Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peniszmeret blog

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nyugat.hu számol be az extrém hóalkotásról, amit egy játszótéren találtak tegnap reggel a lakók. Tuti egy lelke mélyén extrémebb, de igazából otthon unatkozó családapa csapat kis hülye fasz építette, de ez a mű értékéből semmit sem von le. A hír szerint a…..
Peniszmeret blog 2009.12.22 10:10:03
Hamarosan induló sorozatunkhoz várunk olvasói leveleket! "Akiknek sikerült" címmel induló sorozatunkba várjuk kedves olvasóink - lehetőleg fényképekkel illusztrált - eredményeit, amit a többiek okulására és bíztatás képpen teljes diszkrécióban közzétennénk…..
És közben persze a legviccesebb is. De tényleg nagyon gusztustalan, így kérem, hogy csak az olvasson tovább, aki felkészült a pornográf nyelvezet legmélyebb bugyraira. Ma úgy tűnik, az ízléstelenség napja van. Az üzenetet a goldengate.hu pornóoldal küldte a regisztrált…..
Peniszmeret blog 2009.12.21 15:59:14
Subba Laza GIF: Bőröző Hitler 2009.12.18 07:30:00
Peniszmeret blog 2009.12.21 15:51:08
Valaki szerint Klímahőmérő robbant a Hősök terén, a világ szerint pedig pár ember egy méretes pényiszt formált.A Lehet Más a Politika egy nappal a koppenhágai klímacsúcs befejezése előtt figyelemfelkeltő akciót tartott a Hősök terén. A nemzetközi klímavédő kampány…..
Peniszmeret blog 2009.12.21 15:47:49
Hamarosan induló poszt-sorozatunk keretében bemutatásra kerülnek a jelenleg ismert pénisz-növelési módszerek, eljárások és lehetőségek.Egy-egy módszernek különálló bejegyzést szentelünk majd sorozatunkban, hogy a lehető legrészletesebben körüljárhassuk, kivesézhessük az…..
Ha szóba kerül a péniszméret növelés kérdése, akkor ez első, ami általánosságban felmerül, hogy miért van erre egyáltalán valakinek szüksége?Általánosan elfogadott tény, hogy ha a férfi pénisze nem ún. mikropénisz (erektált állapotban 7 cm-nél rövidebb), akkor onnantól…..