Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szikla1994

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden szerénységgel mondhatom, hogy a Wolfschanze féle dobozpáncél felfedezésére roppant büszke vagyok, mert egy kellő válasz a játék gusztustalan csalásaira. Ez megihletett másokat is, Misi a Portalban használta hasonlóan az ötletet. Igaz, annyira tökéletesen nem alkalmazható,…..
Kicsit tovább tartott, mint gondoltam (pedig olyan nagyon sok munkám nem volt benne), de végül sikerült felrakni a tíz számomra legijesztőbb filmről szóló listát. Ebben az esetben volt eddig a legnehezebb eldönteni, hogy mi legyen az első, a második helyezett tényleg csak egy alig…..
Felkerült az Álom.net elemzés második része. Egyre beljebb merészkedünk a sz*rba! ..
Íme a maratoni hosszúságú bemutatósorozat első része, ahogy megígértük. Jó szórakozást hozzá! ..
szikla1994 2010.01.07 16:18:03
szikla1994 2010.01.07 21:35:57
@Vardar: ááá ezt most mért mondtad el? :D az a film legszánalmasabb jelenete XD főleg a dagadt zsíros csaj beszólása egy magyar filmmel :D
A 3. évad utolsó bemutatójában egy igazi gyötrelmes kínkeservvel lesz dolgunk, ami alaposan megdolgoztatja az ember idegrendszerét, és jópárszor átlépi a normál néző tűréshatárát. De majd meglátjátok ti is! Sok szerencsét az Egy boltkóros naplójához!..
szikla1994 2010.01.05 18:09:58
Ezt a kis gyűjtést Terror Dzsoni küldte, szerintem baromi jó. Bár én már jó pár éve olvastam egy hasonló listát olvastam, remélem, ti még nem, és jót szórakoztok rajta! :-) Továbbá kitettem a Filmelemzők-re wangood legújabb videóját, akit érdekel, csak egy kattintásába…..
Baaad Movies Koporsószeg 2009.12.27 22:25:00
Aki látta, az bizonyára emlékszik a Halálos temetés c. filmre, aki meg nem, annak esetleg a gyöngyszem-bemutatónkból ugorhat be a film címe. Nos, tegnap láttam ezt a sokkoló előzetest, mely nem más, mint a Halálos temetés amerikai, vagy pontosabban feka változata. Nem igazán tudok…..
ROFL-net EPIKUS bosszú 2009.12.22 05:40:00
Tudom, egyesek megint jönnek "de utálom ezt az epikusozást". De kérem, van erre más jelző? Történet röviden. Egy srác ágya alatt rejtegetett 12 doboz sört, és a lány testvére (Katie) beköpte a szüleinek. A kölyök nem csak hogy elvesztette a sörét, több hónapos…..
Három részletben fog lezajlani az egész. Ma a Top 10 első öt videóját mutatom be, aztán a szavazás első 3 helyezettje bejut a végső szavazásba (ahol értelemszerűen 6-ból fog 3 nyerni). Legyetek olyan korrektek, hogy akkor szavazzatok, hogyha láttátok mind az ötöt. Van idő…..
Videójáték-adaptációból láthattatok már videót, jót és rosszat egyaránt, ez a mostani pedig kicsit mindkét végletbe beletartozik. Tőlem ebben az évadban ez az utolsó videó, a következő bemutató már a negyedik évad első darabja lesz, mégpedig egy igazi ínyencfalat!..