Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sam the Ace

0 bejegyzést írt és 208 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki kell adnia a váci önkormányzat tulajdonában lévő cégnek azokat a szerződéseket, amelyeket a múlt nyári Ákos-koncerthez kapcsolódóan kötöttek -  erről a Budakörnyéki Járásbíróság döntött szerdán. Kiderül végre, hogy mennyit és milyen feltételekkel fizetett a fideszes önkormányzat cége az…..
Gyermekkori barátokkal borozgattunk, beszélgettünk élvezve a nyári esték szépségét. Valahogy arra terelődött a szó, hogy egyetemista nagyfiuk mennyire igényes, csak a legújabb Nike és Adidas cuccokat hajlandó hordani. Mr. Igényesre nézve éreztem, hogy szememben gonosz mosoly…..
Viccelni majdnem mindennel lehet, de komolyan, Louis CK vagy előtte Bill Hicks életműve az élő példa rá. A félig magyar származású CK párszor nagyon messze ment a korlátok feszegetése közben, egyik előadásának a “pedofil is ember valahol” témájú szegmensének abszurditása…..
Sam the Ace 2014.09.02 12:45:23
@ger. duchemin: Nem szállok a védelmébe a kommentelőnek, de elolvasva néhány hozzászólásodat nemigen találtam olyat, amiben nem gyűlölködtél volna.. Ha nem tetszik a műsor, akkor el lehet kapcsolni másik adóra is. Ha nem tetszenek a gólyatáborok vagy a fiatalok egyetemi bulijai és szokásai akkor egészségedre. Ha viszont mindenkit bunkó köcsögnek tartasz, akinek nem feltétlenül morális métely kategóriába tartozik a Morning Show és az előbb említett dolgok, akkor szerintem először magaddal kellene foglalkoznod még mielőtt olyanná válasz, aki kiszúrkálja a gyerekek labdáját, mert véletlenül átrúgták az udvarába.
Mellesleg a műsorban NEM viccelődtek az erőszakon. Aki hallgatta az pontosan tudja. Aki meg utálja a műsorvezetőket, annak meg tökéletesek az ilyen blogbejegyzések, hogy 35 kommentben kiadja magából úgy, hogy egy szót nem hallott az egészből. Szánalmas szenzációhajhász bejegyzés, ami csak az olyanoknak ágyaz meg, mint Te.
Sam the Ace 2014.09.02 13:05:03
@ger. duchemin: Igen, a mindennemű érzelem hiánya lehet a probléma nálad. Az meg, hogy 5 év fegyházat kérsz egy műsorvezetőre, aki poénkodni mert a gólyatábort megélt betelefonáló hallgatókkal a gólyatáborokról az elég nevetséges.. Igazságszolgáltatás? Akkor Te orvosi felügyeletet kapnál szerintem bár, ha a te mércédet alkalmazzuk, akkor zárt osztályt életfogytig.
Amúgy meg mielőtt dunába lövetnél valakit vagy villamosszékbe ültetnéd, nem ártana kicsit jobban tájékozódni, mint egy szenzációhajhász blogger posztját olvasgatni 2 percig.
Kiengedik a történelmi gyilkosság egyik elkövetőjét. A nő azt mondja, csak azt akarta, hogy szeressék.   Pontosan 45 évvel ezelőtt 1969. augusztus 8-án két nő és egy férfi, Susan Atkins, Patricia Krenwinkel és Charles „Tex” Watson hatolt be Los Angelesben a…..
Sam the Ace 2014.08.11 18:00:13
@Istóczy úr: Orbán diktatúrát épít ki, ehhez nemhogy Charles Mansonnak nem kell lenni, hogy lássa az ember, de elég ha nem áll be valaki a narancs birkacsordába.
A hozzászólásod alapján neked ez nem sikerült, bár egy bizonyos intelligencia szint alatt érthető, hogy fideszbuzi lesz az emberből.
Ukrajna megbízott elnöke Olekszandr Turcsinov bejelentette, hogy katonai hadműveletet indítottak kedd reggel a Donyecki régió északi részén azzal a céllal, hogy megvédjék az ukrán állampolgárokat és kiűzzék a bűnözőket az országból. ..
Sam the Ace 2014.04.15 15:13:22
