Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MicRoby

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fékezz rövidebbet! Ghostrider él 2011.01.30 13:45:00
  Bocsánat, hogy csak ilyen hirtelenjében szegezem nektek ezt a vitathatatlanul fontos kérdést, de a Ghostrider, ugye megvan mindenkinek? Ugye, igen? Az őrült faszi, aki 300-zal szokott volt a svéd autópályákon szlalomozni, aki számtalanszor rakta már a cső rossz végére a…..
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
- Elkúrtuk, elvtársak. Nem kicsit, nagyon. Szégyent hoztunk a vörösökre.Na ez lehet az az első pár mondat, amit Luca di Montezemolo intézett az egybegyűltekhez a Abu Dhabi-i nagydíj után. És akkor még nem is tudja, mekkorát csalódtam bennük én, itt, a képernyők előtt, mintha a…..
Miért van ez? Amiért a pszichológusok, meg a bőrsejtológusok is mondják, hogy az ember hét évente alapjaiban változik meg. A hét persze nem szentírás, inkább olyan hat-nyolc év a vízválasztó, ami sokak szerint a párkapcsolatokban is válságidőszakot jelent, ha éppen teljesen nem…..
Tudom, darázsfészekbe nyúlok ezzel a témával, de a nyári szezon egyik aktualitása megérdemel ennyit. Itt a jó idő, végre süt a nap, a depresszió elűzésének egyik legjobb módja a motorozás.Nem kell csodálkozni, elismerem, hogy így van. Régebben én is motoroztam, tudom miről…..
MicRoby 2010.06.20 00:23:05
@cso zsi: Motorosként, autósként egy a kérdés szinte bármilyen közlekedési helyzetben: Biztonságos? Ha nem akkor maradsz a seggeden. A közlekedési lámpák esetében okosabban kellene tervezni és nem lenne sok zebrán álló motoros. Az első linken pl. én előrehoznám a lámpát oda ahol a vastag oszlop van, zebra pedig utána kezdődne, nem előtte. Errefelé a stoppvonal utáni első 2 méteres terület a biciklisek számára fenntartott. Oda bemehet. Nem szabályos de teret ad a motorosnak is úgy, hogy még nem a zebrán áll. És senki nem magyaráz ha bemegyek oda.
MicRoby 2010.06.20 00:53:47
@DaniServigo: 1. Ez nem KRESZ-ből adódik hanem közlekedési helyzetből.
2 .Ugyanúgy kell kezelned, kivéve ha megkülönböztető jelzést használó rendőrmotor például.
3. Londonban motorozok, más országból nem tudok példát mondani. Nincs más szabály viszont tolerancia és mérföldekkel magasabb közlekedési morál az van.
Nem azért, mert a ma reggeli futam első 30 körében több esemény történt, mint az előző évadban összesen, nem azért, mert ismét versenyben láthatjuk a sportág vitathatatlanul egyik legnagyobb alakját, és még csak nem is azért, mert Sebastian Vettel személyében egy nagyon…..
MicRoby 2010.03.28 13:31:47
@Morden: Mansell igen. Ő volt a nagy kedvencem mindig is. Sajnos már akkortájt is "beakasztja a húskapmót" és hasonló okosságokat hallgattunk. Tényleg csak elültetném megnézni másik közvetítést, de gyanítom nem is lenne képes elfogadni a kritikát. Wéber még szimpatikus volt a felkészültségével és hogy javítani tudta magát. Mostanság nem tudom milyen.