Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Space

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Till Attila és Ördög Nóra vezeti majd a TV2 induló Kismenők nevű tehetségkutató műsort gyerekeknek, a négytagú zsűriben Ábel Anita, Hajós András, Lajtai Kati énekesnő és Apáti Bence balettművész foglal majd helyet. Tilla és Ördög lesz a két csapatkapitány, ők osztják el egymás között a csapatokat.…..
Space 2016.03.10 15:22:23
@Atanos: A pénz beszél, a kutya ugat. Nincs ezen semmi meglepő.
De nagyon gyorsan! Tudom, nehéz toldozgatni-, foldozgatni azt a fránya, ingatag lábakon álló költségvetést, amelyet mindenféle frinc-franc, passzió, egy kis migráns-hiszti, vagy akár néhány kormány közeli haver kedvéért bármikor megtettek, és megtesznek a mai napig is. Ám…..
Space 2015.11.04 15:29:37
@$$$=$$$: Nem volna szabad éhezni egyetlen gyereknek sem! Nem ötszázezernek, v. hatszázezernek! Gondolom van szép kis autókád, nem jelent gondot, hogy naponta husika legyen az asztaladon. Javaslom, autókázzál el Magyarország északi régióiban, Miskolc, Sátoraljaújhely, stb. körzetébe, ott meg lehet tapasztalni, hogy milyen körülmények között élnek (vegetálnak, küzdenek!) emberek. Egyébként Budapesten is lehet találni hasonlókat.
Sokaknak gondot okoz a fogak elszíneződése, ennek megszüntetése azonban drága fogorvosi beavatkozást igényel. Van azonban olyan praktika, amivel olcsón kifehérítheted a fogaid, mindössze banánhéjra, fogkrémre és fogkefére van szükség hozzá. Így fehéríts fogat…..
A Fidesz mai bejelentése Az Index mai értesülése alapján kormányra kerülésekor jó alaposan átvariálná a közszolgálati médiát, többek között felszámolná a Magyar Távirati Irodát (MTI) a Fidesz. A hír kapcsán vitába keveredtünk pár kollégával, hogy vajon mi lehet a…..
Space 2010.01.07 20:42:54
@juliosastre: Én még nem olvastam olyan MTI hírt, ami úgy keződött volna, hogy Iszel Tünde levetkőzött, Zalatnay felöldözött, az XY-nak kiesett a szeme... hát, ez a bulvár. Szerinted hol van ilyen jellegű MTI hír?
Space 2010.01.07 20:46:00
@kis kály: Szerintem semmit nem fényeztek, bár mindenbe bele lehet magyarázni mindent, bármit.
Egyébként te mindig hibátlanul dolgozol? Soha nem hibázol? Akkor talán nem is dolgozol. Hiszen, aki nem dolgozok, az nem is hibázik. Hát, inkább máshova kéne az atom... Lenne ötletem.
Space 2010.01.07 21:01:46
@helota: Szerintem a véleményed nem "független"! Lerí róla(d) a politikai hovatartozásod! Nem lehetne legalább a véleményekből kihagyni a politikát? Vagy már ennyire a véretekben van? Itt már semmi nem politikamentes? Még a "saját" vélemény sem? Akkor az már nem saját! :((
...akkor meg nem kéne hangoztatni - szerintem.