@bölcsbagoly: MegisméTELJÜK? Kik? Nekem semmi közöm Grúziához, de köszi a feltételezést. Az viszont vicces, hogy pont egy másik fegyveres orosz beavatkozást hozol fel példaként, mert most is pont ugyanaz történik. Van egy szuverén állam, a polgárainak elege lett az oligarchák által pofátlanul szétlopott gazdaságból, az oroszok által pénzelt korrupt szarháziakból, akik önkényesen eldöntötték helyettük, hogy ne csatlakozzanak az EU-hoz.. Miután döntöttek Putyin fogta magát és bevonult elfoglalni a Krímet. Most meg egyértelműen orosz fegyveres katonák vannak ukrán területen, kormányzati épületeket foglalnak el és te meg a hozzád hasonlók mást sem fújnak még most sem, minthogy az USA provokál.. Ez már konkrétan a szánalmas kategória, ha érvelésről van szó.
Az utolsó libsis mondatod meg kommentre sem érdemes. Egyrészt nem vagyok az, másrészt meg neked semmi közöd a normális emberekhez, úgyhogy légyszi ne nyilatkozz a nevükben, mert te ahhoz kevés vagy. Ájvékoljál továbbra is, ebben az országban egyedülálló módon lehetsz úgy szélsőjobbos, hogy közben a posztkomcsi orosz érdekekkel értesz egyet és szalutálsz a sarló kalapácsos zászlónak, amit épp ukrajnában lengetnek mostanában. Ez azt hiszem már nem is nevetséges, hanem abszurd, de ha eszembe jut, hogy az normális, hogy ennyi ostoba idióta járkál közöttünk, akkor még jót is lehet rajta mulatni..
Sam the Ace 2014.04.15 15:17:34
@Zakk: Nem igazán értem, hogy miért lenne az egyértelmű, hogy az oroszoknak most igazuk van itt kezdődik a probléma.. Ami most történik az egy orosz fegyveres beavatkozás és ez ukrán katonai válasz, amit a saját területén belül ad le rá. Ebből, hogy következik, hogy igaza van Putyinnak?
Sam the Ace 2014.04.15 16:03:04
@bölcsbagoly: Látom kifogytál az érvekből, úgyhogy nem is folytatnám tovább veled ezt a vitát, mert még a végén kénytelen leszel a kurucinfo összes címlapon megjelent témáját felhozni. Arra meg semmi szükség már, hogy még jobban nevetségessé tedd magad.
Személyeskedni sem nagyon tudsz ezt azért megsúgom, a verebes rucás szófordulatodat is lehet, hogy csak a faludban értik a helybéliek, de legalább megpróbáltad..
Vasárnap reggel óriási dolog a Lánchídrádiót hallgatni, legalább olyan felemelő élmény nyújt, mint péntek reggel a Kossuth Rádió szokásos miniszterelnöki mantráját a zene füleinknek életérzés kíséretében érzékszerveink közelébe engedni. Vasárnap reggel Kövér…..
Sam the Ace 2014.01.27 12:05:37
@Szúnyog: Kérdés, hogy miért nem mennek perre azoknak a leszármazottai, akik ott haltak meg. Jogos kártérítésért folyamodni a Gulágok miatt és jogos a délvidéki mészárlás miatt is. Sosem értettem, hogy az utóbbi gyalázatért és a kb 40 000 legyilkolt magyarért miért nem tart megemlékezést az állam vagy a leszármazottak miért nem követelik a kártérítést. Szerbia csak nemrég jutott el odáig, hogy egyáltalán elismerte, hogy ez megtörtént..
A holokauszt miatti perek is jogosak szerintem.. Az ilyen bűnök miatt igen is fizessen meg az állam.
Sam the Ace 2014.01.27 12:08:59
@Gregbíró: Szerintem meg a legnagyobb bűne Magyarországnak az, hogy az ilyen gusztustalan náci férgek mint te szabadlábon lehetnek.. Kár, hogy téged nem semmisítettek meg sehol.. Kicsit szebb hely lehetne az ország a fajtád nélkül.
Legyen a kezetek ügyében egy táska, amibe meleg ruhát, tisztálkodó szereket, alsóneműt, könyveket, jegyzetfüzetet, tollakt, gyógyszereket tesztek. Kényelmes cipőt vegyetek. Mindenképpen értesítsétek a harcostársakat, hogyha történt valami veletek. Ha esetleg robbantgatni támadna nektek is kedvetek,…..
Sam the Ace 2014.01.14 12:35:55
@qrisz: Én meg ajánlom figyelmedbe, hogy Közép Afrikában egy keresztény megölt egy muszlimot és utána megette a lábát. Kenyérrel.
És? Most akkor, ha olyan lennék, mint te, akkor levonhatnám azt a következtetést, hogy a keresztények kannibálok?

