoltatni az éppen aktuális műholdak helyzetét, nem geostacionárius műholdak esetén a mozgásukat... Azt akkor ki rajzolja oda? Mózes? A víz nem képes görbülni: ezt a baromságot ki találta ki? Fogjon már a kezébe egy poharat és nagyon lassan kezdjen el bele vizet tölteni: amint a pohár karimáját eléri a víz, még mindig lehet rá tölteni, ha óvatos az ember, egészen PÚPOSAN lehet megtölteni egy poharat. Ez pedig a viszkozitás, a határfelületi feszültség, a víz molekuláinak kémiai kötése és a gravitáció eredménye... Mindennapjaink telis-tele vannak bizonyítékokkal ezek ellen a tévhitek ellen, de annyi fáradtságot nem vesznek, hogy legalább elgondolkodjanak rajta, hogy mi miért van... És ha valaki már repült, én is, az a felfelé szálló repülőgépről pontosan láthatta a föld görbületét, csak ki kell pislognia az ablakon, de nem az alatta lévő tájat kell nézni, hanem a horizontot. BÁRMELYIK irányba indul el egy repülő a bolygó körül, SOHA NEM lesz VÉKONY BOLYGÓ alatta. Mindig közel a kerek formát fogja látni. Nem lesz tányér széle. Miért marad ott a Hold: TÖMEGVONZÁS és TÁVOLSÁG! A Saturnus körül miért vannak ott a holdak? És mi miért nem préselődünk bele a Földbe? Mert nem ugyanakkora a tömegünk, mint a Holdnak. A Föld forgása idézi elő a gravitációt, ahogy egy űrállomáson a forgással mesterségesen lehet csinálni ilyet. Ha a Föld lapos, de 13 km-re sikerült az oroszoknak lefúrniuk, akkor a magma a vulkánokba honnan jön ? A másik oldalon valaki beletölti? A Nap nem magfúziós reaktor, hanem az Univerzum energiáját gyűjti össze: jah, mint Songoku a rajzfilmben... a Napszél meg smafu, azt is Isten fújja, mert chilis babot evett...
A páciens kényelmesen ül, szinte fekszik. Szeme lehunyva. Testének impulzusait végtagjaihoz és homlokához illesztett elektródák fogják fel, és fekete kábelek vezetik a halkan zümmögő számítógépbe. Semmi rosszat, fájdalmasat nem érez. Megnyugtató ez a csend. Megnyugtató, hogy miközben ő semmit sem…..
Jano76 2017.05.26 11:27:03
Az orvostudománnyal meg mindössze annyi a hétköznapi problémám, hogy - tisztelet a kivételnek - mindegyik tünetet akar kezelni. Fáj a fejed? Vegyél be fájdalomcsillapítót. De, hogy megnézze, hogy mitől is fáj a feje az embernek, arra már nem hajlandó, mert 100 ezer oka lehet és az túl bonyolult szisztematikusan végig vizsgálni. Ugyanez a pattanásos bőr probléma: lekezelik helyi szerekkel, de hogy azt megnézzék, hogy milyen a máj, vese, gyomor, belek, hasnyálmirigy, stb. állapota, funkciójukat jól betöltik-e, és nincs-e valahol baj, az már bonyolult. Ahogy a mai napig szinte alig tudnak valamit az emberi agyról, mert annyira összetett és bonyolult "szerkezet". Pedig működik. Tudományosan nincs teljesen alátámasztva, hogy hogyan, de működik. Az egész emberi szervezet egy óriási bizonytalanság, bármikor képes bármit produkálni. Ettől szép a biológia, hogy nincs két egyforma ember, nincs egyetlen, a teljes emberiségre ráhúzható megfogalmazás, vagy tény. Ha nem tudjuk, hogy 100 %-ban hogyan működik, akkor azt sem tudjuk, hogy ilyen biorezonanciásnak nevezett készülék hogyan hathat rá. Lehet jó, lehet rossz hatása is, ahogy a napfény is termel D vitamint és okozhat rákot egyszerre. Én mérnök vagyok, aki odafigyelt annak idején biosz órán, és ezért is szeretek ilyen oldalakon olvasni sokat, mert több szemszögből, nálam sokkal okosabbaktól is megismerhetek egy-egy témát.
A vád igaz, a vw főnöke elismerte. Nem tagadja a csalás vádját a VW vezetősége. Bocsánatot kértek. Mármint egy leleplezett csalásuk, a szennyezőanyag kibocsátás manipulálása miatt, ... de mi van a többivel? A VW-nek volt és van ezen kívül több szemét húzása is véleményem szerint. A TSI motorok…..