Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kapcy

1 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi történik Mátéval? a) delfinhangot szerelnek a torkába b) mikiegeret tetoválnak a gégefedőjére c) fogfehérítik ..
kapcy 2013.04.19 09:31:53
b)
Álommeló Brigád Álommeló 2012.11.12 13:34:11
Hamarosan indulunk ;)..
Áprilisban volt egy történetünk, hogy a Pizzafutár.hu túlvállalta magát kuponilag, és szinte alig tudják teljesíteni az előre kifizetett pizzarendeléseket. Zsoltnak például egyáltalán nem sikerült beváltania, minthogy közben az étterem "technikai okok miatt átmenetileg nem…..
kapcy 2011.07.20 10:22:41
@cdrom70: Pontosan az történt amit leírtál. Amint kiderült, hogy a leégett konyha helyreállítását nem tudják finanszírozni, mindenkinek aki nem váltotta be még a pizzafutáros bónuszát, automatikusan jóváírtuk az egyenlegén a bónusz árát.
A homárba beíró Zsolt azért elégedetlen, mert a jóváírás helyett utalást kért és ezt csak késve kapta meg.
kapcy 2011.07.20 10:24:09
@potus: Mindenkinek vita nélkül azonnal visszautaltuk a pénzét (ha ezt kérte a jóváírás helyett), a homárba író Zsolt levele egész egyszerűen elkallódott amiért elnézést kértünk és visszautaltuk a pénzét.
Túlvállalta magát a Pizzafutár bónuszbrigádos akciójában. Az oldalukon szereplő info szerint sikerült 5600 kupont kinyomniuk, ami viszont torlódást eredményez. Misztikus módon, ha készpénzért akarna valaki pizzát rendelni, akkor az azért 70 perc alatt megvan. Kuponnal 5 óra lett…..
masszázsblog Kuponos átvágás 2011.04.19 13:51:00
Sosem masszíroztak még meg szakszerűen, avagy sosem voltam még masszőrnél/masszőznél, leginkább anyagi okokból.Mostanában gyakran kapok érdekes akciós ajánlatokat emailben, többször vásároltam így kuponokat - ez történt most is, így jutottam az első masszázsélményemhez.A…..
Ma meghallgattam a Barcamp konferencián azt a beszélgetést, ahol a közösségi vásárló oldalak képviselői "csaptak össze". Maga a beszélgetés számomra jelentős plusz információt nem adott, ellenben sok kis apró elemmel gazdagodott a tudásom. De végig motoszkált bennem…..
kapcy 2011.03.30 23:33:51
kapcy 2011.04.01 09:31:17
@kozjegyzo: igen, ahogy a könyvben meg van írva, a magyar piacra érkező multik első körben szó szerint felvásárolják a mozijegyeket teljes áron (volt olyan, hogy a mozival való minden egyeztetés nélkül), majd továbbadják 50-75% kedvezménnyel. azt meg tudom ígérni, hogy mi ilyet nem fogunk csinálni :)

ami a követés abbahagyását illeti, vállalható a leiratkozók száma, kevesebb mint a feliratkozók 5%-a iratkozik le. kimondottan jónak tartom, hogy így tisztul az adatbázis, azaz csak az kapja meg a hírlevelet akit tényleg érdekelnek az ajánlatok (pont ezért mi nem adatbázisokat veszünk, azaz olyanoknak nem küldünk hírlevelet aki vmilyen ajándék miatt iratkozott fel egy adatgyűjtő oldalon).
de a lényeg: jó szolgáltatást szeretnénk adni. már sokan most is programajánlóként használják a bb-t, megnézik, hogy pl. milyen éttermet próbáljanak ki legközelebb. erre erősítünk rá és hamarosan indulunk a személyre szabott ajánlatokkal a gravity ajánlórendszerét használva.
Még fel sem ocsúdtunk, a keynote hatása alatt álmosan dörgöljük a szemünket március 25-ét várva, és tessék. Már most iPad 2-t hirdető nyereményjátékba botlunk.A Bónusz Brigád oldalán található a felhívás, aki a legtöbb ismerősét veszi rá, hogy regisztráljon az oldalon…..
Appleblog Mire jó az Apple TV? 2010.12.16 17:18:00
Egy igen alapos Apple TV-tesztet készített nekünk Ottó, akit a blogon Időmilliomos apukaként is ismerhetünk. Ottó Kaliforniában él, így a szolgáltatások miatt neki nyilván többet jelent a készülék, mint nekünk jelentene. Viszont épp ezért fontos, hogy az ő véleményét…..
Korábban már beszámoltunk a VeddVelem.hu indulásáról. Nemrégiben startolt el egy hasonló, csoportos kedvezményeket kínáló szájt, a BónuszBrigád.hu is. A szolgáltatás egyik alapítóját, Kaprinay Zoltánnal beszélgettem... Hogyan jött az ötlet? Egyáltalán, miért gondoltátok…..
kapcy 2010.09.08 00:27:07
@Pumpili: javítottuk, kösz!
Komolyan meg vagyok zavarodva, mióta olvastam Kaprinay Zoltán levelét. Annak idején ő készített exkluzív videótesztet nektek New Yorkból az iPadről, remek kapcsolatainak hála viszont folyton értesül a nemzetközi helyzetről is. Egy ilyen ionizált információáramlás részeként…..
Az Apple után a Google is megpróbálja megvetni a lábát a táblagép piacon. Eric Schmidt, a Google vezérigazgatója ugyanakkor józanabbnak tűnik, mint az Apple vezetője. Szerinte egyáltalán nem biztos, hogy az Apple jó úton jár a mostani, első generációs iPad koncepciójával, és…..
Itt nem feltétlenül a megjelentető napilap a hibás, de valaki elrontott pár dolgot ebben a gyászhirdetésben. 15 éves volt, fia van, idén halt meg, de már évforduló....zavaros.....