Azért mert egy antiszemita rátalál egy botrányra, amit zsidó követett el és ezt megírja, arra kellene jutnunk, hogy az összes zsidó ilyen? Ezt ugye te sem gondolod komolyan..
Az MSZP és az Együtt-14 megtette az első lépést közös útjukon - ezzel pedig a frászt hozta a Fideszre. Különben miért is reagáltak volna ilyen gyorsan az "összeborulásra"? Hoppál Péter szerint "erkölcsileg is vállalhatatlan ez a szövetség", ez a "maffiabaloldal" és már…..
A seggnyalonc újságírás prémium kategóriájában igazi mestermű született. A történet kiindulópontja nyilván az, hogy jobbos körökben nagyon menő lett az európai válságkezelés furcsaságait és elkúrásait úgy értelmezni, hogy a tehetségtelen unió, illetve a tagállamok…..
Sam the Ace 2013.04.29 13:35:43
@szellemkor: Hálistennek van bankadó, én is azt mondom, hogy szükséges. Meg hálistennek egy forintot sem hárítottak vissza a lakosságra, mint ahogy azt helyesen állították is a kormányból, ezért semmit nem is érzünk belőle. Fizessen csak a sátán vállalata helyettünk! A tranzakciós adóm se sok, észre sem veszem, hogy van, pedig eddig 0 Ft volt. Meg a vállalkozók is ugyanolyan könnyen jutnak hitelhez, mint előtte így a gazdaság is dübörög. Jó ötlet volt na, és egy cseppet sem egy demagóg, újabb adónem, ami ismételten azokat sújtja akik be vannak jelentve és nem borítékba kapják a minimálbér kiegészítést! A kövi a rezsicsökkentés, ami szintén nagyon jó lesz, mert ha egy multitól elveszel, akkor a feneketlen kútból merítesz, így nyilván az sem lesz érezhető. A szolgáltatás amúgy is ingyen van nekik ezt tudjuk..
ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - A fényevőket valahogy úgy képzelem el, hogy ha éjjel, suttyomban fölkelnek nassolni, akkor csak kinyitják a hűtőajtót, és állnak előtte egy darabig. A gyerekek meg lámpaoltás után a takaró alá bújnak egy zseblámpával, hogy némi tiltott desszertet…..
Az MTVA újfent megtagadta a közérdekű adatigénylésünket, ezúttal a közrádiók új szignáljaival kapcsolatban. A zenei darabok szerzőjét, Kovács Ákost is megkerestük, hogy segítsen, azonban több megkeresésünkre sem válaszolt, így bepereljük a közmédiumok felügyeleti…..
Sam the Ace 2013.04.18 11:49:01
@wmiki: Látom ma is bemantráztad a propagandát. A te tragédiád lehet, hogy nem Észak Koreába születtél és nincs törvényben, hogy a Kedves Vezető portréja előtt háromszor meg kell hajolni minden nap.
Nagyon sajnálom. Mindenkinek jobb lenne, ha most ott élnél. A te szinteden ott bőven lehetnél valami pártlap újságíró segéd, vagy valami hasonló. Feljebb ott sem jutnál szerintem, de azért ez is valami. :)
A valósággal ne foglalkozz az nem neked való, nem olyan szép naranccsárga.
Sam the Ace 2013.04.18 14:55:38
@Lencsés István:
"nem nagyon uzgat meg így ilyen formában sokáig úgy se tehetik már meg ."

Olyan szó nincs, hogy uzgat. Ugat van, meg izgat. Emellett elhagytál egy vesszőt is, pedig csak pár sort írtál. A mondat végi pontok és egyébb írásjelek elé pedig nem kell space. Ezen kívül hibátlanul írsz helyesen. Mondjuk a suliban a kettes nem lenne meg, de gondolom ez neked nem jelent problémát. A fideszt pedig szándékosan írják kisbetűvel néhányan. Jobb ha hozzászoksz.

