Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M.S.E.

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
e-Kárpátalja Elment 2009.12.29 17:41:17
Sötét éjjelem néha beragyogják a Hold és a csillagok. Fáj, hogy nélküled a világon egyedül vagyok. Kérem az Urat, vigyázzon meg valaki másnak, Már ha nekem többé meg nem vigyázhat. Reggel a Nap majd szerelmesen ébreszt, úgy ahogy reggelente én ébresztenélek. Utadon…..
e-Kárpátalja Csak akkor 2009.12.29 17:38:45
Vannak napok, mikor ellenség a világ, Mikor mindegy kié, úgyis a te hibád. Mikor a tükör eltorzítja arcod, Mikor a hős nem folytat több harcot. Mikor a Nap nem ont rád meleget, Mikor lábad alatt hevernek a tetemek. Mikor a színek szintelenné válnak, Mikor az emberek robotként…..
e-Kárpátalja A legvégén 2009.12.29 17:36:28
 Istenem mond meg,hogy lehet így fel adni? Ha a rosszért menne,a jóért miért nem tud maradni? Miért képes az életét a sátánnak odaadni, hogy a gondok elől gyorsabban tudjon szaladni? Remeg a keze, mikor írja az utolsó levelet? Mikor pénzért nyúl, hogy kifizesse azt a kötelet?…..
 Megkérdeztem néhány embert, hogy más lesz-e az idei Karácsony, mint a többi. Azt az egyet biztosan leszürhetjük, hogy a válaszok többségét nagyban befolyásolta a rossz gazdasági helyzet. Szerencsére csak néhányan kaptak szinte pánikrohamot a kérdés hallatán, panaszkova…..
   A Kárpátaljai Magyar Művelődési Intézet a Tehetséggondozási Program keretében alkotói pályázatot hirdetett vers, széppróza és egy vagy több kárpátaljai magyar irodalmi művet illusztráló grafika, valamint az épitett örökségről készített fotó kategóriákban.…..
 Kárpátaljai magyarként, én is és még több ezer ember érzi magát kirekesztettnek(hadd tegyem hozzá, hogy nem ok nélkül). Ezer problémát sorolhatok, amely keserűvé teszi a mindennapjainkat, de egyrészt ezek (sajnos) már sablonként hatnak, másrészt pedig mindenki tisztában…..