Regisztráció Blogot indítok
Adatok
surja

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megerősítette a La Repubblica című olasz napilap pénteken azokat a brit sajtóértesüléseket, amelyek szerint a Líbiából az olasz partokra irányuló emberkereskedelmet  az etiópiai Ermas Ghermay irányítja , akit az olasz terrorizmusellenes hatóságok régóta megfigyelés alatt…..
"A legértékesebb elveszett csomag"  kihívásunkat egy egyszeri (és nem is túl jó) kínunkban röhögős viccnek szántuk, egyáltalán nem számítottunk rá, hogy a valóság és olvasóink egyre ijesztőbb számokkal fognak beszállni a versenybe. Az eddigi listavezetőnk a 160 ezer forintos tévéjét kereste a Postán…..
A filmtörténet tele van jobbnál jobb háborús filmmel, így nem könnyű feladat a 12 legjobb kiemelése. Mi mégis megpróbálkoztunk vele azzal a kitétellel, hogy értékelésünk és rangsorolásunk kettős: egyrészt az 1 -től 12 -ig terjedő listán kifejezetten a "háborús kategórián" belüli helyezést adtuk meg,…..
 Nahát, egy vadállat betámadt, jéé, de furcsa! Hajtsunk át rajta kétszer, utána golyót bele. Ja, és nem sérült meg senki... Ocsmány ez is, csak úgy, mint a delfinárium. És mindenki szégyellje el magát, aki ilyeneken részt vesz...
surja 2015.07.05 21:11:38
@K0vasz: a koszos turistákat kéne picsányi ketrecben mutogatni a dzsungelben.Remélem jól seggbekúrják őket az ISIS-esek
surja 2015.07.06 19:09:24
@Dr. Trejo: Nem vagyok csóró..de nem is mennék köcsög szafarira.
Az,hogy veszett volt,nem mondta senki..naná,hogy támad,ha basztatják a saját területén.Te is támadsz,ha egy rézbőrű éjszaka elkezd basztatni a lakásodban.
Albérletet kivenni ma pont olyan nehéz, mint állást kapni. Sőt, albérletnézőbe menni is olyan, mintha állásinterjúra menne. Vegye fel legjobb öltönyét, készüljön önéletrajzzal, munkáltatói igazolással, és az sem árt, ha szülei is önnel tartanak. Adunk pár jó tanácsot,…..
Olyannyira, hogy a Miss Universe műsor magyarországi kiadását a TV2-n megvalósító Vajnáné műsorához a köztévé is hozzájárul közvetve de ne szaladjunk ennyire előre. A történet onnan indul, hogy egy Varga Péter nevű szlovákiai magyar vállalkozó kitalálta két éve, hogy…..
surja 2015.05.12 17:10:01
A 2203-as pályaszámú (sorban elvileg a harmadik), rövid (34 méteres) CAF villamos próbajáratának pár pillanata. Mivel kevés felvételt tudtam készíteni róla, nem akartam eldobni egy snittet se, de nem…..
A Jurassic Parkból ismerős kis kamuvasrekesz még pár napig megszerezhető, 100 ezer dolcsiról indult a licit Ez tényleg az! ..
De legalább is nagyon unják, ezért szétbasztatják a gazdit közben. Tök jó: Jóój, awww. ..
Subba Napod 2014.09.01 12:59:21
Még mindig tart a hétfő, az idő is nyányós, mindannyian a kacsa vagyunk O.o ..
surja 2015.04.10 22:15:01
Subba Pénte…, ja nem 2015.01.15 07:29:22
Szenyóság B)..
surja 2015.04.08 16:52:11
Komolyság!  ..
surja 2015.04.08 14:28:20
@Anonym User: Be lehet állni kubikolni a fagyos földet,hülyegyerek
Meghatározó emlékképek. Mert azért alapszinten mindenkivel előfordulhatott olyan 5-10 évesen, hogy egyelőre nem a szőrös hónaljú, sminkelt, tűsarkú cipős, tupírfrizurás, vörös körmű felnőtt nők (C. C. Catch), hanem inkább a vele egykorúak fogják meg. Persze akkor is voltak…..
surja 2015.04.06 08:46:54
@Trónkövetelő: Sophie Marceau és Brooke Shields is 14 éves volt kb,amikor megismertük őket...ergo nem hiszem,hogy olyan aberrált castingjuk lett volna,ahogy elképzeled.
Egy év próbaidő próbára bocsátás. Tessék ezt ízlelgetni egy kicsit, nem szarkupac, lehet. Egy év próbaidőt  próbára bocsátást kapott Puzsér Róbert, mert azt mondta Hajdú Péterre, hogy egy szarkupac. Azt is mondta rá, hogy klinikai pszichopata és takonygerincű antihős, de…..
A napokban Brazíliában egy 26 éves férfi beismerte, hogy az elmúlt tíz évben összesen 42 embert gyilkolt meg, szinte mindegyik nő volt. Ennek kapcsán mutatunk be egy összeállítást az elmúlt évtizedek legbrutálisabb sorozatgyilkosairól. Sailson Jose das Gracas A nyitóképen…..
surja 2014.12.16 08:04:59
sorok között 36 halott bankár 2014.12.11 06:49:00
December 3-án a hatóságok Ostend közelében megtalálták Geert Tack holttestét. Az 52 éves Tack az ING magánbankáraként dolgozott. A halál okát még vizsgálják.   Tack november 5-én tűnt el. Ő idén a 36. pénzügyes aki nem természetes halállal távozott az élők…..
Nézd meg milyen New York legdrágább apartmanjából a kilátás! Három évnyi építkezés után, végre elkészült a legmagasabb lakóépület New Yorkban (magasabb, mint az Empire State Building). Nagyon sokan csak álmodozunk arról, milyen lehet felébredni a felhők között, kinézni a…..
Arnold autója úgy benyelt egy csomó benzint, mint a sicc, gazdája pedig azonnal csalást és NAV-ot kiáltott eléggé  házmesterkedő hangvételű levelében. Én a focihoz természetesen értek, az autókhoz viszont nem, ezért elolvastam az Arnold által is említett korábbi Homár-poszt…..
  Ha a japán filmgyártás szóba kerül, elsőre mindenkinek hírhedt animációs filmjeik, az animék jutnak eszükbe, azonban élőszereplős filmekből is jól állnak, ahogyan rengeteg gyönyörű színésznőjük is van. Most belőlük mutatunk meg néhányat, olyanokat, akiktől rajzolni…..
79 évvel ezelőtt hirdették ki a III. Birodalomban az állampolgársági törvényt. A történeteket figyelemmel kísérők számára ez a döntés nem volt váratlan, hiszen Hitler 1933-as győzelme után sejteni, tudni lehetett, hogy ez bekövetkezik. §1. (1) Az állampolgár, aki a Német…..
surja 2014.09.17 12:10:44
@maxval a bircaman: Azt hiszem,h ilyen szinten tök mindegy,h 100 millió vagy csak 50 millió.A szisztematikus kiírtásuk tény és a kiírtottak száma így is messze meghaladja a 80 éve jajgató zsidókét.Nem tudom,h hány indián túlélőt láttál politikusoknál lobbizni a kártalanítás miatt..ez csak a zsidók szokása.
surja 2014.09.17 12:20:53
@maxval a bircaman: Nem tudom,h mit jelent nálad az "iparszerű írtás"..A tervszerű és szisztematikus írtásuk épp elég.Lehet okosnak lenni,de a történészek szerintem jobban utánajártak a történteknek.