Amúgy miért nem tehetik meg, hogy ebben a formában röhögjenek rajtad? Megvan a megfelelő mennyiségű dúsított uránod és készen állsz előállítani az első anonim fórumozók ellen bevethető atombombát? Esetleg kedvenc demokratikus kormányunk tovább szűkítené a szolásszabadságot és veled megosztották a terveket?
Sam the Ace 2013.04.18 16:29:36
@Lencsés István: Az idézetem pontos volt, a te helyesírásoddal ellentétben. Amúgy látom ennél a hozzászólásnál, hogy végleg eltört a mécses nálad. :)) Aranyos vagy. Az érettségidhez ezúton gratulálok, biztosan nagyon sikeres emberke lehetsz. Remélem kaptál utána sütit. :)
A fideszt nem azért írják kisbetűvel, mert irigyek a jó dolgokra, hanem azért mert kurvára irigyek a közpénzből fizetett milliárdos dolgaikra, miközben az ország szépen lassan Európa szégyenévé válik. Nem tudom, hogy nálatok pénzügyet vagy gazdasági témájú tantárgyakat tanítottak-e a középsulidban, érdekes összefüggésekre jöhetsz rá, ha kinyitsz néha ilyen könyveket is.. Vagy tanulj tovább, hátha majd ott.
Amennyiben meg hazugságot szeretnél hallani vagy látni menj és kapcsold be az echo tv-t vagy látogasd meg a magyar hírlap honlapját. Utóbbit csak tényleg akkor, ha van gyomrod hozzá. Jó szórakozást.
Újabb politikus száll hadba a kommentelőkkel: ezúttal Lázár János tett feljelentést a délmagyar.hu egyik híréhez érkezett hozzászólások miatt. A Cink szerint már hét hozzászólót hallgattak ki gyanúsítottként, de nem kizárt, hogy további embereket is meggyanúsítanak…..
Sam the Ace 2013.04.11 11:58:38
@tevevanegypupu: Hát tojásokkal most is meg lehetne dobálni nagyon sok hatalmon lévő politikust. Amúgy csak kérdezem, hogy meddig lehet még visszamutogatni? A 2018-es választásokkor is a Gyurcsány kormány lesz a felelős a döglődő gazdaságért vagy ott már szóba jöhet, hogy esetleg a regnáló hatalom cseszi el?
Öszödi beszéd? Egy vicc. Mármint, hogy persze nagyon gáz, hogy ez megtörtént, de az egyik politikust hazugnak nevezni, mert bevallotta, a másikat meg igaznak gondolni, mert nem vallotta be, hiába egyértelmű nem túl bölcs gondolkodásra vall...
A KARD Gáz helyzet 2013.04.08 20:02:59
A szabad véleménynyilvánítás ügye újabb kihívás előtt áll. Eddig a sajtószabadság miatt viaskodott az ellenzék a kormányoldallal, most viszont szélsőségesek felbukkanása miatt hirtelen egy platformra kerültek. A morális elveken és indulatokon egyaránt alapuló szellemi…..
Sam the Ace 2013.04.09 16:43:58
@roli101: Te is csak egy tipikus kis agyatlan divatnáci vagy..

"Soha senki nem fogja őket szeretni vagy tisztelni, vagy megbánást tanúsítani. És ennek ők maguk az okozói. "

Én egy magyar katolikus vallású ember vagyok, de sül a bőr a képemről, hogy a hazám 400.000 honfitársamat küldte a halálba önszántából. És ugyanannyira tisztelem vagy szeretem őket, mint bármelyik felekezet tagját. Sem jobban, sem kevésbé.
De az a szégyen megtörtént és az a hazaáruló, aki ezt helyeseli vagy tagadja. Ti irigy, összeesküvés elmélet gyártó, szánalmas kis csürhe, ti vagytok a kisebbség.

Az olyan emberek, akiknek egy olyan tisztán dokumentált eseményt, mint amilyen a holokauszt is volt bizonygatni kell, nevetségessé teszik magukat. Ha csak azokat a videokat megnézed, amiben árkokba lőnek halomra sárga csillagot viselő civileket, nőket, gyerekeket már elég bizonyítékot kellene, hogy kapjál ahhoz, hogy ne az olyan irdaltlan baromságokban higyjél, hogy 6 millió ember kiköltözött külföldre marhavagonokban és néhány meg itt maradt túlélőnek hazudnia magát..
A holokauszt nem hit kérdése, mert akkor ennyi erővel 56 meg 48 meg a rendszerváltás meg az egész gyerekkorod is csak hit kérdése.

