Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_DelMare_

45 bejegyzést írt és 248 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap ajánlottam ezt a filmet a tévéajánlóban, annak alapján, hogy régen láttam, és akkor nagyon megfogott, de azt nem sejtettem, mennyire irtózatosan aktuális még mind a mai napig! Persze, nem formai és stilisztikai dolgokban: az Aki szelet vet 1960-ban készült, Hollywoodban, ennek…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Krzysztof Kieslowski közel egy évtizedes dokumentumfilmes múlt után forgatta le első játékfilmjét, a Forradást, így tán nem meglepetés, hogy itt még igen messze vannak jóval későbbi, színes és egyéb fesztivál-kedvenc művészfilmjeinek erős stilizációi, valamint mélyen lírai…..
A Didi... Szóval a Digisporton Tottenham Hotspur-AC Milan. Szerintem hajrá hülye angol hülyék! 20.15-től monstre sportközvetítés, sok szakértő szakértővel, de a nettó meccs nyilván 20.45-kor kezdődik. Utána 23.30-tól összefoglaló a Schalke-Valencia meccsről.Alternatívának…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.03.03 09:30:00
Némiképp spoileres infó Michael Scott sorsáról itt. Itt meg a Salon.com írása arról, miért kellene befejezni a sorozatot ezzel az évaddal.Állítólag Jessica Simpson lehet az X-Factor USA egyik mentor-zsűritagja. Simon azt bírta mondani, leszarja, mit gondol róla Steven Tyler. Right…..
Alapsztori: Egy bérgyilkos felfogadja tanítványnak egyik korábbi áldozata fiát.Húzónév: Jason Statham, Ben FosterMűfaj: akció, thrillerTrailer ittAmire számítottam: Langyos vagy esetleg gyenge filmre, ezerarcú Stathammel egyébként sem vagyok túl gyakran megelégedve.A szigorúan…..
Ez A mestergyilkos remake, az eredeti, hasonló című 1972-es verzióban Charles Bronson játszotta enyhénél jobban mániás, végletekig pipifaxos, professzionális bérgyilkost, itt Jason Statham, a jelenkor egyik legnagyobb akciósztárja alakítja a címszereplőt. A történet laza váza, a…..
Meg merjem nézni a film+ esti meséjét? A Yonggari - Az űrbéli szörny című dél-koreai scifi minden kétséget kizáróan ótvar nagy baromság lesz, viszont már korán kezdődik (19.15-től), és Vévé Bécinél és Vévé Lacinál egészen biztosan szórakoztatóbb lesz...A nap filmje…..
Az m1-en, 21.50-kor kezdődő Se ördög, se angyalig semmit. Mondjuk, ez sem valami óriási etwas, csak amolyan bájos, szolid kis francia krimi egy operatőrlányról, aki olyankor is nyomta a 'rec' gombot, amikor talán hasznosabb lett volna elfordulni. Lakótársat keresünk! rendezőjének,…..
Geekblog Oscar 2011 live blog 2011.02.27 17:08:00
Mint minden évben, a Geekz Oscar-bubusa, Ringsider kolléga vezetésével idén is végigkommentálhatjátok a közvetítést, és izgulhattok kedvenceitekért, Marlon Brandóért, Al Pacinóért, Ryan O'Nealért... ja, nem 1973 van? Hát akkor kezdődhet a buli, én, WF, meg inkább megyek…..
_DelMare_ 2011.02.28 01:11:55
@dzsoni bikicsunáj: az h a 127h és TG nem lesz túl díjazva az oké, de bátor kijelenteni h a TKS meg bukni fog.
Valójában, tényleg ennyire egyszerű a recept: fej, test, fej, test és KO. Megütöd a fejét, erre felkapja a kezét, szabaddá, védtelenné válik a teste. Ekkor odasózol, vesetájra. Nem okoz brutális sérülést, csak iszonyúan fáj, le is húzza egyből a könyökeit. Ekkor megint…..
_DelMare_ 2011.02.27 14:54:32
@bog.art: én nem szeretek senkit sztárolni, főleg akkor amikor az menő is egyben (ergo CB szerintem is baromi jó), de Bale-t és Rourke-t alapjáraton felesleges egymás fölé-alá helyezni. mindkettő zseniális volt.
