Regisztráció Blogot indítok
Adatok
legyen ez

0 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát tényleg eljött a forradalom, el sem hiszem. Mit forradalom, szabadságharc! Orbán Viktor nemzetmentő 29 pontjában 9.(!) helyet kapta a házi gyümölcspárlatfőzés legalizálása: A pálinkafőzés felszabadításával "kilencven éves küzdelmet zárunk le", mondta Orbán.…..
legyen ez 2010.06.09 08:12:29
Subba Emiatt ment Cini sittre? 2010.06.04 11:01:00
A szerencsésebbek nem emlékeznek az alábbi borzalomra, amit Cini támogatott meg azzal a pénzzel, ami miatt később lepihentették. Biztos megérte, de a faszkorbács még jár!Sokan még nem is éltek, amikor az A3 (később MSat) televízió műsorra tűzte a Bolondórát, mely kábé heti…..
legyen ez 2010.06.05 06:19:26
@raves: szerintem is kiraly volt :-)))
"utlek, borulsz. ruglak, fekszel.
velem többet nem kötekszel" LOL
Kovács Lázár egy átlag magyar hentesnél is talál egzotikumot!..
legyen ez 2010.05.30 07:49:28
@_bulldog_: bar nem lattam az ominozus musort, itt a linkelt szövegben konkretan segglyukrol volt szo es nem a belröl (kularerol). lehet csak felrertettem vmit.
f1 Alonso: Nem tudom, mi történt 2010.05.29 18:00:00
A kétszeres bajnok be sem jutott az időmérő utolsó harmadába, Massa is csak nyolcadik lett. A Ferrarinál elég nagy a tanácstalanság. "Nem tudom" - válaszolta az egyik spanyol tévének Alonso, amikor azt kérdezték tőle, miért lett csak 12. Úgy tűnt, szimpla taktikai hiba…..
legyen ez 2010.05.30 07:37:21
@kamasuka: Räikkönen sem tudna mit csinalni. Ha nem jo az auto, akkor nem jo az auto.
de Sade márki Pázsit 2010.05.29 20:05:00
Csak pár lökés az egész, de nem is akartam többet. Nem is érdemel többet. Monique ugyanis egy lotyó, a parasztjaim fele hozzá jár. Az apja pék a faluban. Csak találgatni tudom, mi van néha abban a kenyértésztában.  A kastélyom erdejében vagyunk egy pázsitos tisztáson, a…..
A Lotusnál egyre inkább kezdenek átállni a jövő évi autó fejlesztésére, ám ez nem jelenti azt hogy az idei autó nem kap új alkatrészeket. A 2010-es modellt nem sokára tesztelik a szélcsatornában, az idei autó pedig Silverstonera kap még egy komolyabb aerodinamikai csomagot.A…..
legyen ez 2010.05.21 05:41:24
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: kar volna. most is kiegyensulyozott a verseny, meg ha a red bull kicsivel jobb is mint a többi. jo ez igy. az valoban hulyeseg, hogy minden evben valtoztatnak egy csomot a szabalyokon. kene egy kis kifutas minden technikai ujitasnak.
"Monacóban nehéz az utolsó helyről, de a futam hosszú, 2006-ban Schumacher utolsóként indult, és ötödik lett, vagyis célom a pontszerzés. Meglátjuk, lesz-e elég szerencsém" - nyilatkozta Fernando Alonso szombati balesete után. A spanyol a harmadik szabadedzésen verte a…..
legyen ez 2010.05.16 21:50:12
@Tegee:
1. nem vagyok nevtelen senki, meg ha nem is teszem itt közze, hogy ki is vagyok.
2. nem nezem le a kollegaimat, meg egyaltalan senkit.
3. nem orditok bele az eterbe faszsagokat.
4. utalatrol szo sem volt, ellenben egy kritika sokadik megfogalmazasarol.
5. ide csunyat akartam irni, de a neveltetesem nem engedi. valszeg sejted.
legyen ez 2010.05.16 21:57:06
@Tegee: BTW, te mit tettel le az asztalra? egyaltalan hogyan méred? mindenkik aki normalisan melozik, az letesz vmit, igaz? fuggetlenul attol, hogy takaritonö, esztergalyos, kömuves, siraso, vagy orvos, mernök, riporer vagy inszminator. ebben valszeg sokan egyetertunk.