A szánalmas az a viselkedése a hozzád hasonlónak. A nácik többsége a zsidók halálának örül, kitelepítené, meggyilkolná őket, de a holokausztot már tagadja. Miért? Ja mert akkor jogos, hogy megemlékezünk? Aradon 13 embert végeztek ki és minden évben megemlékezek róla. Mint ahogy 56 áldozatairól is. De megemlékezek 400.000 magyar emberről is, akik a semmiért haltak meg az olyan piszichopata tömeggyilkosok miatt, akiket ma divat szeretni..
Neked semmit nem számít ez? Ok. A te döntésed. De azzal a szánalmas viselkedéssel, amivel a nyilvánvalót tagadod csak leégeted az egész antiszemita csürhét, akik irigységből vagy ostobaságból azok lettek..
„Szellemi söpredék”, „nyomorult alak”, „ez a senki”, „hányja ki magából”, „Európa legocsmányabb lapja”, „Eörsi Mátyás egy kellemetlen fekély az emberiség testén”, „gazemberek”, „szellemi nyomorékok”, „idiotizmus”. Ezen címszavak és az általuk…..
Sam the Ace 2013.04.08 16:51:32
@pocaklakó minimanó: Értem. Én meg addig megtanulom tőled, hogy miként kell tartalommal megtölteni a céltalan trollkodást. Nem mintha eddig az utóbbin kívül sikerült volna neked ez, de kiváncsian várom merre fogsz fejlődni.
Sam the Ace 2013.04.08 16:53:31
@csak egy néző: Nem, nekik a kivégzett magyarok nem olyan nagy jelentőségűek, hogy arról meg kelljen emlékezni. A Palesztín kérdés ennél sokkal fontosabb. :)
Sam the Ace 2013.04.08 16:59:15
@pocaklakó minimanó: Azért mert neked ez soha nem jött össze még ne beszélj le róla másokat. Tudom, hogy neked ez bonyolult, de tényleg ne add fel. Hátha egyszer lesz mondanivalód is.
Gerendai Károly pár nappal ezelőtti bejelentése után most a Jobbik elnöke állt elő váratlan emigrálási szándékával. A poilitikus Facebook-bejegyzésében elmondta, hogy bár hazánk ígéretes tempóban fasizálódik, de nem eléggé, és ez elkeseríti. "Nem ezért dolgoztam,…..
Sam the Ace 2013.04.03 16:55:40
@Hunyadi zokogna... ha látná......ezt: Na nyugi. Látod ez van, ha nem találod a Xanax-ot és kihagyod a délelőtti tabeszt a pálinka mellé. Nagy levegő..
hacsaknem Na, ki is a demokrata? 2013.03.27 15:46:30
Egyáltalán nem vagyok kíváncsi Kövér László Heti Válasznak adott interjújának március 28-án megjelenő, teljes terjedelmű változatára. Amit az előrebocsátott böfögésből tudni lehet, így is bőven elég arra, hogy Hofi egykori ténymegállapítása mellé újabb vonalat…..
Sam the Ace 2013.03.28 15:32:28
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Te mindenkit lemajmozol, libsizel, bolsizol, miközben az egész csürhe, aki most épp leépíti a demokráciát az országban vörösben játszott a rendszerváltás előtt. Igen, Kövér is. Ez nem tudom, hogy téged miért nem zavar, ha ennyire a hideg ráz a komcsiktól? Vagy nekik lehet, a többieknek nem? Olyat el tudsz képzelni, hogy valaki az mszp ellen szavazott, de a Fideszben még nagyobbat csalódott? Nem ugye? Te nem ilyen vagy. Te csak azt tudod szajkózni, amit a vezéred, az önálló gondolatokra meg nem jutott erő..

A 2006-os balhék több száz millió forintjába került az adófizetőknek, mert annyira békések voltak azok a bizonyos "tüntetők". Ilyenért mindenhol a világon azt kapják, amit akkor kaptak, de ha ma csinálnál ugyanezt a TEK még éles lőszert is bevetne szerintem.
Az akkori bagázs egy csürhe volt. Egy futballhuligánokból álló csürhe.

