Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kukoida

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szépen muzsikált az Indiana Jones negyedik része a mozikban, a bemutató után Harrison Ford és Steven Spielberg is elárulta, hogy szeretnék megcsinálni az ötödik részt. Már csak azon múlik, hogy mikor tudják gatyába rázni a forgatókönyvet, a negyedik rengeteg író kezein ment…..
Kukoida 2010.06.09 08:36:19
Amikor a Duna TV-nél megtervezték, hogy milyen filmekkel ünnepeljék a romák világnapját, még nem tudhatták, hogy milyen szomorú aktualitást kap a Tálentum című sorozatban a Choli Daróczi Józsefről szóló portréfilm. Daróczi Dávid édesapja azért került be az ünnepi műsorba,…..
  Mit szólnátok egy erdei vityillóhoz, amelyhez egy kétszintes, 200 négyzetméteres, 3 hálószobás, 2 fürdős luxuspince tartozik. Ja és van még hozzá egy 1850 négyzetméter beépíthető egyéb helyiség: egy rakétasiló kilenc emelet mélyen. Cakli-pakli 2,3 millió dollárért.…..
A harmadik Die Hard után elég sokat kellett várni a következő részre, a negyedik szépen hozott a kasszáknál, a stúdió látta, hogy van még erő ebben a franchise-ban, így felvetődött a folytatás lehetősége. Bruce Willis is benne lenne, de nem igazán hallhattunk arról, hogy valaki…..
Mikor beszélünk egy filmről és megemlítejük annak tetszetős mozzanatait, humoros szövegeit, effektjeit olykor hozzátesszük: Ja és jó volt benne a csaj is. A sci-fi filmekben is láthattunk néhány olyan szereplőt, aki a gyengébbik nemet képviseli (előfordul olykor, hogy nem is…..
Kukoida 2009.12.20 08:44:13
:I