Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Onlooker

1 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezreket spórolhatsz, ha ahelyett, hogy fürdőszoba szőnyegre költenél, inkább magad csinálod azt meg otthon. Minden háztartásban vannak már agyonhasznált, érdes, esetleg szakadt törülközők. A helyett, hogy a nagytakarításkor megszabadulnánk tőlük, szuper fürdőszobai szőnyeget lehet belőlük…..
Onlooker 2017.10.27 15:21:50
www.youtube.com/watch?v=8-Y9Ao5qA-I&feature=youtu.be

Ez a srác megcsinálta, 14 órát dolgozott vele, és 3an segítettek neki.

így kezdjetek neki. És ő még új törölközőkből csinálta, nem is fakó régiekből.
CouchSurfing Elveszve Budapesten 2014.11.28 18:14:41
Zürichben és Torontóban is bármikor leálltam a járda közepén egy térképbe temetkezve, egy percen belül feltűnt egy mosolygós helyi, és megkérdezte segíthet-e. Mindig megállapítottam, hogy milyen jófejség ez. Na én ezt korábban nem csináltam budapesti turistákkal, de az…..
Onlooker 2014.11.28 18:24:18
Onlooker 2014.11.28 18:27:18
@nikita: Sose hallottam még így. Enjoy Budapest nem? :D Majd jön egy nyelvtantanár és kisegít engem.
Az Urbanistán már számtalanszor elmondtam, mennyire szeretem a szecessziót, meg azt is, hogy ezzel persze nem vagyok egyedül. Talán ez az utolsó stílus, amelyet a mai kor átlagembere és átlagépítésze ugyanúgy ítél meg. (Persze a maga idejében ugyanúgy nem volt teljes a…..
Pompás videópárokat már mutattunk Londonból, New Yorkból és San Franciscóból, de most már Budapestről is van egy klassz válogatás - hála az Otthontérképnek. Hurrá! Mivel Budapestről nem nagyon van összefüggő archív felvétel, több korabeli hiradó- és filmrészletet…..
Hát elég fura lesz az új díszburkolat a Váci utcában - írtam pár napja az első képekről, amik megjelentek a neten a Párizsi utcáról. Pedig akkor még nem is sejthettem, hogy lesz ez még cifrább. Azokra a képekre, amiket Viktor küldött nem elég kifejező szó már a "fura".…..
Folytatva az elkezdett, de soha nem folytatott sorozatok sorát (lásd még: A hűtő aljából) a 800 méterben egymástól kőhajításnyira lévő konkurens helyeket tesztelünk, hogy megtudjuk, ki az alfahím a környéken. Az első felvonásban az Astoriánál lévő Kelly's Food és a…..
Onlooker 2013.12.30 02:17:30
Olvasom a hírt, (http://index.hu/kultur/2013/11/23/ilyen_lehet_5_ev_mulva_a_varosliget/) hogy újjáépítik a Közlekedési Múzeum kupolacsarnokának tetejét. Nézzük meg közelebbről, miről is van szó. A Közlekedési Múzeum mai épülete az 1896-os millenniumi kiállítás számára…..
Újabb kis összeállítással jelentkezünk, ebben a rekkenő hőségben sem kell senkinek érdekes és aktuális Android hírek nélkül maradnia. Kiderül, hogy a Desire család legújabb tagja folytatja-e a szebb napokat megélt név földbe döngölését, hamarosan bemutatják az LG G2-t, a…..
Mielőtt azt vágnátok a fejemhez, hogy csak a rosszat és a hibákat szúrom ki, szeretném leszögezni, hogy lelkesedem minden frissen érkezett vilikék buszért, legyen az használt Volvo vagy vadonatúj Citaro. Az utóbbin most vasárnap volt szerencsém utazni a kislányommal (nem is…..
Onlooker 2013.07.05 12:27:02
75 éve volt a Hősök tér történetének egyik legfontosabb eseménye: 1938 májusában tartották Magyarországon az Eucharisztikus Világkongresszust. Az akkori vezetés természetesen kihasználta a rendezvényben rejlő lehetőségeket, de aki azt hiszi, hogy valami semmi kis…..
Bár a Prezi hivatalosan még nem kommunikálja, de néhány felvétel már kikerült Facebookra és Instagramra a magyar cég új, minden kétséget kizáróan űbermenő irodájáról.  A hely maga amúgy a Merkúr Palota, a Nagymező utcában. Ami 1903-ban épült, eredetileg…..
Több, mint egy évvel ezelőtt, az első markolóharapás pillanataiban indítottam útjára a blogomat. Időközben én ugyan elhagytam a vadászlesemet, ám szerencsére méltó utódom is akadt, aki azóta is lelkesen folytatja a mi kis miniprojektünket:minden napra egy fotó, az IBIS (exVolga)…..
Onlooker 2013.03.27 13:02:54
Kb. másfél hete kaptam kézhez a fent említett Koobe S7 Easy tabletet. Futár hozta Budapest másik feléből, szinte percre pontosan, ahogy azt a forgalmazó Koobe-vel megbeszéltük. A terméket átvétele utána éhes kisgyerekként téptem fel a fekete nájlon csomagolást és meglepetten…..
A Wizz Air elhatározta, hogy valamennyi úticéljáról egy kis népszerűsítő filmet forgat, amiben a főszerepet egy állítólag pingvinre (szerintem inkább fakúszra) emlékeztető figura* és a helyi légiutaskisérők adják. A sorozatot a budapestivel kezdték. Az üzleti modell…..
Fotó: Mike from Budapest/skyscrapercity.com Hivatalos állásfoglalást kaptam az V. kerületi önkormányzattól a Hercegprímás utcai elbontás ("átalakítás") ügyében. Íme: Állásfoglalás Tárgy: Budapest V. kerület, Hercegprímás u. 5. sz. 24547 hrsz. alatti…..
Ma reggel a Morning Show nevű reggeli műsorban a barkóba játékban, egy székely úriember játszott a rádiós műsorvezetőkkel. Az egy dolog, hogy kipellengérezik a székely tájszólást, gondolkodát, cikizték az urat rendesen. Nem baj. Aki ide betelofál az számoljon ezzel. Az a…..
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
Onlooker 2012.08.17 18:30:55
@Csehszlovák Kém: Te egy borzasztóan agy mosott ember vagy.

