Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hamming

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Enikőt szombat este hívta fel a Saphir Aqua hotel, hogy hiába fizette ki előre és vette meg a vonatjegyeket, mégsem mehetnek wellnesshétvégézni, mert tulajdonosváltás történt. Minthogy nemaradjle.hu-s kuponnal foglaltak, lemondási opciójuk nekik nem volt, csserébe viszont a hotel…..
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
IrodalmiCentrifugA Férfi-étvágy 2010.11.24 07:00:00
"A levegőben olaj, kávé és sült hús illata keveredik a sorban előttem álló lány parfümjével. Mmm, Bulgari Blue, finom. Óvatosan megnézem, kihez tartozik ez az illat. Elegáns cipő és decens fekete harisnya simul a formás vádlikra, felül bőrkabát...""Nagyon…..
Október 14-én Harcsa Veronika kilépett az Erik Sumo Bandből, ezért a zenekar többi tagja úgy döntött, hogy jelen formájában leállítják a közös zenélést. A közlemény szerint Harcsa már nem érzett olyan lelkesedést az Erik Sumo iránt, mint régebben, így nem is tartják…..
A videómegosztó közösségeket világszerte sokkolta egy felvétel, amelyiken egy piros kapucnis tinédzser lány egy műanyag vödörből dobál néhány hetes, nyüszítő, élő kiskutyákat egy festői szépségű, sebes folyású folyóba. A lány végig jókedvű, nevetgél, mintha mindezt…..
hamming 2010.09.02 21:27:12
@bitblueduck: 20 éve nálunk is vízbe folytották a macsekokat, de 2010ben szimplán tahóság az ivartalanításon spórolni. Inkább évente bezsákolsz 2-3 cicát?
hamming 2010.09.02 21:23:14
Seth MacFarlane, a Family Guy készítője biztos sokat gondolkodhatott már azon, hogy vajon miért nem verték még pofán egy bazinagy kereszttel, hiszen nincs olyan hónapja az évenek, amikor valamelyik katolikus ligát, egyesületet, nőegyletet ne sértett volna vérig animációs…..
Bár régóta ígérjük, hogy lesz ilyen is - mégis ez az első sörbeszámolónk. Nem akarunk persze az erre szakosodott, tematikus blogokkal versenyezni - de úgy érezzük, tudunk újat mondani a sörmárkák terén. Magyarországon ma méltánytalanul periférikus helyet foglalnak el a piacon…..
A Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft az EME Zrt felelősségére hivatkozva nem akarja visszafizetni a saját vizsgálatuk szerint is feleslegesen kivetett fantombírságot. Naiv ügyfél telefonon fizette a parkolást, aztán a bírságot is befizette, aztán most nézhet: 2010.01.27-én a…..
Style & Budapest Anna, 25 2010.02.02 16:27:00
És igen, megtaláltuk Annát, akit néhány hete kerestünk, miután rátaláltunk a http://www.whatkatiewore.com/ blogon. Ezentúl ő is állandó szereplője lesz blogunknak, nézzétek, kommenteljétek, szeressétek ;)fotó: Szeberényi Adrián (http://www.pasti.hu) Kabát:…..
hamming 2010.02.02 22:18:25
hamming 2010.02.02 22:18:59
Ha az Onedin-család epizódjai megérdemeltek annyit, hogy minden következő előtt legyen egy rövid összefoglaló, talán érthető, miért kell megvetnem itt az ágyat Sipos Zoli barátom Ford Sierra vásárlásának. Az ominózus bécsi kirándulás előtt egy nappal Zoli, alias streetsta…..
A minap találkoztam egy ismerősömmel Rammal, aki maga is erőteljesen blogol (www.ramsstyle.blog.hu).Neki zenélő, videós hiper-szuper kis oldala van míg én csak szerényen írogatok, hátha akad valaki akit esetleg még érdekel is a dolog. Először elkezdte adagolni nekem is a mindenféle…..
Valamiért a legtöbb sikeres negyvenes 1963-64-ben született.Sokuk még nagyon jól is néz ki, de főként a karrierjük dübörög, és egyesek nagy hatással vannak a világ folyására is.1. Michelle Obama. Éppen ma 46 éves a First Lady. Amellett, hogy ott virít férje mellett a…..
Jó ideje nem írtam Eráról, a kombi fekvőlámpás Mercimről, mert, ha úgy vesszük, nem is volt mit. Ződcséges Merdzsóként szépen teszi dolgát, indul, megáll, viszi az Ikeát, kilencfelet eszik így télen, városban, fogatlan szájával szépen morzsolgatja a kilométersercliket.…..
Elvesztettem egy jó pasit, mert biztos arra gondolt, hogy ezt a balhés csajt jobb is elkerülni.A kép innenElveszíteni az újat a régi miatt! Társaim biztatására leírtam nem átlagos történetemet, mert kíváncsi vagyok mit szólnak hozzá a kommentezők.Egy elég hosszú…..
Bigyóblog Wifiből áram? 2010.01.12 15:13:09
Elsőre nem hittem. Másodszorra sem. Arról van szó, hogy bemutattak egy kütyüt a CES-en, mely vezeték nélkül tölt fel akkumulátorokat. Ha jól értem, ha az Airnergy wifit talál, képes valahogy árammá alakítani és feltölteni az aksit. A CES-en ki is próbálták, egy 30 százalékon…..
Rossz hír a rajongóknak, hogy az idén tavaszra beütemezett Slayer-turné, ami a tavalyi elmaradt koncertek pótlására szolgált volna, ismét csúszik (így a bécsi is), ugyanis Tom Araya énekes-basszugitáros még nem gyógyult meg teljesen. Ősszel az ő hátproblémái miatt mondták…..
hamming 2010.01.09 16:24:03
Sziasztok. Tegnap a munkahelyi szerver gépen érdekes programra bukkantam. KGB Employee Monitor.   Utánanéztem, és kiderült hogy egy kémprogram, ami minden billentyűzet lenyomást, képernyőmozgást, meglátogatott oldalak helyeit meg kismillió dolgot ment.   Szedtem le a…..
Mindig öröm, ha egy hazai készítésű játékot mutathatunk be a KMK-n. A Car Parkot Mediakurva, az egyik fejlesztő ajánlotta a kommentek között, hogy mondjunk/mondjatok róla véleményt, építő jellegű kritikát. Maga a játék nem hoz semmi extrát a parkolós játékok…..
hamming 2010.01.04 19:13:56
Az alábbiakban egy összetört édesanya levelét tesszük közzé, aki a tragikus körülmények között elhunyt fia ügyeit próbálta meg lezárni az OTP-ben.„Fiam 2009. április 21-én tragikus autóbalesetben elhunyt. Egy héttel később a menyasszonya és én a szükséges papírokkal…..
hamming 2010.01.04 13:05:23
@egyittlakó: @Tonyk: mi a barátnőmmel 26 év alattiak vagyunk és a CIB-et választottuk, így arról szólt a fenti leírás. (Belföldön ingyenes átutalás, profi internetbank, 0ft számlavezetési díj, 7% kamat a szintén ingyenes megtakarítási számlán.) 26 év fölött nem tudom, hogy jó-e a CIB, de az OTP-nél csak jobb lehet.
A dél-texasi Corpus Christi város bírósága többrendbeli rongálásért és marihuána birtoklásáért nyolc év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a 18 éves Sebastian Perez-t. A fiúra huszonöt festékszóróval elkövetett esetet bizonyítottak rá, amivel a rendőrség szerint…..