na, ebbe a sorba nem latom mi az a riporter/közvetitö teljesitmeny paliktol, amire olyan kibaszottul buszkenek kene lennie a tagnak. inkabb nem reszletezem.
Egy kellemes februári éjszakának indult, aztán megjelent egy halom rendőr, lelőtték két kutyáját a hétéves gyereke szeme láttára, őt meg a falhoz szorították. A kommandósok csekély mennyiségű füvet találtak, ami csak vétségnek számít Missouriban, úgyhogy bónuszként a…..
legyen ez 2010.05.13 11:28:08
@norbi2k: az ördöggel cimboral, aki kabszerhez nyul.
nyilvan nem lesz minden fuvesböl junky, de egy lepessel közelebb van hozza, mint az, aki meg sosem tolt semmit. ... es mondom ezt ugy, hogy tizen evvel ezelött szivtam fuvet parszor. nem az a boldogsag kulcsa ...
legyen ez 2010.05.13 17:02:26
@erdészpista: latod, latod, neked mar az agyadra is teljesen rament a dzsanga, oszt csak folyik belöled a sok okossag :-)

gyuccsa ra meg egy kanyarra, oszt nyugodj le.

peace LOL
legyen ez 2010.05.13 19:33:28
@erdészpista: a tieden eleg surun, igaz? :-)
Pilu Gyors matek #X 2010.05.12 20:41:00
 24 milliárd forint eszeveszetten sok pénz. Annyira sok, hogy picinyke országunk büdzséjében is komoly tételnek számít. Hja, melyik minisztérium ne örülne annak, ha idén hozzávágna a kormány + 24.000.000.000 HUF-ot. 24 milliárd volt a MALÉV tavalyi vesztesége,…..
legyen ez 2010.05.12 22:13:44
 Azt hallani, hogy az új kormány meg akarja menteni a devizahiteleseket. Ám tegyék, de semmiképpen se az én pénzemből! Nekem nincs és nem is volt devizahitelem, semmi közöm az egészhez! Dobják össze a milliárdokat azok, akik miatt ez az egész helyzet kialakult! Fizessenek a…..
legyen ez 2010.05.11 20:32:41
A The Times hozta a sztorit a múlt héten, brit orvosok megállapították, hogy a Ferrarikra festett, Marlboro-logót helyettesítő vonalkód tudat alatt hirdeti a terméket. Az EU-ban tilos a dohánygyártmányok reklámozása, ezért felszólították a Ferrarit, távolítsa el a vonalkódot a…..
legyen ez 2010.05.08 22:50:00
@peetmaster: ekkora korlatolt nepmuveszit cserepedenyt, mint te, bakker ...
1270 Haldoklik a király lánya. Nem szép nő, szó mi szó. Kese haja zsíros, az orra akkora, mint egy lótök, és ez a szag. Évek óta nem fürdött. Zsákruhába bújtatva zihál előttem. A pokrócát lerúgta a földre agóniájában. A mellei laposak, a csípője túl széles.…..
  Sárdobálóékkal ellentétben a belga törvényt a burka betiltásáról nem retrográd lépésnek tartom , hanem egy új európai kezdet halvány megnyilvánulásának. Persze álszent az a magyarázat, hogy itten kérem mindenféle biztonsági problémákról, meg a nők…..
legyen ez 2010.05.02 09:35:26
@suski: Dubait csak irtam, lehet nem a legjobb pelda. Nyilvan nem annyira radikalis, mint sok mas iszlam orszag. Hogy ki kap allampolgarsagot, az tulajdonkeppen lenyegtelen.

A jog mindenkire vonatkozik. Rad, ram, Pista bacsira, mindenkire. Söt, ha X allampolgarsaggal elsz Y orszagban, akkor mind a kettö. Ha X jog megendgedi, hogy "elnyomas" alatt tartsd az asszonyt (a mi normankkal nezve), de a befogado Y orszage nem, akkor muszaj vagy nem elnyomni az asszonyt. Persze, jarjon a mecsetbe, imadkozzon amikor es ahogyan akar, csak azzal ne sertse meg az orszag jogrendjet es ne legyen karara polgartasainak. Nem bonyolult ez. Nem is ertem, miert kell ilyen elbaszott burkas törvenyeket hozni, meg maszatolni.

Nem vagyok otthon a jogban (nem azt vegeztem), de mintha felsejlene, hogy amikor felveszed egy befogado orszag allampolgarsagat (vagy x-edik generacioskent odaszuletsz es automatikusan megkapod) akkor fel kell eskudj, hogy tiszteletben tartod a törvenyeket, sok mas patosz-szerunek tunö am elviekben fontos dologgal egyetemben.

