Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabados Tamás -

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E-könyv olvasók Shopjunk! 2011.01.10 05:00:00
A történet bevezetőjeként annyit, hogy a várgesztesi villaparkban tett sok-sok évvel ezelőtti látogatásunk során az ottani bolt két kiszolgálója mondta így, amikor valamelyik vevő – például mi – szóltunk nekik, hogy vennénk valamit: „No, megyek…..
Szabados Tamás - 2011.01.13 22:13:22
@Professzore: Ajaj...azt hiszem el vagyok maradva egy brosúrával. Még nem találkoztam a tartalomszolgáltatói kérdőívvel.
Szabados Tamás - 2011.01.13 16:28:50
@Gergely Trisza: Várom a jelentkezésedet. Mi a Syllabuxnál most nyitunk a gyerekkönyvek felé. És elkezdtük a DRM-mentes e-könyvekre való átállást.
Ezúttal beszámolok a Devecserben végzett önkéntesmunkáról, az ottani helyzetről. Egy későbbi bejegyzésben a jelenlegi körülmények figyelembevételével kicsit megpróbálok kitekinteni, elemezni a helyzetet, megtippelni, mi minden történhet még.A képekért köszönet Pótor József…..
Kávézacc Mi legyen a könyvekkel? 2010.06.17 14:56:00
Most már kimondható, hogy tömegkatasztrófa nélkül, mondhatni rendben lezajlott az idei könyvhét (is), úgyhogy végső ideje az ilyenkor szokásos összegzésnek. Lényegében minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve, leszámítva azt, hogy ebben a nagy,…..
Szabados Tamás - 2010.06.17 21:31:43
@.ılı.ılı.: "- a gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy a szerző - ha van rá pénze - megfizeti a kiadót, és így megjelenhet folyóiratban, vagy egy antológiában, és lehet persze kötete is."
Ha piacra akarsz kerülni, anélkül, hogy fizetned kelljen érte, és nem akarsz évekig szemezni az eladatlan példányokkal, válaszd a Syllabux Könyvkiadót: syllabux.com/
A Syllabux elektronikusan és nyomtatott formában is forgalmazza a könyveket, de csak megrendelésre készítünk nyomtatott példányt, és azokat darabra nyomtatjuk. Ha egy könyvet vesznek aznap, akkor egyet.
A szerzőknek a kiadói haszon 50%-át fizetjük a szerzőknek, és minden eladott példány után még aznap utaljuk a honoráriumot.
A Syllabux nem profitorientált vállalkozás, azért hoztuk létre, hogy minél több könyv elérhető legyen.
A kiadó filozófiáját a GYIK-ban találod meg: syllabux.com/index.php?mod=faq
Könyv, könyvtár, könyvkiadó, szerkesztő, lektor, nyomda, ezek komoly dolgok. Könyvbemutató, dedikálás, könyvfesztivál, olyan hivatalos, legitim, felkent, privilegizált ügyek. Ha már valakinek megjelent egy könyve, az valaki. Vagy már az ötödik vár a kiadásra! Katalógus,…..
Szabados Tamás - 2010.04.25 14:28:14