Regisztráció Blogot indítok
Adatok
so-so

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kő egy szar film? Pauly Shore megbízhatósága ebben a témában megkérdőjelezhetetlen. A kis Pauly zsidó humoristákból álló családba született, valószínűleg ő volt a legnagyobb poénjuk. Anyuci alapította a The Comedy Store becenéven futó híres stand-up klubot. Pauly tehát…..
Csecsebecse Parfümpéntek - hírek 2009.10.16 09:19:24
Fergie lesz az Avon legújabb sztárillatának arca - Reese Witherspoon, Patrick Dempsey, Courtney Cox Arquette, Jennifer Hudson, Salma Hayek és Derek Jeter után. A parfümről még nagyon keveset lehet tudni (Fergie nyilatkozata szerint "friss, vonzó illat, olyan nőnek, aki nem fél…..
Korábban már szó volt róla, hogy Beyoncé is kihasználja a sztárparfümök iránti hatalmas érdeklődést, és piacra dobja a saját illatát, most pedig itt vannak az első részletek. A Heat névre keresztelt parfüm februárban kerül a polcokra, és a szakértők legalább 100 millió…..
so-so 2009.12.20 14:11:19
Tegnap láttam meg a fragrantica.com-on ezt a "csodát"
Igazából én azon csodálkozom, hogy Bey-nek csak most jött ki a parfümje (amúgy a napokban jött ki a There you'll be énekesnőjének, Faith Hill-nek az első parfümje is, lehet örülni, én már csak arra vagyok kíváncsi, hogy pl. Lady Gaga-nak meg Rihannának mikor lesz már parfümje...)

Amúgy soha nem voltam Beyoncé rajongó, én sem tartom sem szépnek sem tehetségesnek, csak egy jól megcsinált árucikknek... a parfüm összetevői viszont jól hangzanak, mandula, barack, orchidea - én egy testes, melegséget árasztó és szexi illatot várok tőle.
Elég nagy sztárparfüm-rajongó vagyok, mert igazából szerintem minden fiatal nő úgy van vele, hogy hamar megun egy illatot és pont ezért nem akar tíz-húsz ezreket kiadni egy üvegért. Azonban már több illatnál észrevettem, hogy a kezdő akkord egy elég szintetikus, gyümölcsös illat, pár óra múltán pedig egy szintén szintetikus vanília-bázis marad a bőrömön (pl. Kylie-Couture, Celine Dion-Spring in Paris, Beckham-Signature, Naomi C.-Naomagic, Halle Berry-Halle...) végülis kellemes, csak kezd egy kicsit unalmas lenni.
Mivel Bey parfümjében nincsen vanília, talán egy kicsit változatosabb lesz a többitől.

Remélem lesz a készletben 75 ml-es deodorant változat is, ami kevesebbe kerül, mint az edt és a különbség csak annyi, hogy 78% helyett csak 58%-ban tartalmazza az illatanyagot, és persze a csomagolás más (nekem mondjuk nem jön be az üveg... nagyon AVON-os érzete van...)