Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tőzsde oktatás Szeged

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az előzőről lemaradtál, most itt a lehetőség, hogy pótold a hiányosságaidat. Augusztus 7-én újra 5 napos tőzsdetanfolyamot indít a Profit.hu csapata. A hangsúly ismét a gyakorlati tudás elsajátításán lesz. Olvasd el mit mondanak mások a tanfolyamról:…..
"A company's brand is not what the company says it is but what Google says it is."Chris Anderson írta ezt a The Long Tailben – 2006-ban. Ennek fényében különösen meglepő a Ferling Webline friss felmérésének eredménye, amely szerint 2010-ben a hazai kisvállalkozások…..
Tőzsde oktatás Szeged 2010.12.18 13:15:02
@Rocsó: Ma már bármilyen megjelenésű honlapot el lehet készíteni akármilyen elképzeléssel is. Pár év és már mindent az internet fog uralni.
Az örök dilemma: miért kellene többtíz-, neadj' Isten százezer forintot kifizetni egy igényes, profi honlapért, amikor valaki egy tizesért megtanít rá három perc alatt, és még ajándékot is kapsz?Tényleg: miért hívunk egy szoba kifestéséhez szakembert, amikor a szomszéd Jóska…..
Tőzsde oktatás Szeged 2010.12.18 13:12:36
@Rocsó: Ez így igaz. Bárki tud magának honlapot csinálni főleg egy olant amit csak leszed és berakja a képeket. És kész is van a honlap. CSak az a gond ezzel h tele van ilyenekkel az internet.
Onlinemarketing blog Keress! 2010.11.11 23:15:11
Az utóbbi napokban megint iszonyúan felpörgött az élet, hiszen jövőhéten megint Keresőmarketing nap! Ez már a negyedik ilyen esemény, és ahogy az előző években, most is kicsit változtattunk, csavartunk a koncepción.Az idén elsősorban a hirdetésekre koncentrálunk.…..
Hihetetlen számomra, hogy ez már a negyedik Keresőmarketing nap, de eljutottunk ideáig is! Azt látjuk, hogy a téma még mindig érdekes, de az is látszik, hogy a konferenciának jövőre meg kell újulnia. Nem mintha a mostani rossz lenn, sőt! Egészen izgalmas programot állítottunk össze…..
A 4. Keresőmarketing napon én legjobban a Kattintáson innen és túl című beszélgetést vártam. Szabó Ákos (exIndex, Adaptive Media) és Nagy Barnabás (UPC) beszélgetett egymással, a moderátor Kozári István (Origó) volt. Ezúton is köszönöm nekik, hogy elfogadták a felkérést!Az…..
Onlinemarketing blog Karácsony 2010.11.19 21:32:21
Idén az ETARGET kezdte, és már az egyik partnerünk is felhívta arra a figyelmet, hogy nyakunkon a Karácsony. És valóban, bár az időjárás fokozottan igyekszik ezt cáfolni, de napokon belül itt a tél, és minden, ami vele jár. Például a felfokozott vásárlási láz, és ezzel…..
Onlinemarketing blog Tudomatutit 2010.11.22 22:19:19
Az év vége valahol az őrültekháza az egész gazdaságban. Olyan, mintha mindenki most próbálná behozni azt az elmaradást, amit az év közben összehozott. Mindenki pörög ezerrel, hirdet, elad, vesz és így tovább.(És naná, hogy ilyenkor kell megfáznom.)Van tehát hajtás, figyelni…..
Onlinemarketing blog Videósztár 2010.11.23 20:43:22
 Ma már videon nézed a legjobb filmeket.A kazettán minden készen áll.A cowboy annyiszor tüzel, ahányszor akarod.A Superman csak gombnyomásra vár.Óóóóh, óóóóh!O'óóóóó a képernyôn át kitárul neked,A fantasztikus távoli világ.Bár elôre tudod, mi lesz a…..
Tőzsde oktatás Szeged 2010.12.16 10:41:09
Kellene már nagyon írni, téma is van ezerrel, csak erőm nincs. Ma például egész nap oktattam, a nap nagyobb részében a Samling négy napos online marketing képzésének az első napján, aztán tartottam még egy órát a Corvinuson is - ezt mindig szeretem, mindig nagy várakozással…..
