Regisztráció Blogot indítok
Adatok
djukel

0 bejegyzést írt és 161 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tökéletes kortünet bukkant elő az este. A Fidelitas sajtótájékoztatót tartott a legújabb plakátkampányáról, melyet minden bizonnyal azért nyertek meg, mert kényelmetlen lett volt a Fidesznek, ha a CÖF csinálja meg ezekben a civiltörvényes időkben. A Fidesz sem szívesen vállalta volna saját nevén,…..
Kis hazánkban emberek milliói élik úgy az életüket, hogy céljaikat nem sikerül megvalósítaniuk, elégedetlenek a munkahelyükkel, rossznak ítélik meg az anyagi helyzetüket és úgy összességében nincsenek kiegyezve az életükkel. Ennek a fajta sikertelenségnek számtalan oka lehet, most mi az 5…..
Steve Jobs a számítástechnika egyik úttörője, az Apple elnöke és korábbi vezérigazgatója, a szórakoztatóipar egyik legkiemelkedőbb alakja, és a Pixar többségi tulajdonosa egyben. Hihetetlen pályafutást tudhat maga mögött, szinte már egyfajta modern kori polihisztorként tekinthetünk rá. Életútja…..
Igazán különleges megoldást választottak a ház megálmodói, amikor úgy döntöttek, hogy a természetet megpróbálják visszacsempészni ebben a luxus komfortfokozatú családi házba. Az étkezőt – tartószerepet is betöltő – vörösfenyőrönkök és nagy nyílászárók…..
djukel 2015.12.04 13:04:08
Úgy tűnik egyre több részlet lát napvilágot a régi klasszikusokról: pár napja a Ponyvaregény eredetileg tervezett szereposztása sokkolt minket, amit meg is gifesítettünk, most pedig hasonló témában jelentkezünk. Az, hogy eredetileg Eric Stoltz alakította Marty McFly-t, nyílt…..
Christopher Nolan a mai rendezők között akkora liebling lett, hogy már-már érinthetetlennek számít. Dagadó rajongóbázisa szent tehénként bánik vele, még harmadik Batman-filmjét, a hiányosságokban bővelkedő Felemelkedést is úgy körbeimádták, mintha Isten ajándéka lenne. Eddig nem szúrta a szememet,…..
djukel 2014.11.09 23:54:44
A jövőben a biotechnológia olyan fejlettségi szintet érhet el, hogy egy elítélt akár pár óra bezártság után is úgy érezheti, mintha ezer évet töltött volna el a rácsok mögött – állítja egy tudóscsoport. Egy csapat tudós nagy erőkkel dolgozik azon, hogy miként lehetne a…..
A Karib-tengeren fekvő Necker-sziget több mint három évtizede áll a Virgin milliárdos alapítójának tulajdonában, ám két éve egy trópusi vihar nyomán a központi épület teljesen leégett. Szeptemberben újranyit és ismét fogad vendégeket, igaz, olyan áron, amit nem sokan…..
Ez a film Evan Goldberg és Seth Rogen első rendezése: az Itt a vége (This is The End). Nos, bár maradtak volna a kaptafánál! A történet szerint egy rakás híresség – mindenki saját magát játssza a filmben – összegyűlik James Franco házavató partiján és hirtelen kitör a…..
djukel 2013.12.29 10:06:26
@PanAma: Nem degradáló jelleggel mondtam. Hogy ki mit talál humorosnak (kinek milyen film tetszik) igen is függhet attól, hogy férfi-nő vagy fiatal-idős az illető. Ültesd le a nagymamádat például a Borat elé. Vagy hány Alkonyatrajongó faszit ismersz?
djukel 2013.12.29 11:21:24
@RDorka: A kivétel erősíti a szabályt.
djukel 2013.12.29 13:20:14
@RDorka: Akkor egyszerűbben mondom, hogy Te is megértsd. Csak ezért, mert valami kozmikus véletlen folytán Te találkoztal szinte az összes Alkonyatrajongó férfivel e Földön és Isten tudja miért egy 60 éves emberrel nézettél Boratot, statisztikailag az Én állításom lesz helyes.
Alighanem mindannyian jártunk már úgy, hogy kezünkbe akadt egy régi fénykép, és hirtelen nem tudtuk, nevessünk vagy sírjunk a látványon. A helyzet a sztárok esetében annyival rosszabb, hogy az ő fotóikat mi is láthatjuk. Úgyhogy ma megmutatunk pár olyan képet a 90-es évekből,…..
djukel 2013.12.29 10:28:52
A következő fotókra egy bizonyos Cyril Sneer nevű felhasználő deviantart oldalán bukkantunk. A készítője, úgy tűnik, igazi rajongó, kedves kuzenek. Annak ellenére, hogy a sminkek talán kissé mangás-viaszbábusra sikeredtek, azért majdnem ugyanaz az elegancia, ugyanaz a stílus…..