Jo lenne elolvasni es ilyen esku szövegét.
legyen ez 2010.05.02 17:41:31
@suski: de, fontos, mert ha egyszer feleskuszik ra, hogy betartja a jogszabalyokat, akkor azt minden tovabbi nelkul szamonkerheted rajta.
Subba Akarod vagy nem? 2010.04.28 11:11:27
Mi kérünk elnézést...
Budapest Száksz Napirokkant 2010.04.21 07:30:00
László sem egy bőbeszédű alkat, ezt küldte a levelesdobozomba:"Szia!Tegnap délelőtt, Tesco Budaörs. Két helyet is elfoglalt az aranylábú. Természetesen még kártyája sem volt."Mit is mondhatnánk, Hajdú Péter sem csinálhatta volna szebben. Audi Q7-tel teszkóba…..
Amikor már a földön fetrengett, és a fejét is csak egy Kiszel Tünde-álarccal védte, na akkor jöttek, hogy jól belerúgjanak egy nagyot. Úgy lendületből, kicsit topogva a körömcipőben, de aztán sarokkal nagyot suhintva. A Cosmopolitan szerkesztősége szép sorban, hamis Manolo…..
Átlagos esetben zavarodott mosollyal reagálnánk a "Miért nem jó nekünk ízesítésre a valódi makói hagyma?"-jellegű fogyasztói füstölgésekre. Most azonban én is azt gondolom, hogy Kopoltyúnak tök igaza van, hogy dühöng. Az ugyanis tényleg csúnya átverés, ha egy…..
Nagy valószínűség szerint három, vagy maximum négy párti lesz a parlament 2010 és 2014 között. Így a szavazás lezártával, még nem tudván az eredményeket, nem is a várható összetételről szólnánk. Hanem, hogy ezektől a parlamenti erőktől mit várhatunk.A Fidesz…..
legyen ez 2010.04.11 19:19:34
Ahhoz képest, hogy a Discovery Channeltől a TLC-re lepasszolták, majd ott februárban elkaszálták az American Chopper című motorépítős realityt, a műsor köszöni szépen, és kurva jól van, sőt, ennyire jól még tán soha nem volt, hiszen az új évadban már nem is egy, hanem két…..
legyen ez 2010.04.09 09:51:38
@kranführer: "Tutul motorok: A fődarabokat megveszik illetve legyártatják, dobnak rá pár egyedi sárvédőt, meg tankot, utána hepiend aztán meg árulják 10-12 millióért. Ennyi pénzből én két sokkal jobb egyedi motort építenék."

na persze. otthon legföljebb a garazsodban es nem ket het hanem ev alatt ...

egy muhely nagysagrendileg 2 motort termel ki egy honap alatt, ami ha az afat leveszed kb 80 k$-t jelent, mint bevetel, ha azzal az arral szamolok, amit te irtal.

ezzel szemben ott van 6 melos, akiknek csak a berköltsege kb 20k/ho. biztositasok, helyi adok, legyen 8k. nyersanyagok, alkatreszek mondjuk motoronkent 12k. ez eddig 50k. muhely rezsi meg mondjuk geppark amortizacio 10 k. maradt 20k a tulajnak, ami utan fizet egy kis nyeresegadot, oszt a vagen ugy lehet nem marad, csak 15k, ami ahhoz kepest, hogy egy sokemberes vallakozast futtat, nem is olyan nagy mondas.

ugyanezt Mo-on nyilvan olcsobban ki lehet hozni az alacsonyabb berköltsegek miatt, de nem lenne a te arad se sokkal jobb.
Az index híradása szerint Geréb Ágnes védekezésének két kulcsmotívuma maradt ki a tárgyalás jegyzőkönyvből. A szülésznő elleni vádat ezután súlyosbították emberölésre. Az igazságszolgáltatás tagjai mifelénk olyanok, mint az indiai kasztrendszerben a bráhmanák. A…..
Hát most minden túlzás nélkül izzadok és remegek. Kinyitottam Csabesz levelét, amiben ennyi szöveg volt: Híres ember lábú híres ember volt már? Aztán elkezdtem facsarni az agyam, voltak is tippjeim, de az egész nem állt össze, csak annyit éreztem homályosan, hogy ez valami igazi,…..
Szinte már heti rutin, hogy emelik az üzemanyagok árát, így megint célkeresztbe került a vásárlóknál a takarékosság. Emellett persze még fontosabb prioritás a környezet kímélése is, amiből divat is lett manapság.Az elmúlt években az autógyárak is nagyobb hangsúlyt fektettek…..
Sziasztok!Közel 12 évnyi közoktatási pályafutásom alatt jó néhány intőt és rovót sikerült összeszednem. Talán ez sikeredett a legidétlenebbre, holott teljesen ártatlan vagyok. Csak annyi történt, hogy német órán tetszett a nálam csak 4-5 évvel idősebb némettanárnő ruhája, (meg persze a tanárnő...)…..
Varánusz Házasság reverendában 2010.03.13 08:00:00
"...ne paráználkodjatok többet mint ami jól esik, -mondá az Úr- és megteremté az álszentséget az ő igen nagy kegyelmében...."Egymást érik a különböző katolikus iskolákból kipattanó szexbotrányok. Nem kivétel ez alól a jelenlegi pápa, XVI. Benedek egykori müncheni…..
legyen ez 2010.03.13 11:35:27
@Önjáró Talajgyalu: ott a pont.