Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GiRo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kerül új ember a Heti hetesből dezertált Hernádi Judit helyére. Minden adásban más-más vendég ül majd a székébe, elsőként Váncsa István - írja a Blikk. Ónodi György, a műsor producere szerint Hernádi helyére beül majd Kern András, Kéri László, Ábel Anita(!), és nem…..
Nagy meglepetést okoztak a hétvégi Hungaroringi 1000 km-es verseny (Le Mans-sorozat) szervezői, amikor a szerda délutáni sajtótájékoztatón bejelentették: újra versenyautóba száll Baumgartner Zsolt!Az első magyar F1-es pontszerző (Amerikai GP, 2004) sajnos nem a hétvégi hungaroringi…..
Valószínűleg túl sokat foglalkoztunk jó vagy legalábbis elsőre jónak látszó épületekkel, így kellemes borzongással indultunk Salgótarján felé, hogy most a változatosság kedvéért igazán sokkoló építészettel találkozzunk. A városba érve valóban a döbbenet lett úrrá…..
A britek imádnak tehetséget kutatni, a Britain's Got Talent nevű össznépi verseny mellett, amiben a kutyaidomár mellett megfér a pocakos fakír és az aranytorkú skót háziasszony is, van nekik egy külön énekesekra szakosodott is, az X Factor. Ez a műsor azonban nem egészen olyan, mint…..
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..