Schobert Norbi papíron egy szerethető, sőt, tiszteletreméltó figura: sikeres vállalkozó, aki a semmiből épített fel egy saját márkát, saját franchise-t. Arra tette fel az életét, hogy az emberek egészségéért küzdjön, minden terméke erre irányul, edzéseket vezényel le,…..
Bizarr egy téma jött velem szembe tumbleren tegnap: az egymillió forintos guminők weboldala. Bizony, a guminő már rég nem a sörszagú, izzadt és fingós poénokkal teli, amcsi jellegű legénybúcsúk vicces kelléke, hanem komoly iparág. Ennek a piacnak a csúcsán ül a Real Doll nevű…..
aeon flux Paul Walker (1973 - 2013) 2013.12.01 05:55:00
Tragikus és sokkoló hírre ébredtem ma reggel: Paul Walker autóbalesetben meghalt. A Halálos iramban-sorozattal ismertté vált színészből talán soha nem lett akkora sztár, mint partneréből és jó barátjából, Vin Dieselből, hisz a közvélemény szerint csak egyike volt Hollywood…..
djukel 2013.12.01 12:29:00
@Pitypalatty úrfi: akkor talán nem kéne erőltetni a mozis blogok látogatását.;)
A Orbán hitbéli főtanácsadója, Balog Zoltán református lelkész szükségesnek tartotta egy kicsit alázni nem keresztény-hívő polgártársait. „A keresztények nem próbálják meg lejjebb venni az erkölcsi ’lécet’ még akkor sem, ha nem tudják átugrani, szemben a nem…..
Ha a Kennedy-gyilkosság 50 évvel később, az okostelefonok korában történt volna, a helyszínen lévő több száz ember a minden valószínűség szerint a zsebében lapuló technika segítségével több ezernyi bizonyítékot jelentő dokumentumot gyártott volna, megakadályozva ezzel a…..
Igazi időt csak Gil ötödik napján tudtunk egymással tölteni. Szerdától folyamatosan találkozói és vacsorái voltak. Az egyik konferenciavendég szervezett neki minden napra és estére programot. Volt olyan nap, hogy nem is találkoztunk. Ha ez egy igazi couchsurfing hostolás lett volna,…..
Variációk kamatelszabadulásra   "Ha teljesül a kormány szándéka, és legyőzi a bankokat, akkor a magyar kormány legyőzi saját magát. Elszabadulnak a kamatok" – mondta Csányi Sándor hétfő este a Corvinus egyetemen tartott előadásában. De mi történik akkor, ha elszabadulnak a forint kamatok? Azt ma…..
djukel 2013.05.04 20:54:48
ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - A fényevőket valahogy úgy képzelem el, hogy ha éjjel, suttyomban fölkelnek nassolni, akkor csak kinyitják a hűtőajtót, és állnak előtte egy darabig. A gyerekek meg lámpaoltás után a takaró alá bújnak egy zseblámpával, hogy némi tiltott desszertet…..
Még ha nem is egy lakásban, de egy városban. Éppen száz évvel ezelőtt Bécsben volt egy pár hét, amikor egyszerre élt a Császárvárosban Adolf Hitler, Lev Trockij, Josip Broz Tito, és Sztálin. 1913 januárjában egy Sztavrosz Papadopoulosz névre kiállított útlevéllel érkező…..
Mutánsok, kétfejű medvék, és artériára támadó rétisasok helyett, Csernobilban és körzetében virágzik a természet. Az itt élő állatok köszönik szépen jól vannak. A Nat Geo információi szerint a tiltott zóna gazdag természeti rezervátummá vált az elmúlt húsz…..
Édes Istenem! Ne hagyj el! Megint sikerült elvetnünk a sulykot kurva messzire. Lovas nemzet vagyunk, jól van. Meg van ez a gyorsnaszád kényszerképzet. Akkor most a Fényességes Pótló Alsegéd Helyettes a lovastengerész? Bocskaiban, bőrcsizmában meg kispolgári kalapban. Neröhögtessé…..
djukel 2013.03.16 07:58:18
Az egyik leghatásosabb műnek tartom Orwell 1984-ét és pont amiatt, a benne foglaltak miatt érzek mélységes szégyent. Eljutottunk oda, hogy vannak emberek, akik újraértelmezik a demokráciát és az erkölcsöt. Ami még talán nem is lenne baj, ha ez tényleg a "helyes" irányba haladna.…..
djukel 2013.03.10 21:05:39
Két évvel és egy nappal az egyszeri hír megírása és közlése, s kerek egy évvel az eljárás megindulása után lezárult a nyomozás, ami Papcsák Ferenc zuglói fideszes polgármester feljelentése nyomán indult. A nyomozás nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás…..
A vallások – köztük a kereszténység – ésszerűtlenek, csak ötletszerűen az emberekre kényszerített tanok együttesei, amelyek szemben állnak a tudománnyal és a gondolkodással – hangzik egy gyakori vélemény. Persze aki komolyan elmerült például a keresztény gondolkodás…..