Regisztráció Blogot indítok
Adatok
köztünk

22 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köztünk járnak Igényes plakát 2010.02.26 12:34:00
 Háát ez meg mi? Megfejtés: a Ve-Jó Bt ötletes, bár roppan igényes plakátja! :)..
Sokatlátott, lelkes olvasómtól kaptam ezt a gyöngyszemet:                   ..
Ritka bizony!A legutóbbi Európából megfigyelhető teljes napfogyatkozás 2008 augusztus 1-én volt (Spitzbergák (Norvégia), Novaja Zemlja (Oroszország) (Magyarországon részleges)), a következő, 2015 március 20-án lesz (Feröer, Spitzbergák). Ez kb 6 és fél év. Rá kb. 11 évre lesz…..
Egy irodaház melletti parkólóban lőttem ezt a képet. Az fogott meg, hogy a burkolat alá pur habot fújtak, de gondolom nem ezért engedett el az anyag... :)..
Részlet az Apollo 13 c. filmből: "- Sajnálom, Jack, ez a szokás. Ilyenkor én ülök a pilótaülésbe. De tiéd a hajó. - Oké, Odüsszeusz, még egyszer ellenőrzöm a visszatérési lépéseket... rögtön a komp leválasztása után, vagyis fél perc múlva. ... - Ez meg mi? - Egy…..
köztünk 2010.02.18 17:00:22
@barracud4: Ég veled, XPS, és köszönjük.
Újabb bölcs gondolat a nagyvilágból:Az a baj némely bulin lőtt képemmel, hogy már nem tudom, hogy hol készítettem. Ez persze csakis azért lehetséges, mert nagyon régiek ezek a képek, és nem azért, mintha lennének olyan dolgok, amikre nem emlékszem egy buliból... :)..
Egy zseniális cégér:..
Részlet a következő pár nap időjárás előrejelzéséből:"Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, csak az időszak végén csökken a felhőzet. Kezdetben elszórtan, majd sokfelé várható eső, később havas eső, hózápor.Jelentős mennyiségű (legalább napi 5 mm)…..
Alapvetően szeretem a latin zenét, és táncot, ezért mikor egyik nap hazafelé meghallottam ezt a számot a rádióban: A latin katicabogár, nagyon feldobta a hangulatomat. El is mélyedtem a dalban, aztán röhögtem egy nagyot...       Van ugye a méhecske, és a virág. A…..
Következő kép sajnos nem sikerült igazán jól, azt hiszem az elfogyasztott sör-jéger kombináció mennyiség is lehet az oka, ugyanis ez a képregény részlet egy belvárosi szórakozóhely (férfi) wc-jét dísziti. A lényeg azért remélem átjön! :) ..
   "Ki szívemben kutat nyisson egy alagutat!" Ennek mi az értelme? Ha már ott vagy a szívemben, minek az alagút? Ja, azért, hogy "...mi csillagként mutatja az utat." Tehát a kiutat a szívemből, ugye?!? :) - csillagként, mint mikor a kút mélyéről…..
    ...és azzal hogy célzok meg bárkit is? Ez az egész szöveg értelmetlen. "Szívemben bomba van És hogyha megcélozom magát Már nyomban romba van Szaladjon hát amerre lát. Mert én szétrombolom, tudom A kis szerelmes szívét (azzal a bombával, ami az én szívemben…..
Köztünk járnak Zéró tolerancia 2010.01.31 20:35:00
Köztünk járnak Achtung! 2010.01.28 00:07:00
köztünk 2010.01.31 20:31:48
Egy vélemény az Andrássy út környékéről.....
Köztünk járnak Füvesítünk?!? 2009.12.22 20:23:00
          A Műegyetem környékén lőttem ezt a gyöngyszemet.....
Akkkorka ez a világ, hogy mindnféle fura ember megjelenhet benne, és a mai technikának köszönhetően tudunk is / tudhatunk is róluk. Az internet telis tele van ilyen emberekkel, de ezek az emberek KÖZTÜNK JÁRNAK!!! Célom, nem az internetről összevadászni az emberi hülyeség…..