Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rezeg a léc

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyílt válasz Bódis Kriszta nyílt levelére  Kedves Kriszta, hetek óta töprengek, mit válaszoljak 1-2. nyílt leveledre, amely ma is a facebook oldaladon olvasható nyilvánosan, és meglepi azokat, akik a kevés hatékony női együttműködés példájaként ismerték közös…..
rezeg a léc 2011.06.17 09:55:09
@hobbihilda:

Nyakló nélkül szereted kavarni a szart, provokálni, aztán pereskedni. Leülhetsz, egyes!
rezeg a léc 2011.06.17 19:42:03
@Reklámszatyor:

Kedves ma született reklámszatyor!

Gusztustalan a pucsításod valakinek, aki szereti, ha mások végzik el a munkát, és ő felveheti érte az elismerést. Ezt rendszeresen műveli és nem csak az ICÁsokkal, meg a Tűsarkasokkal. Ez az ő általános morálja. Mások munkájának kisajátítása, saját név alatti feltüntetése neki mindennapi gyakorlat.

Amikor meg dolog volna, eltűnik a fedélzetről.

Amúgy, aminek meg kell szűnnie az nyilván meg fog. De nem azért mert te itt magadat csapkodva kavarod a műkakit, és nyalsz.
Az Index nem engedett egy nyilatkozó kérésének, s élt a törvény adta jogával: ma ez Magyarországon forradalmi tett.A szóbanforgó nyilatkozatot Balog Zoltán adta, akiről az a hír járja, hogy a romákkal foglalkozó kormányzati megbízott lesz. A magyar média még azzal a joggal sem…..
rezeg a léc 2010.04.16 13:29:06
@nem1rem1:

író vagyok és csak azt tudom neked mondani, hogy egy mondatnak marha sok értelme lehet attól függően, hogy ugyanaz, hogy van megfogalmazva, és hol a vessző és a pont, klasszikus példa:

"Királynőt megölnötök nem kell félnetek jó lesz"

úgyhogy nem, nem értek egyet Kóczián Péterrel, az az interjúalany joga megmondani, hogy hol legyen a vessző a mondatban, és hogy az egyik szavát nem lehet átírni egy másik szóra kifejezésre, vagy éppenhogy át kell írni, mert pontatlan a leírás...

én így gondolom és tartom magam ehhez, politikai kérdésekbe pedig nem mennék bele, mert nincs időm naponta ötvenszer kifejteni részletesen a világnézetem, és érvelni az elképzeléseim, álláspontjaim mellett,

üdv,
oázis