Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kreutzere

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap a Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató első napját már több mint hatvanezer látogató látta, köztük mi is. A Magyar Honvédség Grípen vadászgép An-26 szállítógép alkalmi kötelékén kívül hét nemzet - orosz, török, kettő olasz, spanyol, lett és…..
Kreutzere 2013.08.05 18:14:53
Tamás Galaxyjában egy év alatt pusztult el a GPS-vevő, amit hivatalos szervizben nem garanciálisan 50 ezer forintért javítottak volna. Szerencsére azonban bátran rákeresett a jelenségre az interneten, ahol kisvártatva megtalálta a 0 forintos megoldást: Megosztanék egy saját…..
Kreutzere 2012.07.31 14:13:54
@zotya75: ja hát világ egyik legnagyobb technikai cége de valószínű ne vegyél tőlük semmit.

Furcsa hogy másik 100 millió termék tulajdonosának meg semmi gondja nem?
Mielőtt belevágnék, annyit elmondok, hogy nem a régen minden jobb volt beszél belőlem amikor azt mondom, hogy "nem a jó irányba megy a játékipar". Nem a c64 előtt görnyedő hétéves kisfiú szólal meg, mert bár a mai napig bennem él ő is, közben azért voltak korszakaim,…..
A múlt heti kölni gamescom játékshow idén is amolyan E3 light volt, a nyári Los Angeles-i buli után kevés nagy bejelentéssel, a híreket leginkább a "na, XYZ játékból kiadtak egy új videót" típusú nemannyirabrékingnyúzok uralták. Meg a DOTA2. Nem hiszem, hogy bárkinek…..
Az MTV, nem nem a Magyar Televízió, hanem a Music Television elhagyta logójából és a station id-kből a „music television”-feliratot. Vagyis a csatorna ezentúl már nem is Music Televison, hanem csak MTV. Emtíví. A huszonkilenc éve működő és tulajdonképpen a videoklip ,…..