Az első kormány teljes költségvetésének 80%-át az indián települések támadására költötte, hogy elvegyék fejlett farmjaikat. "A telepesek valószínűleg sohasem maradtak volna életben maguktól" - írja Jennings.
Amerika teljes lakosságának 80%-át pusztították el akkor.
Az amerikai holokausztról szóló lejegyzések szerint a gyarmatosítók vezetői városról városra jártak és szándékosan ölték meg az összes férfit, nőt és gyermeket.

A parancsok legfentebbről jöttek: George Washington utasítására legalább 28-30 szeneka várost, a mohawk, onondaga és kajuga nép összes várostát a földdel tették egyenlővé. George Washington azt írta, hogy az "indián országot el kell pusztítani".

Thomas Jefferson az indiánok teljes kiirtását tűzte ki célul. A Nobel-békedíjas Theodore Roosevelt "kedvezőnek" nevezte a bennszülött faj kiirtását.
Stannard azt írja, hogy a népirtás hivatalos állami politika volt.
surja 2014.09.17 13:11:48
@braue: Amerika nem csak az USA-ból áll..az indiánok Kanadától Dél-Amerikáig mindenhol éltek
Tegnap este elszabadult a pokol Kijevben. A tüntetők és a rendfenntartó alakulatok ismét összecsaptak, ám ezúttal minden eddiginél véresebb küzdelem bontakozott ki. Követni is nehéz a veszteségeket, szinte óránként meghal valaki a lángba borult ukrán fővárosban. Az ellenzék…..
surja 2014.02.19 19:52:49
@Sturmabteilungsmann: Álmodik a nyomor..Ukrajna megcsinálna minket,mint a leckét