Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PurpleGirl

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dark Soul This is me 2010.06.17 01:59:00
Üdvözöllek!Ha már erre tévedtél, arra kérlek, hogy maradj még egy kicsit. Nem szeretnélek untatni, ezért ígérem, próbálok gyors lenni, bár nem tudom, hogy ez mennyire fog sikerülni, mert bőven van mit mondanom. Nos, mint látod, ez egy blog. Azért hoztam létre, hogy magamról…..
Az ifjú tinisztár dala... Fordította: Geg & Dan  Fordítás a videó alatt. Selena Gomez - Naturally / Természetes Csak rajtad múlik Hogyan fejezed ki magad, és én annyit mondok Ez természetes, ez természetes Mész a megérzésed után Ez ösztönös, nem kell próbálkoznod…..
PurpleGirl 2010.05.07 17:46:36
Lady Gaga ma délelőtt postolta személyesen facebookra legujabb videoklippjét Beyoncéval. Én meg még ma kiteszem ide és lefordítom, jó mi?:) A zene szerintem nem rossz, de a szöveg... Azért az ember kicsit többet várna egy Lady Gaga - Beyonce duótól, mint hogy több mint 10 versszakon…..
Elismerem és tiszteletben tartom, hogy valaki bírja ezt a nőt a sajátos öltözködéséért és kedveli a zenéjét (hozzátenném, hogy én pont ezek miatt nem csípem), de azért azt állítani, hogy szép! Persze a szépség is szubjektív. De nekem valahogy nem ezt jelenti: ..