Mindenhol vannak rasszista emberek. USA-ban is borzasztóan nagy a rasszizmus. Nézd meg a 21 Jump Street című filmet,most megy a mozikban. Vagy most volt felháborodás hogy egy amerikai városban csak fehérek kaphattak lakástámogatást. Vagy nézd meg az amerikai filmeket. 60%-a a színészeknek zsidó. Van egy magyar On The Spot nevű sorozat a Spektrumon, és egy ázsiai lány így nyilatkozott: Manapság a filmekbe csak akkor tudsz bekerülni, ha zsidó vagy, vagy esetleg pénzes/tehetséges fehér gyerek. Ázsiai és fekete csak mutató példába van.

Olaszországban kerti-partit tartott egy egész lakótelep mikor a cigányokat elköltöztették a lakótelepről. (youtubeon fent van)

De felmehetsz a skyscraper nevű építész fórum zsidó részlegébe, és elolvashatod miket írnak az izraeliek pl a marokkói zsidókról, hogy pornyelő-putris,divatból lett zsidók. Meg írják hogy minden európai aberált náci.

Szóval ki vagy te itt, hogy megállítsd a magyar népről hogy rasszista? Én nekem van zsidó ismerősöm,nem is egy. Semmi baj nincs velük. Imádom őket. Ettől függetlenül te az egész nemzetet leírtad ezzel a bejegyzéseddel. Szánalomra méltó se vagy! :)
Elfogadva és megértve, hogy a "Nemzeti összetartozás napja" sokak számára őszintén fontos lehet, a bejegyzés közzétételére csak ma kerül sor.Gondolataim e napról az ünneplők által elvárthoz képest kevésbé ünnepiek.Nem azért, mert  az 1920. június 4-én…..
Onlooker 2012.06.06 13:12:49
@csabakirályfi: Indokold hogy miért sületlenség amit állítok! :)

Édesanyám pedig egy faluban nőtt fel, és a Szegedi Tudományegyetemen halott először a Trianonról. Mivel nagyszüleim nem meséltek róla anyumnak, és akkoriban ez egy tiltott téma volt. Történelemből pedig nem tanulták hogy lett volna bármiféle Trianon, csak hogy szétesett a Habsburg Birodalom. De azt se tudták hogy milliók élnek a határon kívül.

De igazad van, biztos velem van a baj, ha megakarok emlékezni egy nemzettragédiáról.
Néhány keresetlen szóval sikerült sokakat megbántanom. Előre bocsátom, nem ez volt a célom. Kérem őket, ne legyenek megbántva. Őszintén szólva meglepett, hogy ennyi ember megsértődött azon, amit írtam. Ha visszanézem a most 600 kommentet, a következő dolgok miatt sértődtek meg…..
Indiai és "klasszikus" kút a Zsolnay-negyed egyik udvarán. Griffszobrok, porcelánmanufaktúra, egyetemi épületek, dizájnboltok, az egész világon egyedülálló kiállítások: a pécsi EKF-év alkalmából (igaz, kissé megkésve, de) megújult az egykori Zsolnay-gyárnegyed; amivel egy…..
Onlooker 2012.06.04 19:36:11
Pár napja nevezték ki Finta Sándort Budapest új főépítészének, akit azon melegében meghívtak az Inforádió Aréna című műsorába (a teljes műsort itt hallgatható meg). Az sajnos nem derült ki a beszélgetésből, hogy mégis mit csinál(hat) a budapesti főépítész, bár azért…..
Onlooker 2012.05.21 15:09:37
@SvenH.: Megkérnélek hogy ne barmozz le olyan dolog miatt, amiben ténylegesen igazam van! Írtam hogy ALIG van panel. Keress neten valami számadatot hogy hány panel ház van Bécsben és Budapesten, hogy rájöjj hogy igazam van. Nem csinálom meg ezt a munkát mert tudom hogy igazam van. Budapesten kb 800 ezer ember él panelban, na ne mond nekem hogy Bécsben is. Jó ha maximum 80 ezer, de szerintem kevesebb.
Onlooker 2012.05.26 18:36:46
@SvenH.: Hallod nem akarok vitatkozni, főleg ilyen fölöslegesen témán, de másodjára nem tudod értelmezni amit írok. 800 ezer ember ÉL a panelban, erre leírod hogy van 189 667 db panel lakás van. És egy lakásban szerinted egy ember él?

Mindegy, fölös konfrontálódni, mert úgy se lesznek egyhamar lebontva ezek a házak..
Phenjani látkép, láttérben a 330 méter magas Ryugyong szállóvalÉszak-Koreába születni több, mint szívás. A helyzeten persze sokat segít, ha mi magunk is istenként tekintünk Kim Ir Szenre és az, ha betegesen vonzódunk a teherautóról indítható bazinagy rakétákhoz, meg persze az…..