_DelMare_ 2011.02.27 15:46:42
19.55, tv2 - Kapj el, ha tudsz! Spielberg mester perfekt szélhámos-filmje az ezerarcú és mindenkit átverő Leonardo Di Caprióval. (Az "úgy utálom kapribogyót" jellegű esetleges kommenteket szó nélkül kimoderálom!) Persze, hogy látta már mindenki, de szórakoztató és jól…..
Egyeseknek lesz, ugye, Olympique Lyon-Real Madrid (tv2), illetve København-Chelsea (Digisport). Ezalatt a kettesek nézhetnek (ha van legalább két tévé a családban) Személyes vonatkozást (Viasat3, 21.30), melyben "Michelle Pfeiffer" egyedül neveli süketnéma fiát. egy bulin…..
Hamarosan jön Kiefer Sutherland internetes sorozata, amiben bérgyilkost alakít. Van egy promónk. ..
Feltételezem a legtöbben láttátok már Quentin Tarantino második mozifilmjét, a Ponyvaregényt. Az alkotás klasszikussá vált és bizony rengeteg szöveget használnak belőle még ma is. A Dr. House sorozatban az egyik jelenetet dolgozták fel/figurázták ki. Lehet, hogy kissé erőtlen…..
Filmdroid Újabb Limitless poszter 2011.02.22 16:09:01
Bradley Cooper lepukkant írót játszik a Csúcshatás (Limitless) thrillerben, majd egy pirula hatására záporozni kezdenek az ötletek, újra sikeres lesz. Ám a gyógyszernek vannak súlyos mellékhatásai is. ..
_DelMare_ 2011.02.22 19:39:18
Mikor Jack Finney a negyvenes években megírta az Invasion of the Body Snatchers című regényét, nyilván nem gondolta, hogy minimum négy különböző mozifilmverzió készül majd belőle, több scifi-tévésorozat jónéhány idevágó epizódján kívül. E legújabb, Invázió című…..
asanisimasa The Joneses (2009) 2011.02.21 20:10:00
Az 1967-es születésű Derrick Borte viszonylag kései rendezői bemutatkozása ez a mozi, mely azok közé a filmek közé sorolható, melyek nem kevesebbet, mint a fogyasztói társadalom visszásságait kívánják górcső alá. The Joneses, tehát Jonesék a film kezdetén látványos…..
asanisimasa Brother (2000) 2011.02.14 14:59:00
Mi sem árulja el jobban, hogy Takeshi Kitano ezt a filmet elsősorban nyugati forgalmazásra szánta, mint az, hogy 50 lap mélységig nem dobta ki a gugli hagyományos japán írásmódját a Brothernek. Pedig azokat a krikszkrakszokat annyira szeretem kitenni a címsorba... De maradjunk annyiban,…..
Hát, sokan nyilván azt, hogy megússza-e ép bőrrel a mai napot Ibra? AC Milan-Tottenham Hotspur a tv2-n. Remélem, adnak azért a tökös angol gyerekek az arcára...Alternatívaként megnézhetjük, honnan kaphatta Angelina Jolie az örökbefogadási lövését: a Határok nélkül című…..
Kétmillió nézővel ment a Való Világ4 nagy érdeklődéssel várt szombati párbaja, ráadásul 18-49-ben 43,1 százalékos nézettséget hozott a műsor, azaz a tévénéző fiatalok közel fele volt kíváncsi arra, melyik alfahím jut vissza a villába. A sajtóközleményben még több…..
_DelMare_ 2011.02.14 21:44:13
@manager2008: azért óvatosan a tényekkel. nehogy Mel Gibson meg a Die Hard-ban kezdjen lövöldözni a végén.. :)
_DelMare_ 2011.02.14 22:27:39
@manager2008: ebben igazad lehet, lövésem sincs, bár hozzáteszem h termékkapcsolás nélkül is behozza az árát a mozi ugye. a törvény be vagy be nemtartása meg hát igen, Annamari rlz.

@Jester: már nem vagyok biztos benne, h nem lesz így is elég feszkó a pintyóban. most kezdenek csak cincogni az egerek..
Úgy tűnik, mára külön műfajjá nőtte ki magát ez a kézikamerás áldokumentumfilm, valójában horror és/vagy katasztrófafilm, melyet először (adjuk neki) talán Ruggero Deodato mutatott be, mint Cannibal Holocaust. Majd követték rengetegen, a remek belga Veled is megtörténhet-től…..