Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boddah

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap kimerítő interjút adtak le a Zárórában, ahol a bizonyos körökben fétisként tisztelt Veiszer Alinda kérdezte a bizonyos körökben fétisként tisztelt színésznőt...
Minden műsorvezető rémálma az élő adásban elkövetett baki, iszonyú égés belesülni a szövegbe, vagy elkúrni a mellettünk álló nevét, esetleg egy basszameggel zárni a felkonfot, de Sarah Murdoch, az ausztrál Topmodell házigazdája még erre is rátett egy lapáttal. Az élőben…..
 Jimmy Jump már haknizik, és akár a Tv2-n is. Az évad legbénább médiahackje, meg a megélhetési idióta...
Tavaly januárban írtunk egy nagyon vicces esetről, amikor is Csenki Attila a Best magazin egyik újságírójának kamuzott saját magáról, USA-ban élő ikertestvérről meg hasonlókról, a hetilap meg nem nem ellenőrizte le az infót, és lehozta a bődületes baromságokat az…..
Igaz, hogy csak januárban tér vissza Hank Moody diszfunkcionális családja (hogy hordjon a Showtime programming igazgatója nejlonzoknit és szandacipőt örök életében), de trailer már van is, benne egy szakállas, és feltűnően Brad Pittre hajazó Rob Lowe-val, és a már megszokott…..
Callum Keith Rennie-ről a jóisten sem mondaná meg, hogy ötven éves, pedig veterán kanadai színész idén szeptemberben éri el az ötödik ikszet, vagy hogy is szokták ezt mondani. 1993 óta van a szakmában, bár a színészet már 25 évesen érdekelte, viszont pár közepesen sikeres…..
Boddah 2010.06.30 15:54:25
Subba Szuperpuma: Cyborg Macs 2010.06.26 18:12:00
Oscar hátsólábait egy kombájn zúzta le tavaly, de gazdái nem adták fel. Felkeresték a Crocs-os idegsebészt, és kipótoltatták a hiányzó részeket. Így most ő a legforróbb fémkopogós cybermacska! Akinek van igénye erről bővebb és értelmesebb beszámolót olvasni itt…..
A dél-afrikai világbajnokság nézettsége rekordokat döntöget az ESPN-en, persze csak a saját kategóriájában, mert a soccer, ahogy arrafelé nevezik, még mindig csak egy marginális sport az amerikaiaknak, amit főleg lányok játszanak. A csapatuk lelkes, szorgalmas és nem mellesleg…..
Komolyan nem értem, miért nézik ennyien a nálunk Dr. Csont néven elhíresült sorozatot. Az alapfelállásnál elcsépeltebbet, a nyomozó antropológusnál meg kifacsartabb fősodort azért nehezen lehetne találni, a színészek annyira nem jók együtt, és a történetek (már amennyit…..
Nem kapott újabb évadot, lehetőséget Tim Kring sorozata, a Hősök, nem fejezhette be úgy a történetet a készítő, ahogy azt elképzelte, már ha volt neki egyáltalán világos elképzelése arról, hogy mit akar kezdeni azzal a katyvasszal, amibe a második és különösen a harmadik…..
Subba Reklámelhelyezés FAIL 2010.05.24 12:15:00
Minden tiszteletünk Böjte Atyáé, de ez azért csinos lett!..
A Nike VB-re kihegyezett reklámjára egyik kommentelőnk hívta fel a figyelmet, köszi szépen, borgh egy sörre vendégem, ahogy megnyerjük ezt az afrikai bohóckodást. Szóval a kisfilm lenyűgöző, meg sem merem tippelni mennyibe került, de az árából egy magyar nagyjátékfilm, az…..
  Valami hirtelen, és nagyon megtetszhetett a szocialista pártnak a Lehet Más a Politikában. Először ismeretlenül is elég vonzó partnernek találta ahhoz, hogy közösen törjék meg a Fidesz ellenállhatatlannak tűnő kisugárzását, aztán az sem tántorította el, amikor a…..
Ahogy azt már március elején megírtuk, a köztévé interjúsorozattal is készül az április 11-ei választásra. Az Estében egy-egy országos listát állító párt listavezetője (vagy akadályoztatása esetén az általa kijelölt politikus) mutathatja be választási programját egy 25…..
Hüvelygombába belefásult sorstársaim azt hiszem egyetértenek velem abban, hogy ha minden, a tévében látható reklám csak feleannyira lenne lenyűgöző, mint az itt beágyazott kutyaeledeles cucc, akkor nem kapcsolnánk át másik adóra, nem töltögetnénk le (na jó, de), hanem néznénk…..