Regisztráció Blogot indítok
Adatok
June Miller (törölt)

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A januári német Vogue címlaplánya Toni Garrn (itt), a magazinban pedig látható egy hosszú fotósorozat a hölggyel, akit sokan napjaink Brigitte Bardot-jának kiáltottak ki. A régies hangulatú képeket Camilla Akrans készítette. ..
June Miller (törölt) 2009.12.30 04:20:14
@Scala: én még Lara Stone-t is beírnám a keverékedbe!
Egyébként elég híres már most is, szinte minden kifutón ott van.
Szemöldök: nekem határozottan tetszik a szőkített szemöldök, bár sokan azt mondják, hogy a szemöldök adja meg az arc karakterét. Én ezzel vitatkoznék!
Csecsebecse Eva by Eva Longoria 2009.12.23 01:31:00
Tényleg nem tudok már olyan személyt mondani, aki ne adna ki saját parfümöt - mivel még mindig nem álltak le ezzel a cégek, továbbra is kifizetődő üzletileg a celebparfüm... Persze, lehet mondani, hogy olcsóbb, meg könnyebb cserélni meg izé, tőlem azonban távol áll. Ezúttal…..
June Miller (törölt) 2009.12.29 03:55:20
@Virgogirl: én nem Én -re gondoltam itt "szpesöl":-)
@Scala: Zséda. Jajj! Nem hallottam mostanában-hál istennek, de minden óriásplakáton ott lóg valami Avon, v nemtom' milyen reklámarcként. Am már nem cuki- most a szexi nő stílust vette fel. :-)

Na találjunk ki sztárokat, akik még nem dobtak ki celebpacsulit! Én mondok: Madonna!
Csecsebecse Parfümpéntek - hírek 2009.10.16 09:19:24
Fergie lesz az Avon legújabb sztárillatának arca - Reese Witherspoon, Patrick Dempsey, Courtney Cox Arquette, Jennifer Hudson, Salma Hayek és Derek Jeter után. A parfümről még nagyon keveset lehet tudni (Fergie nyilatkozata szerint "friss, vonzó illat, olyan nőnek, aki nem fél…..
June Miller (törölt) 2009.12.26 06:31:14
@Scala: A Julie&Julia szinkron nélkül van meg ( felírattal), csak Meryl Streep-pel ebben a filmben az a probléma, hogy felvesz egy nagyon irritáló hanghordozást- de hát a szerep ezt kívánta meg!
June Miller (törölt) 2009.12.28 05:12:28
@Scala: sztem tudom kivel: Virgo???? Aha- blogolás- az egész film alatt Virgora gondoltam!:-)
@katarocks: éppen tegnap beszélgettem egy bnőmmel, h a karácsonyi ünnepek alatt 20 részt nézett meg a születettből- és azt beszéltük, hogy annyira tipikusan adja vissza az amcsi kertvárosi , kispolgári életformát.- amúgy én még egy részt nem bírtam végignézni... annyira taszító, mind a történet( amire nem jöttem rá, hogy mi lehet), mind a szereplőgárda!
June Miller (törölt) 2009.12.29 03:48:06
@katarocks: :-DD
@Virgogirl: aha, de a szül. fel-ben van valami gyilkosságosdi is, nem??:-)
@Scala: az én "férjem" minden sorozattól hány! Különösen a SATC-t utálja, már csak abból, amit elmeséltem neki belőle:-D
A meglehetősen sikeres Intimately Beckham után új illatpáros kiadására készül a híres házaspár. A Signature nevet viselő illat-duó szeptemberben kerül az üzletekbe.A női parfüm gyümölcsös-virágos lesz; cukrozott alma, orchidea, napraforgó, vanília, pacsuli, ámbra és pézsma…..
June Miller (törölt) 2009.12.26 06:21:48
@cicómicó: @Scala: olcsó illat, snassz, de ennél még az ájtatos üvegre égetett Dante idézet geilosabb:-P
June Miller (törölt) 2009.12.28 05:18:23
@Scala: de engem az irritál, hogy előadják, hogy jajj de szerelmesek+ intellektuálisak, mert ismerik ( illetve a marketingesük ismeri, v rákeresett a google-ban) Dante műveit...:-)
2010. február 20-án érkezik a H&M boltjaiba Sonia Rykiel második kollekciója, ezúttal azonban nem fehérneműket, hanem kötött holmikat vásárolhatunk majd a tervezőnőtől. Az első képek pedig már itt is vannak: ..
June Miller (törölt) 2009.12.26 06:42:22
@Scala: aha, és a show-i annyira irritálóak. pl a 09/10 Fall/winter- borzalmas volt: a modellek hasonló kaliberű "bohóc-ruhában", és mintha részegek lettek volna, úgy vonultak. brrrrrrrrrrr....
Am Scala, ha a nénit megnézed jobban , kitalálhatod, milyen öhm a vallási meggyőződése:-) ( Sorry)
Siri Tollerod Ellen von Unwerth képein grimaszol, duzzog, trombitál, süti-evést imitál... és mindeközben folyamatosan gyönyörű tud maradni :) ..
June Miller (törölt) 2009.12.26 06:36:58
@katarocks: aha, mert be is van lőve, nyugodj meg, mint ált. a modellek...- és most ezt nem gonoszságból írtam!
Drága Olvasók! Ezúton szeretnék mindenkinek nagyon-nagyon boldog karácsonyt kívánni. Mindenkinek köszönöm az eddigi és a további jó kívánságokat is (érkezzen az akár e-mail, komment, vagy bármi más formában). Még egyszer nagyon boldog ünnepet kívánok…..