Onlinemarketing blog Kettőslátás 2010.11.26 16:40:04
Valamikor 7-8 éve tanultam médiatervezést a gyakorlatban. Volt akkor egy elv: banner (display) hirdetést csak úgy vásárolunk, hogy egy lapon egyszerre csak egy alkalommal jelenjen meg. Vagyis ha van egy vertical hirdetés a jobb oldalon, akkor ne legyen máshol a lapon ugyanaz a…..
Onlinemarketing blog Gyerekkel 2010.11.28 16:55:06
Egyre inkább közhelynek érzem, de attól még igaz: a gyerek alapvetően megváltoztatja az ember életét. A gyerek, majd gyerekek megszületése olyan mértékben alakítja át az életvitelt, a hangsúlyokat és az értékrendet, hogy azt elmagyarázni nem is igazán lehet - át kell élni.Ez…..
Onlinemarketing blog Nyugi! 2010.11.30 18:43:00
Már csak pár megfeszített hét, és vége az évnek. Holnap december. Addig is... ..
...a Facebook oldalad. Mármint a céges oldalad. Egyre több olyan esetet látok, amikor valamilyen akcióra, kampányra készül egy oldal, begyűjt pár száz, jobb esetben pár ezer Like-ot, aztán amikor vége az akciónak, akkor szegény lógva marad. Nem foglalkozik vele a kutya se...Pedig…..
Ahogy nézem, nemcsak nekünk volt az a fannntasztikus kreatív ötletünk, hogy valamilyen játékot csináljunk így karácsony előtt, és ezzel ösztönözzük aktivitásra az embereket. Ez persze nem baj (szerintem), hiszen játszani jó, nyerni meg szeretünk.Ez is volt az alapötlete az egyik…..
Tőzsde oktatás Szeged 2010.12.16 10:15:24
Írtam, hogy Facebook kampányt indítottunk az Intersport-nak, ahol feltöltött képeket lehet Like-oltatni ismerősökkel, a legtöbb Like-ot kapott kép fog nyerni.A dolog megyeget szépen, a tervek szerint, de van egy elem, amire nem annyira számítottam. Ez pedig a Like csere-bere: bejön…..
Onlinemarketing blog Divat 2010.12.07 21:42:00
Írjuk fel ide a blogba: 2010 végére ugyanaz a hurráoptimista divatmarketing a jellemző, ami volt tavaly, tavalyelőtt és azelőtt is. Más a téma, de az eredmény ugyanaz: felkapnak a "tömegek" egy szolgáltatást, és mindenki abba hisz. Ez a szolgáltatás most a Facebook.És…..
Onlinemarketing blog Hol a pénz? 2010.12.08 23:20:21
Nem talált még igazi megoldást a piac arra, hogy a kattintás alapú hirdetés vásárlás jelentősen nehezítette a tartalomszolgáltatók bevétel termelő képességét.Vagyis: nehezebb összeszedni a reklámból a pénzt. Szerencsére a piac bővül, így az előre menekülés egy sikeres…..
Ma Pécsett adtam elő a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kar Emberi Erőforrás Fejlesztési Intézet Ergonómia és Munkapszichológia Intézeti Tanszéke felkérésére. (Huh, de hosszú a nevük...) Szóval előadtam a Civilek a hálón,…..
Tőzsde oktatás Szeged 2010.12.16 09:55:58
Onlinemarketing blog Megafaktor 2010.12.13 19:47:00
Sokan a #megafaktor címkével jelölik a twitteren azokat a bejegyzéseket, amik az X Faktor és a Megasztár műsorokkal kapcsolatosak. Ez a két műsor mindenképpen az ősz slágere, és megmondom őszintén, még tavasszal úgy döntöttem, kivételesen végig is nézem mindkettőt. Ennek…..
Onlinemarketing blog Üzenet 2010.12.14 20:41:55
Értse ezt mindenki annak, aminek akarja. Igazából csak egy halk üzenet. Igaz, ez nem online és nem marketing, de attól még fontos lehet.Ez a 325-ös, 326-os, 327-es, 328-as, 329-es és 330-as kisbolygók vidéke volt; a kis herceg tehát azzal kezdte, hogy sorra látogatta őket,…..
Tőzsde oktatás Szeged 2010.12.16 09:49:18
Mobilban utazik a CEMP. Ezt mondhatjuk úgy is, hogy előre menekül, de nem hiszem, hogy ez lenne a szempont. Egész egyszerűen elkezdte a mobiltelefonos internethasználat elérni azt a méretet, ami már számít. Vagyis a 250-300 ezer darab körüli jelenlegi, és a várhatóan 500 ezer darab…..