Regisztráció Blogot indítok
Adatok
by

840 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretem a munkát: lenyűgöz. Képes vagyok órákig ülni és nézni. Jerome K. Jerome..
A mai posztból nem csak arra adok választ, hogy mi a helyzet az allergiával, hanem megtudhatod, milyen technikával gyűjtik, szállítják a méhek az értékes virágport és milyen szerepe van az életükben...
Az utasok gyakran ki tudják akasztani az óceánjárók legénységét. Az alábbiakban következzenek azok a legidegesítőbb dolgok, melyek leginkább kiborítják a hajókon dolgozókat...
by 2019.05.07 21:54:48
Semmit nem bánok, ami történt, és csak azzal szemben van "bűntudatom", amit elmulasztottam. Márai Sándor..
Elég a mottókból!  (Balzac)..
A németek? Szürke, unalmas atomfoci kétméteres Szigfridekkel. Olyan hosszúak, mint egy Wágner-trilógia. Nézd már meg azt a Schweinsteiger gyereket, most kerülj meg ekkora lábakat! Jawohl! Végigrobognak a mezőnyön, mint Rommel a sivatagon, aztán a döntőben egy futbalkultúrával…..
by 2018.06.25 09:23:07
@abcdefghijklmm: Biztos egy "fociszakértő" beajánlotta.
Chuck Norris jelentkezett a szomszédok c. teleregény Feri szerepére.Úgy volt hogy Chuck-é lesz a szerep de végül Nem Csáké lett...
Hagyjuk már Chuck Norrist. Csak egy hülye színész. Ha tényleg igaz lenne róla az amit írnak, akkor egyszerűen idejönne és beleverné a fejem a billentnkasdflvns kln nl snlv sldsfwa pdr bsw . . ...
Valószínűleg, aki a nosztalgikus emlékeket idéző VHS-korszakban töltötte gyerekkorát, még mindig rajong a 80-as évek mozifilmjeiért. Kétségtelen, hogy legendás korszak volt ez a filmek terén, amit mi sem bizonyít jobban, mint a számos – mai napig is készülő – folytatás. A most következő listánkban…..
Az elmúlt években kiderült róla, hogy már kétszer meghalt, csak a halál nem mert eljönni érte...
Néhány fiú bele tudja pisilni a nevét a hóba, de Chuck Norris a betonba is...
- Mester, mi a boldogság titka? - Nincs titok - mondta a mester. S hozzátette: - Nincs boldogság. Később pontosította: - Nincs mester...
A filmvilág egyik legfontosabb szegmensét a rendezők alkotják, hiszen ők végzik a filmkészítés legfontosabb részét, a történet és forgatókönyv mozivászonra történő adaptálását. Nagyon sok minden múlik rajtuk, például: a film hangulatának, tempójának, helyszíneinek, szereplőinek, fordulatainak és…..
Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Eleinte még felhúztad magad egy-egy szabálytalan sávváltáson, de mostanra már megszoktad az állandó dudálást is, és már az állami rádióból szóló propaganda sem hoz ki különösebben…..
Borzasztó nagy szívás tud lenni az autóbérlés, amiért a szolgáltatók is sokat tesznek. Írtunk róla már, ez a trilógia harmadik része. Ahogy ígértük, ebben jön a legfontosabb rész: a méregdrága kiegészítő biztosítás vevőre lőcsölése. Alaphelyzet: nekünk nagyon kell az autó, mert arra építettük a…..
by 2017.05.28 22:14:29
@apro_marosan_petergabor:

Mi a probléma a rentalcars.com-mal?
Leszállt egy angyalka azt súgta nékem Gondolj most azokra kik szeretnek téged. Eszembe jutottál te és a családod Ezúton kívánok Boldog Karácsonyt!  Távolság már nincsen, új idők járnak, Huncut kis angyalkák sms-ben szállnak. Szeretetet visznek, sok szép üzenetet, Boldog…..
00:00:36,654 - ez a fájl neve? Ha igen, akkor ez valóban érvénytelen, mivel a fájlnév nem tartalmazhat kettőspontot (elvileg ilyet létre sem tudsz hozni). Próbáld meg fájlrendszer-ellenőrzést: Start --> írd be hogy cmd, a Start menüben kattints a cmd programra jobb egérgombbal és Futtatás…..
Hardver Guru AOMEI a disk klónozó 2016.06.04 15:40:10
Egészen jónak tűnik, most másol 1.736 GB ot 3TB-re. Kicsit lassú a free, de idő van. http://www.backup-utility.com/download.html  És tökéletes lett...
Leírások Kócolás 2016.05.27 17:46:42
Kócolás...   Bal kezedben a darab, jobbal tekered a kendert felül magadtól el, alul pedig vissza! Előtte fűrészlappal kaparsz, utána meg ráköpsz oszt' csá'!   1. A menet ne legyen SZÉP (akár fűrészlapozd kicsit tüskésre!) 2. Faggyú a menetre. 3. Kóc előbb nem menetes résztől meneteken…..
Hogyan értsük meg a nőket?       1. kötet.  ..
Ha az élet tükör volna, sokkolna a tükörképem. Da Chen..
Hajlok a gondolatra, hogy a szándék, miszerint az embernek boldognak kell lennie, nem volt benne a Teremtés tervében. Freud ..
Elhiheti, hogyha ismerném, akkor egyáltalán nem is lehetnék a barátja. Nagyon veszedelmes dolog, ha az ember ismeri a barátait. Oscar Wilde..