Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leviske

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre kész! A videóban is említett Tune Up Bond kibeszélőt ITT találjátok! Illetve pár napja vendégeskedtem a Filmnéző Podcast-ben, ahol kitárgyaltuk a Trónok harca utolsó évadát. Ha esetleg még nem unjátok a témát, érdemes belehallgatni, nagyon jó hangulatú beszélgetés volt...
leviske 2019.05.27 13:36:29
  Olyat mutatunk, amilyet eddig még sose, pedig a Tények szolgált már pár kellemes perccel az internetes népművészeknek. Történt ugyanis, hogy van ez az OLAF-vizsgálat, aminek az utóélete egyre kínosabb fura urainknak: Orbán Viktor vejéről kiderülni látszik, hogy olyan bűnszövetkezetben elkövetett…..
Az Egymás szemében nem volt a kedvenc műsorunk a TV2 kínálatából, de ami a nagyobb baj, mármint a csatorna számára, hogy a nézők sem szerették, így hiába terveztek eredetileg hét epizódot belőle, csak a leforgatott öt kerül adásba, azaz utoljára március 27-én lesz látható. Ez azt jelenti, hogy a…..
A TV2 egy szűkszavú közleményben búcsúztatja a időjárásjelentőt, aki a Velvet oly sok kedves pillanatot okozott: Gaál Noémi a mai nappal közös megegyezéssel távozik a TV2-től. A képernyős a csatorna indulásakor, 1997-ben csatlakozott a TV2 csapatához és a kezdetek óta időjárásjelentőként…..
Azonnali hatállyal távoznia kell Vujity Tvrtkónak a TV2-től, írta a Blikk, majd az információt később a műsörvezető nekünk is megerősítette, időközben pedig a Facebook-oldalán is posztolt róla. "Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS…..
leviske 2016.02.26 20:30:08
@Mostanában: Az RTL eddig jobban megválogatta az alkalmazottait. A TV2 részéről már akkor célszerű lett volna visszavonulásról beszélni, mikor Liptainak kellett mentenie egy másik reggeli adást.
Berki Krisztiánnak a Tv2 eddigi tulajdonosai az elmúlt két évben állítólag 100 millió forintot fizettek ki a FEM3 és az Éden Hotel műsorvezetésért és az Édes életben való szereplésért - írja a Blikk. Kérdés persze, hogy az új tulajdonos, Andy Vajna meddig hajlandó fizetni…..
Sorozat formájában készült folytatás az egyik legsikeresebb magyar filmhez: a Csak szex és más semmi receptjét egy kicsit átvariálták, de az alapok maradtak, így lett a Csak színház és más semmi egy szórakoztató és igényes sorozat. Ezt onnan tudjuk, hogy mi már láttuk az első két részt, azaz a…..
leviske 2016.01.09 19:53:53
@Látens Inszinuáció: Nem azt mondtam, hogy hatalmas színészi tehetség kell hozzá, de azt állítani, hogy a magyar átlag színész tőle jobban játszik, az nagyon nagyon erős túlzás.
leviske 2016.01.10 00:57:17
@Áfi: Itt súlyos félreértések vannak, ha ebből az jött le, hogy én bántani akarom Mikecz Estillát. Én csak azt sajnáltam, hogy Dobó Kata nem lesz benne. Nem azonos a karakter, mindketten szerepelhettek volna, ha úgy adódik.
Színházszakértő nem vagyok, a filmet is még tiniként láttam, de megjegyezni Őt jegyeztem meg, meg Czapkó Antalt. Egyikük se szerepel a sorozatban. Ezt sajnáltam, mert SZERINTEM karaktert adtak a filmnek anno.
Ez van, ezt kell szeretni: Tim Kring, a sorozat alkotója bejelentette, hogy Hiro Nakamura, Mohinder Suresh, Matt Parkman, A Haiti-i és Noah Bennet mellé sem Hayden Panettiere, sem Larter, Adrian Pasdar, Milo Ventimiglia vagy Zachary Quinto karaktere nem fog visszatérni, ne is tessék kérdezni,…..
Az egyik még nem kurva, a másiknak kicsi a farka a pörgetéshez, a harmadiknak megmagyarázhatatlan nehézséget okozott az érettségi. Persze ez a nagy merítés ugye, ezek közül egyet sem látunk majd viszont a képernyőn, az tuti. A két videó ettől még atomkemény. …..
leviske 2014.06.13 12:04:46
Nincs az az isten, hogy ne szó szerint idézzük be a Bors mai cikkét: Tisztul a kép Éden Szandra születendő gyermeke körül. A modell huszonkét hetesen tudta meg: várandós. Majd az okozott neki sokáig fejfájást, ki is lehet leendő kisfia édesap­ja. A fogantatás idejében ugyanis…..
leviske 2014.01.28 11:54:17
Tegnap megírtuk, hogy Michiel Huisman is szerepelni fog a Trónok harcában, de azt még nem tudtuk (vagy nem voltunk elég figyelmesek), hogy milyen karaktert alakít majd a Nashville és a Treme egykori színésze. A Hollywood Reporter szerint Huisman Daario Naharis karakterét fogja alakítani,…..
A Buzzfeed és más oldalak válogatásából mutatjuk meg, mit csinált tegnap Billy Cyrus Miley nevű lánya a gálán, hogyan állt össze az N'Sync, és még pár ikonikus mozzanatot. Nem sokat vesztettünk azzal, hogy kihagytuk. Egy gif az ugrás előtt, a többi utána, jó mulatást. Miley…..
A Tv2 saját szappanoperája, a Barátok közt-alternatívának is tekinthető Jóban Rosszban nemcsak az anyacsatornán, hanem a Super Tv2 késő délutáni sávjában is látható, és nem ismétlésekkel, hanem az aznap esti epizódokkal, a nagyon türelmetleneknek. A 16:45-17:20 közötti…..
leviske 2013.04.20 08:03:45
@KrustytheClown: Kérdés, hogy mennyire vesztenek ezzel nézőket. Aki egész nap otthon van, az már unalmában is esélyes, hogy megnézi, aki meg csak a korábbi időpontban van otthon, annak ez kapóra jön.
A héten szárnya kaptak a pletykák, hogy az NBC újraindítja a Jóbarátok (Friends) című sorozatot, mire rajongók ezrei jöttek lázba szerte a világon. A sorozat producere, Marta Kaufman azonban cáfolta az értesülést, mivel a sorozat összes sztárja el van foglalva egyéb terveivel és…..
Mick Kramer Project Ricsi kérése 2013.03.24 17:52:24
Sziasztok! Nagyon-nagyon régen nem volt már bejegyzés a blogon, de most egy olyan kérés érkezett felém egy Ricsi nevű olvasómtól, amiért megéri megtörni a csendet.Ricsi a szakdolgozatához kérné a segítségeteket. Nem kell mást tennetek, mint ez alá a bejegyzés alá válaszolnotok…..
Ha bárki azt hinné, a magyar kereskedelmi televízióknál van pitlákerebb testület az országban, hát nagyon téved, bát az előző évek cicaharcai (Pongó, Alekosz, meg a jó ég tudja, melyik percemberke miatt) felkészíthettek volna minket a legutóbbi skandalumra: az X-Faktor egyik…..
„Mindenkinek tudnia kell angolul”, de azért a német nyelvet tenné első helyre az oktatási államtitkárság. Nemrég az Origo birtokába jutott egy új nyelvoktatási stratégia, mely szerint az angol helyett a jövőben a német lehetne az első nyelv, mert annak összetettebb a nyelvtana,…..