Ja és még valami: azt mondta neked a propaganda, hogy aki nem veletek azt külföldről pénzelik. Az egy dolog, hogy mennyire siralmas, hogy ezt gondolkodás nélkül beszopja a magad fajta, de összességében inkább külföldről pénzelnék a Fideszt is, minthogy az én befizetett adómat költse el hazugságkampányra. A haver cégén keresztül persze.

Még jó, hogy téged ez nem zavar. Érdekel téged egyáltalán, hogy mi az a demokrácia? Az mszp-t legalább el lehetett zavarni..
Sam the Ace 2013.03.28 15:39:31
@Lencsés István: Neked volt már olyan, hogy nem értettél egyet a szeretett pártod bármelyik emberének megnyilatkozásával, vagy feltétel nélkül fogadsz el mindent ami mondanak neked?

Amit az egyik párt mond = teljes igazság, amit a másik = teljes hazugság. Ennyi vagy.. Élj tovább sötétségben és mindig kérj engedélyt, mielőtt sz*rni indulsz.
Andrew Salmon Dél-Koreában élő szabadúszó újságíró, aki kettő könyvet is írt a koreai háborúról. Lenti írása a Koreai-félszigeten egy hipotetikus, a legrosszabb lehetőség forgatókönyve (worst-case scenario) szerinti lezajló katonai összecsapásról szól. Ázsia rémálma:…..
Sam the Ace 2013.03.28 11:54:31
@Fue: É-Korea-ra Kína szerintem ütközőállamként tekint. Afganisztánban is ezért háborúztak a britek, a szovjetek és most az usákok. Egyszerűen át kell rajta meneteleni és el kell foglani ahhoz, hogy valaki rakétarendszert és katonákat telepíthessen Kína seggébe. Ebben a helyzetben ez már problémásabb. A japcsik felől csak a koreai félszigeten és az oroszokon keresztül vezethető szárazföldi támadás Kína ellen.. Egyébiránt a Kim család likvidálása sem biztos, hogy gyökeresen változtatná meg a helyzetet egyrészt, másrészt meg ez ott nem olyan egyszerű történet, mint a szövetséges Pakisztánban kiiktatni egy ház tízenvalahány lakóját. Tehát Bin Ladent felkutatni nehéz volt, de megölni nem annyira, Kimnél viszont pont fordítva lehet ez. Abból a 60 ezres különleges alakulatból szerintem nem kevesen védik őt egy esetleges támadás ellen. Meg amúgy is.. Hogy lehet egyáltalán bejutni abba az országba? :D
A jobboldali sajtó láthatóan nem tudja feldolgozni, hogy diákok tüntetnek a kormány ellen. Tényleg érthetetlen, hogy miért tüntetnek diákok, ha egy kormány harmadával csökkenti a felsőoktatás támogatását és drasztikusan szűkíti a felvételi lehetőségeket és az…..
Sam the Ace 2013.03.27 17:07:14
@Drezda 1945: Te meg egy agyatlan náci kisgyerek szintjén vagy. Nyilván ezért illeted a neked már felnőttnek számító egyetemistákat olyan jelzőkkel, amiknek a jelentését még meg sem kérdezted a tanárnénitől. Nyomás vissza olvasni, hülyegyerek.
Sam the Ace 2013.03.27 17:09:24
@Fejesrob: Jajaja, csináltatok is egy népszavazást az ellen, ami mellett most meg kardoskodtok. Így kell ezt. Nektek lehet, az a lényeg. Erre meg az ország nem vevő..
Sam the Ace 2013.03.27 17:11:31
@wmiki: Te sem jártál gondolom egyetemre, ezért utálod őket ennyire. Csak a magyar egyetemistákat utálod, vagy a világon mindenkit, aki vitte valamire? :)
A kormányhű újságíróknak szánt díjat csak megfelelő szájhabzás esetén adományozzák. A Táncsics-díjnak megalkották a kistestvérét a Táncsicska-díjat, amit bárki megkaphat, aki nem kaphat Táncsics-díjat, vagy visszakérték tőle. A díj odaítélésének egyetlen…..
Sam the Ace 2013.03.27 12:46:32
@Hunyadi zokogna... ha látná......ezt: Te már nem egy agymosó mesét megnézhettél, ha ennyire full kretént tudsz nyomni. Sétálj egyet, hátha megnyugszol.. A bakancsot meg a wermacht sisakot otthon hagyhatod. Ciki..