Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_DanieL

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Kici, occo 2011.10.27 10:50:00
Kb. egy éve fedeztem fel egy népszerű kínai rendelős oldalt, ami azóta is nagy népszerűségnek örvend nálunk. A kezdeti vad rendeléshullám után kicsit tapasztaltabban rendelgetünk. Például nem szabad nagyon komolyan venni a technikai leírásokat az elektronikai cikkeknél. Ezt az…..
Belsőség Hackelj felnit otthon! 2011.03.10 15:41:00
Mit tegyünk, ha az általunk óhajtott csodálatos felni nem passzol autónkhoz? Osztókör-módosító? Ehh, nem olcsó, tisztességes anyagból legyártatni még drágább, szerencsére a fúrógép feltalálása óta nyitva az ajtó minden lángész számára, akik úgy gondolják, hogy…..
_DanieL 2011.03.10 21:03:03
@Kifordított kacagány:
"450 EZER FT ZENE NÉLKÜL, 14-ES GYÁRI LEMEZFELNIVEL! SÜRGÖS! Eladó BMW e30 coupe. Eredetileg szivó diesel volt, most TD. A motorszám stimmel a forgalmiban szereplövel, de papirozva nem lett, KÉREK MINDENKIT, HOGY CSAK AKKOR KERESSEN, HA ENNEK TUDATÁBAN NEM GOND AZ EREDETVIZSGA ÉS MEG TUDJA OLDANI! (műszakin nem volt gond vele, KPM-en volt! ) Szakmámból kifólyolag(karosszérialakatos) a telejes kaszni felújjitáson és kissebb módositásokon esett át! Ami cserélve lett: két elsö sárvédö, két küszöb, a két hátsó gyári perem cserélve golféra! A motorháztetö is morcositva lett és a küszöbök is meg vannak döntve oldalanként 4cm-rel! A teljes fútómű fel van újítva, gömbfejek, szilentek, csapágyak, fékcsövek, féktárcsák(elöl-hátúl), betétek, minden új! 1 ves aksi! Az autó ültetve van, keményitett új SACHS lengéscsillapitók vannak alatta és ültetörúgó! Az ültetésröl van TÜV papirom. A gyári kormánymü is cserélve szervós e36-éra. A motorba új porlasztócsúcsok és izzitógyertyák vannak és PROLONGGAL kezelt és van alatta egy másfél cm-es alu kartervédö is! A teljes karosszéria nem festve van, hanem gyöngyházmetál kék matricával van telibe lematricázva! Alatta szórógittig elökészitve, szép, még közelröl sem venni észre, hogy matrica! A kipúfogó végig 60-as a végén egy REMUS dobbal(kellemes hangja van! )! A teljes kuplung is 1 éves SACH. Elöl IS toldat, hátúl egyedi üvegszálas tetöspojler. Az üvegek fóliázva vannak, műbizonylattal! A belsejében kockás, combtámaszos RECARO ülések vannak, MOMO sportkormány, egyedi óraszámlapok! Ablakemelö modúl is van benne. Komolyabb zene, JVC pendrive-os mp3-as cd, csipógók, 250W-os 4 útas oválok,szépen szól! A lemezfelni ami most rajta van 9x16-os, téligumival és oldalanként 4cm-es nyomtávszélesitövel! De tudom adni a 6.képen látható alufelnivel is, de az + 100 ezer Ft, vagy sima gyári 14-esel, amin kopott a gumi és az egyik még el is van padkázva, de használható! Tehát az autó ára lényegesen változhat annak fügvényében, hogy mit szeretnél hozzá! Nem új autó, vannak apróbb szépséghibái, de végülis 25 éves! Amit javitani kell rajta, 1 db hátsó kerékcsapágy ami kicsit már szól, de adom hozzá az újat, kell alá egy kézifékbovden, mert elszakadt, engem nem zavart, hogy nincs kézifék, igy elmaradt a cseréje! A centrálzár motorja az ajtóban valamiért megszorúlt, igy most csak kulcsal lehet zárni, de megnézem, mert lehet tudok hozzá adni azt is! Ezen kivül rendben van az autó, 2012. November végig müszakis! Csere nem érdekel, csak KP!"

Van benne néhány mondat, ami már alapból pár év börtönt ér... :DDD
Megnézném ezt az 'embert'.
Belsőség Csodálatos multitasking 2010.11.06 10:20:00
Szép magyarul: többfeladatosság. A terminus technicus, melynek kapcsán elsősorban a különféle operációs rendszerek jutnak eszünkbe. Pedig a folyamat idősebb, mint maga az ember, hiszen lényegében majommal közös ősünk (feltéve, ha elfogadjuk Darwin tanait), miközben másik…..
Belsőség Kaszálunk és védünk? 2010.10.08 06:49:15
Egymilliárd forint. Az objektív felelősség elvének bevezetése óta közigazgatási bírságokból ekkora bevételhez jut a rendőrség – havonta. Vélemények az azonos című írásunkról...
_DanieL 2010.10.08 14:42:19
@csintapala: Azon a szakaszon az 50 irreálisan lassú.. próbáld ki egyszer.
Az 50es szabályokat, mikor alkották, kb 3-4x olyan hosszú fékúton tudtak megállni az autók mint manapság...
Az is egy tipikusan pénzszedő hely.. 60-70-nél nem nagyon megy ott gyorsabban senki.. mert az már tényleg rizikós.. de arra jó, hogy pénzt szedjenek.
_DanieL 2010.10.08 14:47:41
@GG81: a buszokon (és minden más járművön) azért van index, hogy jelezzék ha keresztbe szándékoznak menni előtted... akkor nemhogy 50 hanem kb. 30-40 a tempo.. de este 9kor.. ugyan..
Amúgy szívesen!
_DanieL 2010.10.08 15:10:35
@csintapala: nem ez a lényeg.. hanem az, amiről ez a blog és a cikk szól.. hogy nem a baleset megelőzés a célja, hanem a pénzbehajtás..
Ha balesetet akarnak megelőzni, akkor nem este 9kor büntetgetnek ilyen mérvű túllépésért. Ennyi.
Te pedig ha akarsz, menj mindenhol a megengedett legnagyobb sebességgel.. de ne hagyd ki a 'kinthagyott' 30as 40es táblákat sem. Mert ott az sem irreálisan lassú.. mivel az a szabály!
Ha az Onedin-család epizódjai megérdemeltek annyit, hogy minden következő előtt legyen egy rövid összefoglaló, talán érthető, miért kell megvetnem itt az ágyat Sipos Zoli barátom Ford Sierra vásárlásának. Az ominózus bécsi kirándulás előtt egy nappal Zoli, alias streetsta…..